Kumaha Jieun iOS 7 Lock Screen Android Style (Jailbreak)

Kumaha Jieun iOS 7 Lock Screen Android Style (Jailbreak)

Sanaos persaingan anu ningkat antara sistem operasi ios sareng Android, ogé konfrontasi anu rada parah antara pangguna platform ieu, aya fans ngarobah panganteur ti igadget anjeun dina gaya a «robot héjo» sarta sabalikna.

Kumaha carana nempatkeun konci layar Android dina iPhone

A jailbreak Cydia tweak disebut jellylock7 ogé ngaklaim masihan panganteur ios 7 sababaraha kamiripan ka alat Android. Plugin ieu ngarobih layar konci standar sistem operasi "Apple" sareng ogé nambihanana ku fungsi anu cocog. Saatos masang tweak sareng ngaktifkeun deui alat, prasasti standar "Buka Konci" bakal ngaleungit tina layar konci, sareng cingcin bakal muncul dina tempatna, anu bertindak salaku kursor dina alat Android.

Pikeun muka konci smartphone Anjeun atawa tablet, Anjeun kudu mindahkeun cingcin ieu ka ikon konci ku gesek ka katuhu. Ogé, tweak ngamungkinkeun anjeun pikeun nempatkeun 6 widget sawenang-wenang dina layar konci, anu ogé diluncurkeun ku nransferkeun cincin kursor ka aranjeunna. Dina waktos anu sami, setélan tiasa disaluyukeun sacara pas: dina bagian Penampilan, anjeun tiasa nyaluyukeun ukuran sareng transparansi, gambar latar, damel dina modeu lansekap (pikeun iPad), sareng seueur deui. Anjeun tiasa ngundeur jellylock7 haratis ti gudang standar bigboss.


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online