Kumaha nyimpen poto dina awan dina alat Android

Kumaha nyimpen poto dina awan dina alat Android

Pilihan 1: ngamuat otomatis

Kaseueuran alat sélulér modéren nyingkronkeun sareng sababaraha akun dimana data tiasa dicadangkeun. Salaku conto, telepon sélulér Samsung nganggo akun proprietary sareng panyimpenan awan anu diwangun. Seueur alat pihak katilu tiasa dianggo sareng Google. Hayu urang tingali kumaha nyimpen poto dina awan kalayan conto jasa populér.

Henteu paduli akun mana anu dianggo dina alat sélulér Android, algoritmana sami dina kalolobaan kasus.

Baca ogé: Kumaha ngagunakeun awan dina iPhone anjeun

Metode 1: Poto Google

Panginten cara anu paling umum pikeun nyimpen poto ka méga nyaéta nganggo Google Photos. Éta mangrupikeun aplikasi anu dipasang dina telepon sélulér (sering dipasang sateuacana) sareng dianggo salaku galeri sistem atanapi salaku alternatif.

Kauntungan sejenna tina Poto Google nyaéta yén éta gaduh setélan pikeun otomatis unggah kana méga, salian pikeun ngadeteksi rupa-rupa polder (sapertos anu diciptakeun ku utusan sapertos Viber, WhatsApp) teras ngirim patarosan ka pangguna anu naroskeun aranjeunna pikeun ngaktifkeun aranjeunna. unggah otomatis ka awan..

Unduh Poto Google tina Google Play Market

  1. Upami aplikasina henteu dipasang sacara standar, unduh sareng pasang. Aksés akun kedah otomatis upami anjeun parantos gaduh akun Google dina telepon sélulér anjeun. Ketok ikon avatar dina antarmuka aplikasi pikeun ngaksés ménu utama. Pilih "Setélan aplikasi poto.".
  2. Dina jandéla anu énggal, buka "Ngecas nyalira sareng singkronisasi". Pikeun ngaktifkeun nyimpen otomatis poto dina aplikasi, hurungkeun saklar.

Upami anjeun nganggo langkung ti hiji akun Google, anjeun kedah milih hiji akun. Sadaya eusi bakal diunggah ka panyimpenan awan anu dihubungkeun sareng éta pas poto dicandak (pilihan ieu tiasa dirobih).

Saatos unggah otomatis diaktipkeun, pilihan sanésna bakal sayogi: nangtukeun kualitas file anu diunduh, pilih jaringan (seluler/Wi-Fi) sareng setel wates lalu lintas nalika nganggo data sélulér.

Métode 2: Panyimpenan Branded

Pabrikan anu béda ogé ngagaduhan jasa sorangan anu kalebet panyimpen awan. Salaku conto, Samsung, Huawei, Xiaomi, sareng sababaraha pabrik alat sélulér utama sanés gaduh pungsi ieu. Nganggo Huawei sabagé conto, hayu urang tingali kumaha poto sareng pidéo disimpen dina méga perusahaan.

Émut yén pungsi ieu biasana diaktipkeun sacara standar, janten dina kalolobaan kasus éta henteu kedah ngonpigurasikeun nanaon. Nanging, upami pangirim file ka méga henteu kajantenan, anjeun kedah parios upami pilihan ieu dipareuman ku kasalahan.

    1. Dibuka «Setélan». Android - dina versi modern tina sistem operasi ieu, pamekar nambahkeun manajemén akun sorangan salaku unsur munggaran. Upami anjeun teu gaduh akun, jieun/aktipkeun hiji.
    2. Sakali anjeun buka akun anjeun, panggihan tur buka subsection ngeunaan neundeun awan. Di Huawei disebut sapertos kieu - "Awan"..

  1. Di jerona, sigana bakal aya daptar aplikasi anu nganggo awan - buka "Galéri"..
  2. Aktipkeun parameter jawab singkronisasi sareng ngarobih fungsi tambahan: daptar albeum (folder) anu bakal dikirim ka panyimpenan online, kamungkinan unduhan liwat Internét sélulér, jsb.

Anjeun ogé tiasa nyobian nyetél unggah awan otomatis ku angkat ka "Galéri".:

  1. Nalika muka "Galéri"., buka ménu ku mencét 3 titik di juru (Huawei gaduh 4) teras angkat ka «Setélan».
  2. Di dieu anjeun ogé bakal ningali fungsi pikeun ngaktipkeun sinkronisasi «Galéri». (kalayan awan), sarta fitur sejenna nu patali jeung aplikasi ieu.

Metode 3: Yandex.Disk

Ladenan panyimpen awan anu kasohor nyaéta Yandex.Disk, anu nawiskeun panyimpenan 10 GB saatos anjeun ngadaptarkeun sistem. Rohangan ieu cukup pikeun nyimpen gambar kualitas luhur, utamana dina resolusi sedeng. Anjeun oge tiasa ngaktipkeun unggah otomatis kana Yandex.Disk sorangan, sahingga poto anyar bakal disimpen ka layanan tanpa kudu ngirimkeunana ka awan ku cara manual:

Unduh Yandex.Disk ti Google Play Market

    1. Ngundeur tur ngajalankeun Yandex.Disk. Upami diperlukeun, jieun akun atanapi asup upami anjeun gaduh akun. Pikeun ngakses ménu utama, klik dina ikon avatar tur pilih bagian «Setélan»..Baca ogé: Kumaha ngadaptar dina Yandex

  1. Dina blok Blok "Setélan Aplikasi". milari tulisanana "Unggah otomatis poto sareng video"Anjeun teras tiasa milih naha anjeun hoyong nyimpen pidéo atanapi poto kana méga. Anjeun oge bisa ngaktipkeun pilihan pikeun ngundeur via Internet mobile lamun boga rencana data taya.

Métode 4: Cloud Mail.ru

Ladenan Mail.ru Cloud pikeun Android tiasa dikonpigurasi pikeun otomatis unggah poto sareng pidéo. Sateuacan anjeun tiasa nganggo fitur jasa, anjeun kedah otorisasi atanapi didaptarkeun dina sistem, upami anjeun teu acan gaduh akun. Ladenan Mail.ru Cloud nyayogikeun rohangan bébas 8 GB, tapi upami diperyogikeun, anjeun tiasa ningkatkeun ku ngalanggan.

Baca ogé: Kumaha cara nyiptakeun awan dina Mail.ru

Unduh Mail.ru Cloud tina Google Play Market

Saatos ngamimitian munggaran, aplikasi bakal naroskeun anjeun pikeun ngaktipkeun unduhan otomatis eusi. Upami ieu henteu kajantenan, anjeun tiasa ngaktipkeun pungsi sorangan.

  1. Jalankeun aplikasi Mail.ru Cloud tur ketok ikon ménu utama, digambarkeun ku tilu bar horizontal. pilih bagian «Setélan». dina blok "Bill"..
  2. Pencét dina jalur "Unggah otomatis poto sareng video" sarta dina jandela nu anyar ngaktipkeun switch toggle.

Sadaya poto sareng video bakal mimiti unggah ka panyimpenan awan langsung tina "Galeri". Lamun payil anyar nembongan dina mémori telepon sélulér Anjeun, maranéhanana sacara otomatis disimpen ka ladenan.

Métode 5: Mega

jasa awan Mega nawarkeun 25 GB rohangan bébas, sarta aya ogé rencana anu dilegakeun jumlah gudang pikeun data pamaké. Kauntungannana aplikasi nyaéta anjeun tiasa milih jinis eusi anu badé diunduh nalika ngonpigurasikeun undeuran otomatis:

Unduh Mega ti Google Play Market

  1. Ngundeur tur ngajalankeun aplikasi dina Android, mangka anjeun kudu nyieun hiji akun. Pencét tombol pendaptaran, teras lebetkeun data pribadi anjeun sareng tulis alamat email anjeun, anu bakal dihubungkeun sareng awan. Pikeun mastikeun akun anjeun, anjeun kedah muka klien email anjeun sareng turutan tautan anu dikirim pikeun ngaktipkeun akun anjeun. Pikeun nyetel unggah poto otomatis, buka ménu ku cara ngetok dina tilu bar horizontal dina jandela software utama. Pilih «Setélan»..
  2. Dina blok. "Ciri" pencét dina jalur "Unduh kaméra" tur ngaktipkeun pungsi kalawan switch. Hiji menu tambahan nembongan. Upami anjeun ngan hoyong nyimpen hiji poto, robih setelan ieu dina garis "Unggah file".. Setelan jaringan oge sadia, milih polder kaméra pikeun ngundeur ti.

Ladenan Mega ngamungkinkeun anjeun nyaluyukeun operasi aplikasi sareng ogé nawiskeun panyalindungan tina leungitna data atanapi hacking akun.

Pilihan 2: Simpen sacara manual

Upami anjeun henteu hoyong unduhan otomatis sadaya gambar, atanapi upami anjeun ngan ukur hoyong ngaunduh file sacara selektif, langkung saé ngalakukeun éta sacara manual.

Métode 1: Bagikeun / Kirim Fungsi

Upami klien jasa awan anu dipikahoyong dipasang, alat sistem Android bakal ngamungkinkeun anjeun gancang ngirim gambar ngaliwatan fungsi khusus.

  1. Manggihan gambar nu Anjeun hoyongkeun dina fungsi "Galeri" dina telepon sélulér anjeun sareng nelepon fungsi manajemén file kalayan pencét panjang dina file. Ieu oge mungkin pikeun milih sababaraha poto sakaligus.
  2. Ayeuna milari pilihanna "Bagikeun".. Daptar pilihan anu sayogi bakal muncul anu ngamungkinkeun anjeun ngabagi eusi. Ieu kedah janten aplikasi panyimpen awan. Punten dicatet yén upami ieu mangrupikeun awan Mail.ru, milih éta bakal muka antarmuka klien jasa.

Sababaraha cangkang boga persis fungsi sarua disebut euweuh "Bagikeun".jeung "Ngirim"..

  1. Prosedur dina hal ieu sami: pilih hiji atanapi sababaraha poto teras klik kana tombol.
  2. Tetep ngan ukur nangtukeun lokasi panyimpenan anu dipikahoyong salaku sumber.

Prinsip sadaya jasa sami: pilih aplikasi sareng unggah poto ka méga.

Métode 2: Antarbeungeut panyimpen awan

Sadaya jasa awan ngamungkinkeun anjeun unggah file tina telepon sélulér anjeun langsung tina antarmuka aplikasi nganggo fitur-fiturna. Pamaké kedah muka aplikasi disk, milarian tombol pikeun nambihan file sareng pilih eusina «Galéri». atawa ngaliwatan manajer file.

Nganggo Yandex.Disk sabagé conto, urang badé ngarecah kumaha nyimpen poto kana méga, sareng upami anjeun nganggo Google Disk, anjeun tiasa maca tulisan kami anu misah:

Maca deui: Unggah file ka Google Drive dina Android

  1. Mimitian Yandex.Disk sareng pencét tombol tambah. Dina jandela pop-up, ketok on "Poto"..
  2. Menu bakal muncul sareng pilihan file anu sayogi. Upami éta poto atanapi potret layar anu anjeun candak, langkung saé milih "Galéri".. Milarian gambar anu dipikahoyong dina diréktori teras klik dina éta pikeun ngamimitian undeuran.

Anjeun tiasa milih sababaraha poto kalayan sentuhan anu panjang pikeun nyimpen kana panyimpenan awan dina hiji waktos.

Baca ogé: Kumaha ngagunakeun Yandex.Disk / Google Disk / Cloud ku Mail.ru

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu anjeun henteu acan laksanakeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?

 


Kreatif Stop Sadaya Ngeunaan Téhnologi
A Kumaha.