Kumaha unduh asli Windows 11 sareng Windows 10 ISO ti Rusia di 2022

Microsoft parantos ngabatesan kamampuan pikeun ngaunduh Windows 11 sareng Windows 10 tina halaman wéb resmi RF - ayeuna, undeuran metode anu saacanna damel tina halaman unduhan henteu tiasa dianggo sareng ngalaporkeun kasalahan.

Nanging, ayeuna masih aya cara pikeun ngaunduh Windows 10 sareng Windows 11 salaku gambar ISO anu tiasa diunduh asli tina situs wéb Microsoft, sanaos henteu nganggo VPN. Métode anu sayogi dibahas engké dina tulisan.

Alat Penciptaan Media Universal - Gampang diunduh gambar versi anu leres tanpa VPN

Kuring saméméhna wrote ngeunaan Aksara Universal Media Creation Alat dina konteks ningkatkeun ka Windows 11 on PCs unsupported atawa ngundeur versi heubeul tina Windows 10. Éta ogé bakal mangpaat keur kaayaan ayeuna. Prosés ngaunduh gambar ISO Windows 11 sareng Windows 10 bakal diwangun ku léngkah-léngkah ieu:

  1. Unduh sareng ekstrak arsip Alat Penciptaan Media Universal tina halaman GitHub pamekar - https://github.com/AveYo/MediaCreationTool.bat. Pikeun ngundeur éta, klik dina panah gigireun tombol "Kode" tur pilih "Download ZIP".
  2. Ngajalankeun file MediaCreationTool.bat ti folder file unzipped.
  3. Saatos sababaraha waktos, ménu bakal dibuka kalayan pilihan versi anu sayogi Windows 10 sareng Windows 11, pilih anu anjeun pikahoyong. Hanjakalna, nalika nyobian ngaunduh Windows 10 21H2 ngawangun nganggo metode ieu, aya masalah.
  4. Jandéla salajengna nyaéta pilihan tindakan.
  5. Pilihan anu disarankeun (batur sanés tiasa dianggo). Milih hiji pilihan MCT Defaults Alat nyiptakeun média versi anu leres bakal dimuat, teras sadaya operasi (milih versi, nyiptakeun gambar ISO atanapi nyiptakeun USB stick) tiasa dilakukeun sacara manual.
  6. Upami anjeun milih otomatis ISOGambar ISO otomatis bakal ngaunduh file anu dipikabutuh sareng nyiptakeun gambar ISO (anjeun kedah netepkeun dimana nyimpen éta), kalayan basa sistem dipilih dumasar kana sistem anu ayeuna dipasang dina komputer anjeun.
  7. Pilih hiji pilihan mobil USB Ngamimitian nyiptakeun otomatis USB stick bootable sareng versi Windows anu dipilih.

Dina uji kuring, sadayana tiasa dianggo, teu aya kacilakaan (iwal versi 21H2), henteu kedah ngaktipkeun VPN. Sakali, nalika nganggo pilihan MCT Defaults, alat nyiptakeun média nabrak sareng henteu lumangsung deui nalika reboot.

Ngundeur alat nyiptakeun média liwat VPN teras nganggo utilitas

Ngundeur Alat Penciptaan Media tina situs wéb resmi Microsoft tiasa waé nganggo VPN dina halaman:

Sareng sababaraha pangguna tiasa mendakan utilitas MCT anu diunduh sateuacana dina folder unduhan komputerna, éta henteu leungit pungsionalitasna.

Anjeun teras tiasa nganonaktipkeun VPN sareng nganggo alat nyiptakeun média pikeun ngaunduh vérsi anu diperyogikeun Windows 11 sareng Windows 10, jieun ISO, atanapi kaduruk USB drive pamasangan. Dina waktos nyerat tulisan ieu, sadayana jalan saé.

WZT UUP sareng Proyék Generasi TechBench

Aya sababaraha metodeu deui anu anjeun tiasa nganggo pikeun kéngingkeun asli Windows 11 sareng Windows 10 Gambar ISO: Proyék Generasi UUP sareng TechBench ku WZT.

Nalika pilihan kahiji dipaké:

  1. Buka https://uup.rg-adguard.net/ tur pilih versi Windows anu bener.
  2. Pikeun widang "Pilih Unduh Jenis", kuring nyarankeun milih "Unduh ISO Compiler di OneClick".
  3. Unduh file anu dihasilkeun sareng jalankeunana (anjeun kedah nambihan kana pengecualian Microsoft Defender sareng pariksa "Buka blokir file ieu" dina sipat file).
  4. Kaasup pilihan anu diperlukeun nalika nyieun gambar ISO.
  5. Ngadagoan file pikeun ngundeur tur nyieun gambar ISO jeung vérsi Windows nu dipilih.

Pilihan kadua: ngan buka https://tb.rg-adguard.net/public.php sareng sebatkeun versi Windows 10 atanapi Windows 11 anu anjeun hoyong unduh.

Link ka file gambar bakal dihasilkeun dina ramatloka resmi Microsoft, nu bisa Anjeun pake pikeun ngundeur Windows 11 jeung Windows 10. Sababaraha tumbu diblokir (dina uji kuring tanpa VPN, Windows 11 22000.318 teu bisa diundeur, tapi jeung versi 22000.194). henteu kunanaon), anu sanés damel saé.