Kumaha cara ngarobih atanapi ngaluyukeun téma dina Windows 11

Kumaha cara ngarobih atanapi ngaluyukeun téma dina Windows 11.

Kalayan versi panganyarna tina sistem operasi anjeun, Windows 11, Microsoft parantos mutuskeun pikeun masihan pulas kana pangalaman pangguna sareng kustomisasi antarmuka grafis. Nyatana, upami nganggo Windows 10 kustomisasi téma sareng warna éta hadir tapi diwatesan, kalawan panerusna kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngaropéa aspék grafis béda dina cara freer tur leuwih profound.

Dina pamadegan urang, nu personalization muterkeun hiji peran penting dina pamakéan sapopoé hiji sistem operasi, sabab ngajadikeun workspace malah leuwih pribadi tur nikmat. Ku alatan éta, dina pituduh ieu, kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha carana ngarobah atawa ngaropéa téma dina Windows 11.

Kumaha carana ngarobah téma dina Windows 11

Siapkeun a poko Dina Windows 11 éta mangrupikeun operasi anu saderhana pisan, anu peryogi sababaraha menit sareng bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun ngarobih deui sistem operasi Microsoft. Nyatana, Windows 11 nawiskeun 6 téma prasetél, pikeun dipilih dumasar kana kahoyong anjeun.

jadi mun set salah sahiji topik ieu:

  • Buka éta Konfigurasi Windows 11 (pikeun muka Setélan anjeun ogé tiasa pencét kombinasi konci ALT + kenop)
  • Di jero sidebar di kénca, klik personalization
  • Dina layar salajengna, klik jejer
  • Dina titik ieu, ngaidentipikasi topik anu dipikaresep anjeun, klik dinya sareng ngantosan Windows ngonpigurasikeun otomatis

Kumaha carana ngaluyukeun téma dina Windows 11

Sakali topik geus ngadegkeun, Anjeun bisa jadi kudu ngagentos sababaraha parameter sangkan eta malah leuwih pribadi.

Dugi ka tungtung ieu:

  • Buka éta Konfigurasi Windows 11 (pikeun muka Setélan anjeun ogé tiasa pencét kombinasi konci ALT + kenop)
  • Di jero sidebar di kénca, klik personalization
  • Dina layar salajengna, klik jejer
  • Di luhur, anjeun bakal mendakan opat bagian khusus pikeun ngarobih téma anu ayeuna dikonpigurasi (Background, Color, Sounds, and Mouse Cursor)

Ku ngaropea unggal opat parameter ieu sareng setélan anu aya hubunganana, anjeun tungtungna bakal gaduh antarmuka grafis "milik anjeun", pikeun ngagunakeun komputer dina cara anu paling pikaresepeun.

  • Fondo- Anjeun tiasa ngarobih latar tukang sareng nerapkeun pintonan slaid, gambar, atanapi warna padet. Dina hal pintonan slaid, anjeun tiasa milih sabaraha menit pikeun ngarobih gambar sareng naha ngacak urutan gambar.
  • warna: Anjeun tiasa milih modeu terang atanapi poék, boh pikeun ngaktipkeun épék transparansi sareng nyetél warna utama. Salaku tambahan, sakumaha anu kajantenan dina Windows 10, anjeun tiasa milih naha nunjukkeun warna dina Start, dina taskbar sareng dina windows.
  • Sora: ngaliwatan panel saluyu, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngonpigurasikeun sora lian ti nu tos siap, pikeun tiap jenis ngageter
  • Kursor beurit: Naha anjeun bosen nganggo kursor beurit anu sami salami sababaraha taun? Kuring nginpokeun ka anjeun yén, ngaliwatan fungsi ieu, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngarobah duanana warna jeung ukuran sarta bentuk pointer Anjeun.

Kumaha cara nerapkeun téma kontras dina Windows 11

Pilihan kustomisasi téma dina Windows 11 tangtosna teu acan réngsé. Kanyataanna, eta oge mungkin pikeun nerapkeun a téma kontras, supados langkung seueur warna anu béda dianggo pikeun nyederhanakeun tampilan téks sareng aplikasi.

  • Buka éta Konfigurasi Windows 11 (pikeun muka Setélan anjeun ogé tiasa pencét kombinasi konci ALT + kenop)
  • Di jero sidebar di kénca, klik Aksésibilitas teras di jejer en kontras
  • Pilih téma anu anjeun hoyong larapkeun antara AkuatikKeusikreueuk y Langit Langit
  • Pilih téma tina menu turun-handap, ayana di gigireun itemna Téma kontras, teras klik aplicar
  • Ogé, anjeun tiasa ngarobih téma ku ngaklik édit, teras pilih warna anu anjeun hoyong pake

Mamang atanapi masalah? Kami ngabantosan anjeun


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online