Kumaha cara nyieun grup kulawarga di Google. Kalayan bantuan fungsi hiji, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyieun hiji grup kulawarga on Google. Gagasanna nyaéta jalma tiasa ngabagi data sareng pangalaman dina sistem anu terintegrasi. Aktivasina gratis saderhana, sareng ngan ukur sababaraha klik anjeun tiasa nyetél éta.

Tujuanana nyaéta pikeun ngahijikeun sababaraha pangalaman online anu dipikaresep umum, salian ngamungkinkeun para déwasa ngawas tindakan barudak dina Internét. Malah langganan kana layanan streaming anu mangrupa bagian tina jaringan Google, kayaning YouTube premium, YouTube Musik y Pas Google Play, bisa dibagi ku cara dikawasa ku kolot jeung tanggungan maranéhanana.

Pikeun ngabantosan anjeun dina prosés ieu, ti IK4 kami parantos nyiptakeun tutorial ieu pikeun nunjukkeun anjeun kumaha carana nyieun grup kulawarga di Google gancang jeung gampang. Naha urang mimitian?

Kumaha cara ngadamel grup kulawarga di Google léngkah-léngkah tina sélulér anjeun

Kumaha cara ngadamel grup kulawarga di Google léngkah-léngkah tina sélulér anjeun

Kumaha cara ngadamel grup kulawarga di Google léngkah-léngkah tina sélulér anjeun

Hambalan munggaran:

  1. Buka aplikasi Google dina héndsét.
  2. Jieun klik dina profil anjeun di pojok katuhu luhur (Biasana dicirikeun ku ayana poto atanapi inisial nami).
  3. Nalika muka fungsi profil, klik dina «Atur akun Google anjeun », di handapeun ngaran pendaptaran sareng email login.

Hambalan Dua:

  1. Sakali anjeun ngaksés profil google anjeun, runtuyan pilihan bakal muncul dina garis abu di tengah layar. Pikeun ningali sadayana anjeun kedah geser ramo anjeun ti katuhu ka kenca.
  2. Pilarian dina pilihan ieu bagian anu nyarios «Jalma jeung Bagikeun ». Sakali anjeun mendakanana, aksés ku ngaklik pilihan.
  3. Rekomendasi pikeun nyieun grup kulawarga di Google bakal muncul dina pilihan kahiji sareng klik dina «Jieun grup kulawarga » pikeun neraskeun prosésna.

Léngkah katilu:

  1. Pangguna bakal dikirim ka halaman Google khusus pikeun nyiptakeun jaringan, anu diperyogikeun pikeun terus pencét tombol «Léngkah munggaran".
  2. Layar anyar ngeunaan manajemén grup bakal muka sareng mastikeun yén jalma anu tanggung jawab bakal janten administrator jaringan. Pencét tombol «Jieun grup kulawarga » pikeun ngalacak.
  3. Hiji halaman bakal dibuka pikeun nyiptakeun uleman pikeun lima anggota sanés anu bakal ngamimitian ngabagi jasa Google.
  4. Pencét simbol (+). lokasina di belah kénca juru, ngan handap profil administrator, pikeun ngundang anggota kulawarga (jumlah invitations sésana mucunghul di wewengkon ieu pikeun émbaran nu bakal datang).
  5. Hiji halaman bakal dibuka sareng sadaya kontak Google anjeun pikeun anjeun milih saha anu badé nambihan. Léngkah anu sami kedah diulang pikeun nambihan langkung seueur anggota.
  6. Sadaya anu diondang bakal nampi email kalayan uleman kalayan nami, email sareng poto profil pangatur grup kulawarga. Anjeun kedah ngaksés pesen ieu sareng mastikeun partisipasi pikeun ngamimitian ngabagi.

Jieun grup kulawarga di Google tina PC Anjeun

Jieun grup kulawarga di Google tina PC Anjeun

Jieun grup kulawarga di Google tina PC Anjeun

Prosés nyiptakeun grup kulawarga di Google ku komputer dasarna sami sareng anu dilaksanakeun dina sélulér, sakumaha anu diwincik dina léngkah-léngkah sateuacana.

Sakali anjeun gaduh asup kana chrome, ngadamel klik dina profil ayana di katuhu luhur. Aksés bagian tina Ngatur akun Google anjeun. Dina tab anyar, tingali di sisi kénca pilihan Jalma jeung babagi jeung siap. Pilihan pikeun nyieun grup nyaéta anu pangheulana muncul, janten kedah ngaklik tautan Jieun grup kulawarga.

Hiji halaman Google husus bakal muka pikeun ngembangkeun prosés. Urutanna sami sareng anu disebatkeun dina léngkah katilu dina nyiptakeun grup kulawarga ku telepon sélulér.

Ieu mangrupikeun sadayana anu anjeun kedah terang pikeun nyiptakeun grup kulawarga di Google. Kami ngarepkeun tulisan ieu mangpaat pikeun anjeun. Lamun ayeuna hayang diajar cabut Asisten Google tina alat anjeun, kami nyarankeun anjeun nuluykeun ngotéktak IK4.es.