Kumaha nyelapkeun ikon dina PowerPoint. PowerPoint mangrupikeun program anu lengkep dimana anjeun tiasa nganggo ikon dina presentasi anjeun. Ikon dina PowerPoint mangrupikeun fitur anu pikaresepeun pisan anu tiasa ngamungkinkeun urang visually ningkatkeun presentasi.

Hal anu saé nyaéta aranjeunna gampang dianggo sareng seueur pilihan template.

Lea también: Kumaha cara ngadamel flyer dina Power Point?

Kumaha nyelapkeun ikon kana PowerPoint step by step

Pikeun nyelapkeun ikon. Hal kahiji anu kudu dipigawé nyaéta:

  • Klik dina tab "Lebetkeun".Bar alat
  • Diantara pilihan anu muncul dina bar di handap, anjeun bakal mendakan pilihan "Ikon".Ikon

Lea también: Kumaha carana ngadamel gambar transparan dina power point?

  • Aranjeunna bakal kaluar béda "kategori ».
    Selapkeun ikon

    Selapkeun ikon

  • Kantun, klik dina hiji atawa leuwih terus di «Lebetkeun" pikeun nambihanana kana presentasi PowerPoint anjeun.

Pilihan anu pikaresepeun pisan anu urang mendakan nyaéta pikeun ngerjakeun warna ikon anu diselapkeun. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kedah klik gambar sareng:

  • Nuju ka bulu mata ti «Format bagan » tur pilih tina kelir nu nembongan.
    Robah warna ikon

    Robah warna ikon

Sareng nuturkeun sadaya léngkah ieu kami parantos ngahontal selapkeun ikon kana PowerPoint. Naon teu jadi hésé? Sangkan anjeun teu leungit detil sadaya pungsionalitasna, kami nyarankeun yén anjeun maca kumaha carana ngadamel animasi dina PowerPoint sareng kéngingkeun hasil maksimal tina program Kantor ieu.