Kumaha cara ngirim pesen Telegram ka WhatsApp

Kumaha cara ngirim pesen Telegram ka WhatsApp

Ngirim video sareng poto

Telegram sareng Vatsap mangrupikeun utusan anu paling sering dianggo sareng populer di kalangan pangguna anu nyarios Rusia. Beda sareng SMS, kirimkeun poto sareng pidéo ti mimiti ka kadua.

Aplikasi sélulér

Aplikasi mobile Telegram pikeun ios sareng Android kalebet fungsi pikeun alihan poto atanapi pidéo kana WhatsApp. Hiji-hijina sarat pikeun nuturkeun léngkah-léngkah dina paréntah di handap ieu nyaéta anjeun gaduh aplikasi anu ditangtukeun dina telepon sélulér anjeun. Upami kusabab sababaraha alesan anjeun teu tiasa ngirim obyék, kami nyarankeun yén anjeun ngapdet utusan ka versi anu pang anyarna, sabab anu lungsur ngadukung sadaya fungsi anu ayeuna sareng tiasa nyababkeun kacilakaan tambahan.

    1. Luncurkeun aplikasi Telegram.

    1. Pindah ka ruang obrolan dimana anjeun nyimpen pidéo atanapi poto anu anjeun hoyong kirimkeun ka WhatsApp.
    2. Ketok item nu dipikahoyong pikeun muka deui pilihan.
    3. Di belah kénca juru handap, pencét tombol pikeun neraskeun payil media.

    1. Kusabab urang kedah ngirim barang kabuka sanés ka pangguna Telegram sanés tapi ka aplikasi anu sanés, mangga angkat ka bagian ménu tambahan ngalangkungan tombol sapertos layar anu dipidangkeun.
    2. Dina daptar aplikasi nu sadia, pilih "WhatsApp"..
    3. Pilih kontak nu gambar bakal dikirim. Anjeun tiasa milih leuwih ti hiji panarima dina waktos anu sareng.
    4. Di pojok katuhu handap, ketok "Teras".

  1. Opsional, anjeun tiasa nambihan tanda tangan kana file anu anjeun kirimkeun.
  2. Ogé dina bar luhur anjeun bakal mendakan alat ngedit. Éta bisa dipaké pikeun motong gambar, nambahkeun stiker, raray smiley, captions atawa téks. Nalika anjeun siap, pencét "Ngirim"..
  3. Gumantung kana ukuran sareng kagancangan Internét, ngirim tiasa nyandak tina sababaraha detik dugi ka sababaraha menit. Ulah nutup aplikasi nepi ka prosés réngsé.

Vérsi PC

Anjeun moal tiasa langsung ngirim pidio atanapi poto tina versi desktop Telegram ka WhatsApp: fungsionalitas program henteu kalebet ngirim pesen ka aplikasi anu sanés. Nanging, ieu sanés hartosna yén pangguna versi PC henteu tiasa ngabagikeun pidéo atanapi poto penting sareng pasangan pagunemanna dina utusan anu sanés. Hiji-hijina hal anu kedah diperhatoskeun sateuacanna nyaéta kabutuhan masang Telegram sareng WhatsApp sakaligus dina PC.

Baca deui: Kumaha carana masang WhatsApp dina laptop anjeun

  1. Buka vérsi PC Telegram sareng pilih obrolan anu nyayogikeun pidéo atanapi poto anu anjeun pikahoyong.
  2. Klik-katuhu dina file média anu ditangtukeun teras pilih "Simpen salaku"..
  3. Sebutkeun polder dina komputer Anjeun pikeun ngundeur file. Teras pencét "Simpen".. Ngantosan unduhna janten réngsé.
  4. Jalankeun versi desktop WhatsApp sareng angkat ngobrol sareng jalma anu anjeun kirimkeun obyék anu disimpen.
  5. Di kénca widang input pesen, klik ikon "Klip". pikeun muka ménu kalayan pilihan pikeun ngagantelkeun file.
  6. Pencét tombol "Poto sareng pidéo".
  7. Pilih file anu dipikahoyong teras pencét "Dibuka".
  8. Dina tahap ieu, anjeun bakal tiasa ngédit poto atanapi pidéo nganggo sababaraha alat. Anjeun tiasa motong tepi, nambihan caption, stiker, emoticon, stiker, muterkeun gambar, jsb. Ogé perhatikeun baris nuliskeun judul pikeun file.
  9. Nalika prosés ngedit parantos réngsé, pencét tombol. "Ngirim"..

Kirim pesen téks

Ayeuna, Telegram henteu ngijinkeun pangguna ngabagi tulisan dina utusan anu sanés, tapi aya solusi. Pertimbangkeun pilihan anu sayogi pikeun aplikasi sélulér sareng versi desktop.

Aplikasi sélulér

Aya dua cara pikeun neraskeun pesen téks ti Telegram ka WhatsApp, anu diwangun ku nyalin tautan pos atanapi téks éta sorangan. Anu kahiji cocog upami anjeun yakin yén panampi gaduh akun Telegram sareng tiasa gampang muka tautan, atanapi upami penting yén interlocutor anjeun maca téks atanapi pesen dina utusan asli. Pilihan kadua cocog upami jalma sanés teu gaduh akun Telegram atanapi upami anu penting nyaéta téksna sorangan.

  1. Jalankeun Telegram dina telepon sélulér anjeun.
  2. Pilih ruang obrolan dimana anjeun badé ngirim pesen téks.
  3. Pencét jeung tahan item nu dipikahoyong pikeun sababaraha detik.
  4. Lamun hiji menu tambahan nembongan, pilih hiji pilihan "Nyalin". (lamun ngan téks diperlukeun) atawa «Salin tautan» (upami anjeun hoyong panarima angkat ka Telegram).
  5. Ngadagoan legenda muncul "Pesen disalin".
  6. Buka WhatsApp tur pilih panarima.
  7. Dina widang input pesen, témpél téks tiron.
  8. Toel tombol na "Ngirim".

Vérsi PC

Sapertos aplikasi mobile, versi PC Telegram henteu ngamungkinkeun anjeun ngirim pesen téks langsung ka WhatsApp. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kedah nganggo fungsi dasar PC. Anggo pilihan "Salin" sareng "Tempelkeun" pikeun ngirim téks anu dipikahoyong ka panarima dina WhatsApp atanapi, upami anjeun hoyong ngabagi publikasi, paké pitunjuk ieu. Émut yén vérsi desktop Telegram sareng WhatsApp kedah diunduh sareng dipasang sateuacana.

    1. Jalankeun versi desktop Telegram sareng pilih obrolan anu ngandung pesen téks anu dipikahoyong.
    2. Di katuhu handap pesen téks nu dipikahoyong, klik ikon "Bagikeun".… Dijieun dina bentuk panah.
    3. Pencét tombol «Salin tautan».. Upami anjeun resep ngirim pesen salaku téks polos, ngan ukur nyorot sareng nyalin eusina sapertos program anu sanés.
    4. Teras, buka vérsi desktop WhatsApp sareng angkat ngobrol sareng pangguna anu anjeun hoyong kirimkeun pesenna.

  1. Témpél téks atanapi tautan tiron kana pesen. Klik tombol luyu pikeun ngalebetkeun.

Ngirim stiker

Seueur jalma milih ngagunakeun Telegram salaku utusan utami sabagian kusabab rupa-rupa stiker, anu masihan anjeun kasempetan pikeun nganyatakeun émosi sacara jelas nalika ngobrol sareng saha waé. Beda sareng seueur jasa sareng aplikasi anu sanés, di dieu aranjeunna unik sareng sesah digentos. Hayu urang tingali kumaha anjeun tiasa ngirim bungkusan stiker ka pangguna sanés dina WhatsApp.

Penting! Ayeuna teu aya pilihan pikeun mindahkeun stiker ti Telegram ka WhatsApp supados tiasa diunggah ka utusan tanpa nganggo jasa pihak katilu. Nanging, aya pilihan pikeun ngirim tautan ka bungkus stiker pikeun dianggo engké sacara éksklusif dina Telegram.

  1. Buka Telegram sareng ketok tombol di pojok katuhu handap «Setélan». (atanapi pilih pilihan anu cocog dina ménu samping dina Android).
  2. nganjang «Stiker». Émut yén anjeun kedah ngaunduh bungkus stiker sateuacana supados tiasa nuturkeun léngkah-léngkah salajengna.
  3. Pilih pakét anu anjeun hoyong kirimkeun ka pangguna dina WhatsApp.
  4. Toél garisna. "Bagikeun".
  5. Teras toél tombol pikeun muka ménu tambahan.
  6. Pilih WhatsApp tina daptar aplikasi.
  7. Cirian kontak nu dipikahoyong.
  8. Pencét tombol "Teras".
  9. Kirimkeun tautan nganggo tombol anu aya di pojok kanan luhur.

Ngirim pesen audio

Ngirim pesen audio tina obrolan pribadi atanapi grup Telegram ka WhatsApp mangrupikeun kabutuhan pikeun seueur pangguna. Hanjakalna, pamekar ayeuna henteu nyayogikeun cara anu gampang pikeun ngirim aranjeunna tina hiji utusan ka anu sanés. Nanging, aya sababaraha pilihan pikeun ngajantenkeun tindakan ieu dina sagala hal.

Pilihan 1: Aplikasi mobile

Dina iPhones, ayeuna teu aya pilihan pikeun ngirim pesen sora ti Telegram ka utusan anu sanés, tapi salaku alternatif, anjeun tiasa nganggo pilihan pikeun laptop. Di sisi anu sanésna, pangguna telepon sélulér Android tiasa kalayan gampang ngalaksanakeun prosedur ku nuturkeun pitunjuk anu dipasihkeun di handap ieu.

  1. Dina handphone anjeun, buka polder "File abdi". Punten dicatet yén, gumantung kana versi sistem operasi anjeun, sababaraha nami tiasa rada béda. Pindah ka bagian "Mémori paranti"..
  2. Milarian folder na "Telegram". Upami Anjeun gaduh aplikasi dipasang dina telepon Anjeun, eta bisa jadi teu leungit.
  3. Teras pencét garis kahiji. "Audio Telegram". Ieu dimana sadaya pesen sora anu dikirim ku atanapi ka anjeun disimpen.
  4. Pencét entri nu dipikahoyong tur tahan sababaraha detik nepi ka menu luhur nembongan.
  5. Pencét tombol "Bagikeun".
  6. Dina daptar aplikasi nu sadia, pilih WhatsApp.
  7. Sebutkeun panarima tur pencét "Ngirim".

Pilihan 2: Vérsi PC

Upami anjeun langkung resep ngagunakeun Telegram ngalangkungan PC sareng hoyong neraskeun pesen audio ka batur dina WhatsApp, aya solusina, sanaos pamekar henteu nawiskeun panyekel akun pilihan pikeun langsung ngabagikeun rékaman éta ngaliwatan utusan anu sanés. Di dieu urang ngajelaskeun kumaha carana ngalakukeun hal eta cukup basajan, tapi tetep dina pikiran nu Anjeun mimitina kudu nyimpen talatah sora dina mémori komputer, sarta ngan lajengkeun ka WhatsApp.

  1. Jalankeun versi desktop utusan sareng angkat ka bagian ménu ku ngaklik tilu bar horizontal di belah kénca juru luhur.
  2. Pilih item éta «Setélan».
  3. nganjang "Konfigurasi canggih". Anjeun tiasa nganggo éta pikeun unggah file anu dikirim ka utusan sateuacan masang program kana komputer anjeun.
  4. Gulung ka parameter «Ékspor data tina Telegram».
  5. Dina jandéla anu muka, pilih heula jinis kantétan anu anjeun hoyong ékspor ka komputer. Dina hal ieu urang museurkeun "Pesen sora".tapi anjeun ogé tiasa nyirian barang anu sanés upami anjeun hoyong.
  6. Salajengna, tangtukeun jinis korespondensi anu bakal diékspor. Sakitu legana gumantung kana kahoyong pribadi anjeun sareng barang naon anu anjeun pikahoyong. Upami anjeun hoyong ngirim pesen audio tina obrolan pribadi sareng interlocutor anjeun, pilih pilihan ieu pikeun ngahémat waktos. Upami talatah disimpen dina grup atanapi saluran, pariksa kotak anu cocog.
  7. Pencét tombol "Ékspor"..
  8. Dina garis luhur, Anjeun bisa ngadalikeun prosés nyimpen data, lilana gumantung kana jumlah informasi.
  9. Nalika réngsé, jandela bakal muncul sareng sadaya data. Pencét tombol "Lalajo"..
  10. Ieu bakal muka folder dimana obrolan geus disimpen. Buka file "Hasil ékspor" (Ieu bakal lumangsung dina tab misah tina browser).
  11. Klik dua kali pikeun napigasi ka polder "Obrolan".
  12. Anjeun bakal ningali daptar sadaya korespondensi sareng kontak anjeun anu ditandaan. Pilih kontak nu dipikahoyong.
  13. Milarian pesen sora anu anjeun hoyong teruskeun ka WhatsApp teras pencét éta.
  14. Dina bar luhur browser anjeun, klik "Bagikeun".sakumaha dituduhkeun dina screenshot. Pilih hiji pilihan "Simpen halaman salaku"..
  15. Sebutkeun polder pikeun ngundeur pesen audio.
  16. Jalankeun versi PC WhatsApp sareng arahkeun ka ruang obrolan pikeun ngirim pesen sora.
  17. Ku ngaklik dina ikon. "Pikeun ngalampirkeun"milih "Dokumén"..
  18. Cirian file rekaman nu dipikahoyong tur pake tombol. "Dibuka".
  19. Kirim file sora ka panarima.

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?

 


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online