Kumaha cara ngadamel tutorial iPad dina iTunes U sareng ibooks Author

Kumaha cara ngadamel tutorial iPad dina iTunes U sareng ibooks Author

jasa atikan iTunes U Hal ieu ditepikeun ku Apple dina 19 Januari 2012 di New York, malah teras mimiti dikaitkeun salaku masa depan sakabéh sistem pendidikan, boh di Amérika Serikat sareng di sakumna dunya. Mémang, sanajan ayeuna budak sakola Rusia, mahasiswa atanapi spesialis masa depan dina widang anu khusus tiasa nampi sagala kauntungan tina multimedia sareng pembelajaran interaktif.

Nepi ka ayeuna, jasa iTunes U Hal ieu dipaké ku guru di loba nagara, lolobana Inggris-diomongkeun, anu geus ditulis leuwih ti 25.000 buku teks dina sagala rupa disiplin. Di antara paguron luhur anu aktip ngagunakeun kamampuan jasa nyaéta lembaga pendidikan anu terkenal sapertos Oxford, Cambridge, Harvard sareng anu sanésna. Dina dua taun ti harita iTunes U aya, pamaké geus diundeur leuwih ti samilyar buku atikan jeung podcast. Percobaan malah dilaksanakeun di Harvard, salila éta tétéla yén siswa nyerep informasi dina disiplin tangtu leuwih hadé lamun nyokot kursus digital sorangan ti nalika attending ceramah.

Ku kituna, saprak ahir Januari 2014, layanan iTunes U diluncurkeun di Rusia, sareng ayeuna sadayana (profésor universitas, guru sakola, guru kursus persiapan, jsb.) tiasa nyebarkeun buku atikan sorangan atanapi podcast dina iTunes lengkep gratis. Posisi. Sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta akun KTP Apple, nu gampang dijieun. Pikeun nyieun program latihan sorangan, anjeun kudu nuturkeun link ieu, asup jeung anjeun KTP Apple sareng ngalengkepan sadaya widang anu diperyogikeun tina angkét: nami lengkep, jabatan sareng lembaga, biografi ringkes, poto.

Sanggeus éta, anjeun ngan perlu klik dina tombol «Damel kursus» jeung eusian deui widang nu diperlukeun: tipe lisénsi (mangrupa bahan nu diterbitkeun hak ciptana, tangtu bakal disebarkeun komersil, jsb), kategori (naon disiplin kursus latihan milik), basa , urutan kursus, jsb.

Langsung saatos nyiptakeun kursus, anjeun tiasa ngamimitian ngeusian: ampir file naon waé (gambar, presentasi, dokumén téks, sareng sajabana), anu ukuranana henteu langkung ti 1 GB, cocog salaku eusi. Saatos réngsé karya, master nampi kursus pelatihan sistematis anu siap-siap, anu tiasa diterbitkeun dina domain umum atanapi nampi kodeu pikeun ngaunduh bahan ngan tina sakelompok jalma.

Nanging, anjeun tiasa nyiptakeun sareng nyebarkeun kursus sapertos kitu ku cara anu sanés. Tapi apel nawarkeun hiji pilihan malah leuwih narik: kreasi hiji buku teks multimédia interaktif lengkep sareng ibooksAuthor. Ku ngundeur aplikasi ieu ti Mac App Store, pendidik boga aksés ka sakumpulan parabot serbaguna pikeun nyieun podcast atikan kualitas luhur, lengkep sareng grafik, grafik, multimédia, sareng nu sanesna.

Prosés nyiptakeun buku ajar sapertos kitu henteu peryogi kaahlian khusus: antarbeungeut aplikasi saderhana sareng intuitif, unggal pangguna PC pasti tiasa ngadamel tugas. Sedengkeun pikeun hasilna, éta bisa ngaleuwihan sakabeh ekspektasi: kalawan karajinan alatan, buku ajar timer ditulis moal jauh béda ti program latihan profésional.


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online