Kumaha ngosongkeun mémori sareng nyepetkeun iPhone 4 sareng iPhone 3GS anjeun

Kumaha ngosongkeun mémori sareng nyepetkeun iPhone 4 sareng iPhone 3GS anjeun

Kalayan datangna unggulan anyar, éta iPhone 5S, model sejen teu turun dina sajarah - pamaké terus aktip ngagunakeun iPhone 4  jeung iPhone 3GS. Pilihan anu saé pikeun smartphone anggaran, tapi sakapeung anjeun ngan ukur hoyong ngajalankeun langkung gancang. Sareng ieu tiasa dihontal ku manipulasi saderhana.

Sabagéan, kinerja slow iPhone urang alatan kanyataan yén urang inadvertently ngabandingkeun model heubeul urang jeung anyar, versi leuwih produktif babaturan; hasilna jelas teu di ni'mat "lalaki heubeul". Ogé, tayangan kumaha gancang smartphone digawé langsung saatos ngagaleuh masih seger. Sareng ieu mangrupikeun hakekat masalahna, nalika operasi alatna parantos ditutup ku sampah inpormasi.

Sanaos smartphone Apple kirang sénsitip kana ieu tibatan alat anu sami, éta ngan saukur teu mungkin pikeun maénkeun Temple Run 2 dina iPhone 3G kana waktosna kusabab rem anu dahsyat. Tapi sadayana henteu acan leungit, sareng anjeun tiasa ningkatkeun kinerja - ieu sababaraha tip.

Pikeun extent gede, parentah ieu relevan pikeun iPhone 4 jeung iPhone 3GS  euweuh jailbreak.

Tutup sadaya aplikasi anu teu perlu

Ayana dukungan seueur tugas dina ios 6 henteu hartosna yén fitur ieu kedah disalahgunakeun. RAM henteu karét sareng aplikasi anu dijalankeun di latar tukang nyandak sumber daya, kalayan sakedik atanapi henteu uih deui. Pencét dua kali tombol Mimitian, buka daptar program anu ngajalankeun, pencét sareng tahan ikon naon waé pikeun sababaraha detik, sareng ku ngaklik crosses (dina ios 6 sareng sateuacana) atanapi gesek, tutup aplikasi saatos anu sanés.

Hapus cookies, data sareng sajarah dina Safari

Émbaran ngeunaan jenis ieu teu salawasna vital, tapi butuh nepi spasi; saprak urang geus rengse beberesih umum, urang bakal meunang leupas tina eta. dina aplikasi konfigurasi standar, néangan unsur browser Safari , anu nawiskeun dua paréntah: » Hapus sajarah "Y" Pupus cookies sareng data ". Perhatosan! Sakali ieu rengse, ulah heran yén browser nu euweuh nawarkeun URL ngetik otomatis; aksés gancang bakal tetep ngan pikeun maranéhanana bookmarked. Data pribadi anjeun ogé bakal "poho".

Pareuman hurungkeun deui iPhone anjeun

Kadang-kadang reset paling umum mantuan, métode pangkolotna pikeun ngalereskeun sagala glitches alat éléktronik. Pencét tombol Daya Hurungkeun jeung tahan nepi ka geseran nembongan Pareuman , kalayan bantuan alat nu dipareuman. Ieu bakal butuh kira-kira 10 detik, teras anjeun kedah ngantosan sababaraha waktos deui pikeun mastikeun sareng aktipkeun alat nganggo tombol anu sami Daya Hurungkeun. Tempo logo Apple - sagalana aya dina urutan.

Pupus talatah teks jeung multimedia nu teu dihoyongkeun

Meunang gawe: Barina ogé, anjeun teu kudu sagala pesen SMS kalawan obrolan kosong jeung "halo, bye", anjeun? Sareng upami anjeun tiasa ngosongkeun sababaraha megabyte mémori, miceun susunan téks tambahan kedah dilakukeun. muka aplikasina Seratan jeung périodik gesek ka katuhu terus pencét mindahkeun. Métode alternatif nyaéta milih item Édit teras klik dina minuses beureum, mupus naon waé anu teu perlu.

Hapus eusi ngaganggu: musik, video, poto

Geus waktuna pikeun nungkulan kategori salajengna sampah informasi. muka konfigurasi, bulu panon umum, unsur Statistik sareng pariksa rohangan anu dianggo sareng jinis aplikasi naon anu nyandak seueur rohangan. Paling dipikaresep eta bakal musik y poto, nyaeta, meureun mémori ieu dikawasaan ku lagu musik heubeul, foto teu perlu jeung spontaneously dijieun video nu teu aya nu apal deui. Sapu maya dina leungeun terus maju, beresih.

Buka bagian tina musik, panggihan lagu komo sakabéh albeum anjeun teu kapikiran let go of jeung ngahapus eta tina iPhone Anjeun. Tapi musik, upami hoyong, tiasa diunduh deui, tapi kalayan poto pribadi langkung saé langkung ati-ati - ngadamel cadangan dina PC anjeun sateuacanna. Pikeun nyalin poto ti Camera Roll, Anjeun kudu nyambungkeun smartphone Anjeun ka PC Anjeun, sarta sanggeus alat diidentifikasi minangka kaméra, nyalin eta.

Ku mupus musik jeung poto nu teu diklaim, Anjeun bakal meunang nepi ka sababaraha GB rohangan bébas; aranjeunna bakal mangpaat.

Hapus aplikasi anu henteu dianggo

Dina ménu sarua Statistik, bagian séjén nu nempatan jumlah unacceptably badag memori berharga ogé katempo. Gulung ka handap teras klik Tampilkeun sadaya aplikasi, saatos éta jelas program mana anu nyéépkeun rohangan. Lajeng éta masalah téhnologi, gesek katuhu na ngahapus, Hal utama nyaéta henteu kabawa sareng pariksa naha aplikasi anu henteu dianggo leres-leres dihapus. Aksi anu sami tiasa dilakukeun dina rohangan desktop ku cara nahan ramo anjeun dina ikon naon waé pikeun asup kana modeu édit. Sakali anjeun parantos réngsé sareng anjeun ningali sabaraha mémori anu dibébaskeun, anjeun tiasa nguji sabaraha gancang iPhone lami urang kéngingkeun, contona ku ngajalankeun Temple Run 2.

Reset Pabrik iPhone

Ieu, tanpa ragu, hal paling serius anu bisa dipigawé pikeun smartphone dina usaha mulangkeun kinerja saméméhna. A reset pabrik sabenerna mulih iPhone naon éta nalika ieu rangkep dikirim ka toko. Minus kanyataan yén sababaraha komponén fisik junun ngagem handap saeutik.

Catet yén leres pisan henteu aya data anu tinggaleun dina mémori, teu aya deui jalan pikeun mulangkeunana. Nyieun cadangan dina iTunes atanapi iCloud bakal ukuran leuwih ti lumrah, ulah maranéh ngalalaworakeun kana pilihan panungtungan ieu. Dina kasus jasa iCloud, anjeun kedah milarian bagian éta Panyimpenan sareng salinan dina ménu teras klik tombolna nyiptakeun salinan di bagean handap layar.

PERNAH NGALAKSANKEUN HARD RESET DINA ALAT JAILBREAKED!

Nalika data disimpen, teruskeun kana léngkah anu terakhir. Turutan jalan konfigurasi – \u003e umum - \u003e Reset - \u003e Hapus eusi sareng setelan . Saatos reboot, anjeun bakal ningali layar splash standar, sapertos nalika urang mimiti ngajemput smartphone ieu.


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online