Kumaha unduh carita Facebook tina PC

Kumaha unduh carita Facebook tina PC. Ngundeur Carita Facebook tina komputer anjeun mangrupikeun prosedur anu tiasa dilakukeun ngalangkungan ekstensi Carita Nyalametkeun, sadia haratis pikeun Google Chrome. Plugin ngamungkinkeun pangguna pikeun langsung ngunduh carita anu dipasang dina jaringan sosial, kalebet akun bisnis. The video diundeur di Format MP4 jeung gambar disimpen dina JPEG.

Pikeun nyieun prosedur gampang, ti ik4 Kami parantos nyiapkeun pituduh pitulung pondok ieu. Di dieu urang némbongkeun Anjeun kumaha gancang ngundeur carita Facebook tina PC.

Kumaha unduh carita Facebook tina PC léngkah-léngkah

  1.  Pikeun ngaunduh carita Facebook tina komputer anjeun, angkat ka halaman ekstensi Carita Nyalametkeun dina Toko Wéb Chrome teras klik «Tambahkeun Chrome".

    Storysaver nambahkeun kana Chrome
    Story Saver tambahkeun kana krom
  2. Dina léngkah ieu, pastikeun pamasangan ku ngaklik «Tambahkeun penyuluhan".

    Tambahkeun penyuluhan
    Tambahkeun penyuluhan
  3. Saatos instalasi, buka halaman utama Facebook sareng buka carita.
  4. Klik dina ikon extension Carita Nyalametkeun, ayana dina palang alamat Chrome.

    Facebook download carita
    Facebook download carita
  5. Siap!. Berkas bakal langsung diunduh sareng tiasa dijalankeun dina komputer anjeun.

Ieu geus éta! Kami ngarepkeun tulisan ieu ngabantosan anjeun ngaunduh carita facebook pangsaéna ka komputer anjeun gancang sareng gampang. Upami anjeun resep sareng hoyong diajar langkung seueur trik sapertos kitu nembongan offline dina Facebook utusan, teraskeun browsing ik4.es.


Kreatif Stop Sadaya Ngeunaan Téhnologi
A Kumaha.