Kumaha carana nyiptakeun avatar Facebook? Pamaké platform Facebook ayeuna gaduh pilihan pikeun kakuatan jieun avatar sorangan ku cara anu gancang sareng gancang. Upami anjeun hoyong diajar kumaha ngalaksanakeunana maka jangan tinggaleun layar sareng tetep maca tulisan ieu anu kami parantos siapkeun pikeun anjeun.

Ngadamel avatar dina Facebook parantos janten salah sahiji alat lucu anu urang tiasa mendakan dina aplikasi ieu. Avatar mangrupikeun sistem stiker anu anjeun tiasa sami-sami sareng raut anjeun sareng bagikeun ka réréncangan anjeun dina Facebook. Cicing sareng kami sareng mendakan langkah demi langkah pikeun nuturkeun.

Léngkah-léngkah nyiptakeun avatar dina Facebook

Aya seueur aplikasi sareng program kalayan anu urang tiasa nyiptakeun avatar pikeun Facebook, nanging platform éta sorangan ngahijikeun alatna nyalira pikeun ngarancang avatar urang sorangan.

Prosés nyiptakeun éta super gampang sareng dinamis. Upami anjeun resep diajar step by step maka perhatoskeun pisan ka anu kami bawa pikeun anjeun:

Léngkah 1: Pastikeun Facebook anjeun mutahir

Salah sahiji hal anu munggaran urang kedah mastikeun Sateuacan neraskeun nyiptakeun avatar Facebook, pastikeun kami gaduh versi aplikasi anu paling anyar dipasang dina alat sélulér kami.

Pikeun terang inpormasi ieu kami ngan ukur kedah lebet Google Play atanapi App Store sareng nyerat kecap "Facebook" dina palang teang. Upami anjeun ningali update anu sayogi, unduh éta sareng anjeun parantos réngsé.

Léngkah 2: Buka aplikasi

Ayeuna anjeun kedah buka aplikasi Facebook dina telepon sélulér anjeun sareng buka pesen naon dina témbok anjeun. Di dinya anjeun kedah pencét dina pilihan "Koméntar". Anjeun tiasa milih publikasi naon waé, tenang.

Léngkah 3: Pencét dina ikon seuri

Ku ngaklik "Komentar kana”Menu alit bakal dipidangkeun. Di dieu anjeun kedah pencét dina ikon pameunteu seuri anu nembongan di sisi katuhu lapangan dimana anjeun nyerat pesen.

Léngkah 4: Pencét dina "Nyiptakeun avatar"

Pas anjeun pencét ikon raray, jandéla anyar bakal nembongan di handapeun layar dimana emojis anu sayogi bakal némbongan. Ayeuna anjeun kedah pencét kana pilihan "Ngadamel avatar anjeun”Dina raraga maju sareng nyiptakeun avatar pikeun Facebook.

Léngkah 5: Ngamimitian nyiptakeun avatar anjeun

Pikeun mayunan prosés nyiptakeun avatar anjeun kedah pencét dina tombol "Salajengna" teras pencét dina "Mimitian”. Urang ayeuna bakal siap ngamimitian nyiptakeun avatar urang nyalira pikeun Facebook.

Léngkah 6: Ngaropea desain anjeun

Bagian anu lucu pisan sumping sareng kanggo ngarobih avatar urang sorangan. Di dieu anjeun kedah milih warna kulit, kumaha anjeun hoyongkeun rupa avatar anjeun, gaya rambutna, baju sareng sagala rupa anu aya hubunganana sareng tampilan visualna.

Léngkah 7: Pencét dina ikon eunteung

Pikeun nyiptakeun avatar langkung mirip sareng raut anjeun, anjeun tiasa nganggo pilihan eunteung anu dilebetkeun ku platform. Ku mencét kana ikon eunteung anjeun bakal ngaktipkeun kamera hareup telepon anjeun.

Di dieu anjeun tiasa angkat angin raray anjeun bari ngédit avatar. Janten anjeun tiasa nyiptakeun hal anu paling caket ka anjeun. Saatos réngsé, pencét dina ✓ pikeun nyimpen parobihan.

Léngkah 8: Avatar didamel

Jandéla bakal dipidangkeun dimana anjeun avatar didamel. Di handap éta bakal janten palang loading dimana anjeun bakal ningali prosés nyiptakeun. Dina akhir anjeun tiasa pencét "Salajengna" teras dina "Rengse" kanggo ngarengsekeun prosés na.