Kumaha carana ngadamel Safari balik deui ka luhur layar dina ios 15. Kalayan ios 15, bar alamat Safari dina iPhone (iOS) ayeuna ayana di bagean handap layar. Parobihan éta tiasa ngaganggu sababaraha pangguna anu biasa kana modél anu langkung lami. Untungna, parobahan sistem asli ieu bisa gampang dibalikkeun ngaliwatan setélan iPhone atawa malah ngaliwatan browser sorangan. Kieu kumaha carana mulangkeun bar alamat Safari ka luhur layar.

Perlu dicatet yén ngabalikeun desain bakal ngajantenkeun Safari henteu nawiskeun deui pilihan pikeun ngageser bar alamat ka gigir nalika nganapigasi antara tab anu kabuka. Ku alatan éta, ku bar ayana di luhureun gambar, anjeun bakal kudu noél ikon tab pikeun mindahkeun antara kaca.

Kumaha cara ngarobih bar alamat Safari tina setélan

Bar alamat Safari

Bar alamat Safari

  1. Buka éta setélan iPhone sareng milarian Safari.
  2. Ayeuna, panggihan lapangan «Tab"Sareng pariksa pilihan"Tab individu".
  3. Siap!. Bar alamat bakal otomatis balik deui ka luhur layar.

Kumaha carana nempatkeun bar alamat Safari di luhureun layar ti browser sorangan

  1. Buka situs wéb dina Safari sareng ketok ikonna "Aa" dina palang alamat.
  2. Lajeng, pilih pilihan «Témbongkeun bar alamat luhur".

Ieu geus éta! Kami ngarepkeun anjeun parantos diajar Jieun Safari balik deui ka luhur layar dina ios 15. Upami anjeun mendakan éta pikaresepeun sareng hoyong diajar langkung seueur trik Safari sapertos: ngarobah tukang Safari, teraskeun browsing ik4.es.