Kumaha cara ngadamel jalan pintas kana bagian khusus Setélan dina layar utama ios

Sagala sistem operasi sélulér pasti ditetepkeun pikeun teras mekar atanapi luntur janten hilap. ios dianggo ku jutaan jalma. Teu heran yén fitur sareng fungsi énggal teras-terasan ditambihan kana sistem ieu.

♥ ON TOPIK:Kumaha carana nambihan peringatan sora nalika iPhone atanapi iPad parantos réngsé dieusi.

video:

Biasana urang angkat ka Setélan pikeun ngarobih setélan anu saluyu sareng kabutuhan urang. Tapi ku jalanna waktos, parantos seueur fungsi anu aplikasi ieu parantos tumuh sacara terus terang. Sareng usaha Apple ngaoptimalkeun éta henteu khususna ngabantosan: urang kedah ngagulung daptar panjang pikeun milari setélan anu urang peryogikeun. Éta merenah? Bener na, henteu.

Untungna, aya solusi anu tiasa ngagampangkeun aksés kana bagéan aplikasi anu paling sering dianggo setélan. Anjeun tiasa nyiptakeun potong kompas desktop anu bakal nyandak anjeun kana setélan anu dipikahoyong ku ngaklik dinya.

Salaku conto, kuring sering (pikeun ngahémat umur batre) mareuman saklar (sareng hurungkeun deui) Jasa geolocation.anu dina garis tina setélankalaluasaanJasa geolocation. Ayeuna, nganggo alat anu ditétélakeun di handap, kuring napigasi kana menu setelan hiji-touch ieu. Kumaha ieu jalanna?

♥ ON TOPIK: Kumaha ngajar iPhone pikeun otomatis ngaktipkeun modeu hemat daya.

Kumaha cara ngadamel jalan pintas dina iPhone atanapi iPad anjeun pikeun ngaksés bagian anu dipikahoyong tina aplikasi Setélan

1. Buka aplikasi. Parentah Gancang ti Apple. Upami éta henteu dipasang, anjeun tiasa ngaunduh tina tautan ieu.

2. Dina daptar kode anu disayogikeun, mendakan bagian anu dipikahoyong sareng nyalin kode anu saluyu.

iCloud:prefs: // root = CASTLE
Cadangan pikeun iCloud:prefs: // root = CASTLE & path = BACKUP
Wifi:prefs: // root = WIFI
Bluetooth:prefs: // root = Bluetooth
Komunikasi sélulér:prefs: // root = ID_MOBILE_DATA_SETTINGS_ID
Modem modem:prefs: // root = INTERNET_TETHERING
Modem modem access aksés kulawarga:prefs: // root = INTERNET_TETHERING & path = Kulawarga% 20Bagi
Modem modem password Konci Wi-Fi:prefs: // root = INTERNET_TETHERING & path = Wi-Fi% 20Password
VPN:prefs: // root = Umum & jalur = VPN
DNS:prefs: // root = Umum & jalur = VPN / DNS
Bewara:prefs: // root = ID_NOTIFICATIONS
Bewara est Saran Saran:prefs: // root = NOTIFICATIONS_ID & path = Siri% 20 Saran
hurung:prefs: // root = Sora
Ringtone:prefs: // root = Sounds & path = ringtone
Entong ganggu:prefs: // root = DO_NOT_DISTURB
Entong ganggu ⇾ Telepon asup:prefs: // root = DO_NOT_DISTURB & path = Ngidinan% 20Nelepon% 20 Ti
Waktos layar:prefs: // root = Screen_time
Waktos layar ⇾ dianggurkeun:prefs: // root = SCREEN_TIME & path = FRONT_TIME
Waktos Layar Lim Wates Aplikasi:prefs: // root = SCREEN_TIME & path = APP_LIMITS
Waktos layar allowed Sok diijinkeun:prefs: // root = HEALTH_TIME & path = SELALU_ALLOWED
Dasar:prefs: // root = Umum
Dasar ⇾ Ngeunaan alat ieu:prefs: // root = Umum & jalur = Ngeunaan
Dasar update Perbarui perangkat lunak:prefs: // root = Umum & jalur = SOFTWARE_UPDATE_LINK
Dasar ⇾ CarPlay:prefs: // root = Umum & jalur = CARPLAY
Dasar update Pembaruan kontén:prefs: // root = Umum & jalur = AUTO_CONTENT_DOWNLOAD
Dasar ⇾ Tanggal sareng waktos:prefs: // root = Umum & jalur = DATE_AND_TIME
Keyboard dasar ⇾:prefs: // root = Umum & jalur = Keyboard
Dasar ⇾ Keyboard ⇾ Keyboard:prefs: // root = Umum & jalur = Keyboard / KEYBOARDS
Dasar ⇾ Bahasa sareng daérah:prefs: // root = Umum & jalur = INTERNASIONAL
Kamus Dasar ⇾:prefs: // root = Umum & jalur = Katerangan
Profil dasar ⇾:prefs: // root = Umum & jalur = ManagedConfigurationList
Dasar ⇾ Reset:prefs: // root = Umum & jalur = Reset
Unsur kontrol:prefs: // root = ControlCenter
Pintonan sareng kacaangan:prefs: // root = TAMPILAN
Layar sareng kacaangan lock Konci otomatis:prefs: // root = DISPLAY & path = AUTOLOCK
Pintonan sareng kacaangan size Ukuran téks:prefs: // root = DISPLAY & path = TEXT_SIZE
Aksés universal:prefs: // root = aksés
Kertas dicét:prefs: // root = Wallpaper
Siri:prefs: // root = SIRI
ID raray sareng kodeu aksés:prefs: // root = PASSCODE
Telepon darurat SOS:prefs: // root = EMERGENCY_SOS
Batré:prefs: // root = BATTERY_USAGE
Batré status Status batré:prefs: // root = BATTERY_USAGE & path = BATTERY_HEALTH
Privasi:prefs: // root = Privasi
Privasi services jasa Geolocation:prefs: // root = Privasi & jalur = LOKASI
Privasi ⇾ Kontak:prefs: // root = Privasi & jalur = KONTAK
Privasi ⇾ Kalénder:prefs: // root = Privasi & jalur = KALENDER
Privasi ⇾ Panginget:prefs: // root = Privasi & jalur = panginget
Privasi ⇾ Poto:prefs: // root = Privasi & jalur = PHOTOS
Privasi ⇾ Mikropon:prefs: // root = Privasi & jalur = MICROPHONE
Privasi recognition Pangenal sora:prefs: // root = Privasi & jalur = SPEECH_RECOGNITION
Privasi ⇾ Kaméra:prefs: // root = Privasi & jalur = CAMERA
Privasi ⇾ Gerakan sareng kaayaan fisik:prefs: // root = Privasi & jalur = GERAK
Privasi ⇾ Analisis sareng pamutahiran:prefs: // root = Privasi & jalur = PROBLEM_REPORTING
Privasi ⇾ Apple Advertising:prefs: // root = Privasi & jalur = IKLAN
Toko App:prefs: // root = STORE
App Store ⇾ Aplikasi:prefs: // root = STORE & path = App% 20Downloads
App Store ⇾ Pidéo otomatis:prefs: // root = STORE & path = Video% 20Autoplay
Kecap akses:prefs: // root = PASSWORDS
Surat:prefs: // root = MAIL
kontak:prefs: // root = KONTAK
Calendar:prefs: // root = CALENDAR
catetan:prefs: // root = CATETAN
Pangeling-eling:prefs: // root = PANGINGET
telepon:prefs: // root = Telepon
Tulisan:prefs: // root = Pesen
FaceTime:prefs //: root = FACETIME
Kompas:prefs: // root = KOMPAS
The roulette:prefs: // root = Ukur
Safari:prefs: // root = SAFARI
kaséhatan:prefs: // root = KASEHATAN
Paréntah gancang:prefs: // root = KURUS
Musik:prefs: // root = MUSIK
foto:prefs: // root = Poto
Kaméra:prefs: // root = CAMERA
Pusat Kaulinan:prefs: // root = GAMECENTER

3. buka aplikasi «Paréntah gancang ». teras pencét tombol na. "+" di juru katuhu luhur.

4. Pencét "Tambihkeun aksi"..

5. Dina tipe palang paréntah paréntah "Buka URL". teras pencét pikeun milih paréntah ieu tina daptar.

6. Lebetkeun di lapangan "URL". kode disalin tina méja.

7. Pencét tombol ku tilu titik-titik dina sudut katuhu luhur. Menu bakal dibuka dimana anjeun kedah ngalebetkeun nami paréntah sareng pilih ikon pikeunna (pencét ikon pikeun milih gambar sareng warna pikeun éta).

Pencét Rengselajeng "Tambahkeun ka layar utama".

8. Pikeun nyimpen pintasan anu diciptakeun dina layar utama ios, ketok "Tambihkeun"..

Hasilna, jalan pintas bakal nembongan dina desktop, ngaklik dinya bakal muka bagian aplikasi anu dipikahoyong «Setélan». Dina kasus kami ... Jasa geolocation.

Punten perhatoskeun yén cara anu leres pikeun fitur ieu jalanna nyaéta dina ios 14.3 sareng engké.