Kumaha cara nyieun cadangan dina PowerPoint. Naha anjeun terang yén Office nawiskeun cara anu gampang pisan pikeun nyiptakeun cadangan dina PowerPoint? Nya, anjeun tiasa, sareng kanyataanna, hal anu pikaresepeun pisan ngeunaan fitur ieu nyaéta yén éta henteu ngan ukur dianggo pikeun PowerPoint, tapi pikeun program Kantor anu sanés. Program ieu gaduh mékanisme ieu anu, sacara standar, otomatis nyimpen file anjeun unggal 10 menit.

Sareng naon anu kajantenan upami salah sahiji program Kantor ieu sacara spontan ngaganggu atanapi "gagal"? Nya, nalika anjeun muka program ieu deui aya jandela di sisi kénca anu, nalika anjeun ngaklik éta, anjeun bakal ningali yén sadaya padamelan anjeun disimpen. Ieu alatan berkat mékanisme cadangan.

Dina salajengna tutorial Urang bakal diajar kumaha carana ngadamel konfigurasi ieu supados anjeun ngarasa langkung aman nalika nyerat file anjeun.

Kumaha cara nyieun cadangan dina PowerPoint step by step

  1. Mimiti, klik dina «File menu".
    Power point file

    file PowerPoint

  2. Ayeuna klik "Pilihan".
    pilihan

    pilihan

  3. Dina jandela"Pilihan PowerPoint »malik "Simpen" jeung "Simpen inpormasi AutoRecover unggal" dimana anjeun kudu ngasupkeun jumlah waktu nu dipikahoyong, tapi tetep aman kami nyarankeun nempatkeun 1 menit.  Teras pencét «Pikeun narima".
    Pilihan power point

    pilihan PowerPoint

Kalawan ieu léngkah basajan urang boga ngan jieun cadangan kami dina PowerPoint dina cara anu gampang, gancang sareng efisien. Ku cara kieu, anjeun bakal ngarasa langkung santai nalika ngalakukeun padamelan anjeun, sabab upami aya masalah dina waktos ieu, karuksakan anjeun bakal minimal atawa meureun null.

ti ik4.es kami nyarankeun yén anjeun maca artikel kumaha carana ngadamel bagan dina PowerPoint ku kituna anjeun teu leungit jéntré ngeunaan sagalana anjeun bisa ngahontal jeung Office.