Kumaha gaduh akun Fortnite gratis?  Naha sadaya réréncangan anjeun nyarioskeun tentang Fortnite sareng anjeun ogé badé ngiringan ngiringan tren ieu? Perhatoskeun pisan artikel ieu anu parantos kami siapkeun pikeun anjeun dimana kami bakal nunjukkeun sababaraha cara anu paling épéktip pikeun kumaha carana gaduh akun Fortnite sacara gratis, tanpa mayar nanaon.

Fortnite mangrupikeun kaulinan vidéo populér nyaéta ngahudangkeun émosi diantara pengikutna. Hanjakal tiasa maénkeun éta kami kedah gaduh akun anu mayar, nanging dinten ieu kami bakal ngajarkeun anjeun trik sakedik anu anjeun tiasa kéngingkeun buruan pidéo tanpa ngabolaykeun artos sanés kanggo éta.

Ngagaduhan akun Fortnite gratis tiasa

Naha anjeun kantos naros naha mungkin ngagaduhan Fortnite gratis gratis? Warta anu saéna nyaéta dimungkinkeun sareng urang bakal ngajelaskeun léngkah-léngkah anu kedah dituturkeun pikeun ngahontal éta.

Jalma-jalma bisa maénkeun kaulinan vidéo populér anu dikembangkeun ku Epic Games tanpa kedah mayar pancen nanaon. Hiji-hijina hal anu urang butuhkeun pikeun ngahontal misi nyaéta gaduh konéksi internét anu saé, sareng tangtosna, akun Epic Games anu ngamungkinkeun urang maénkeun kaulinan vidéo ieu gratis.

Léngkah-léngkah ngadamel akun Epic Games

Upami anjeun hoyong ngamimitian maénkeun Fortnite sacara gratis Anjeun kedah mimitian ku nyiptakeun akun Epic Games. Warta anu saé na nyaéta tiasa didapet tanpa biaya sareng bakal ngamungkinkeun urang ngaraosan gim pidéo dina PC sareng alat sanésna.

Hal kahiji anu anjeun kedah lakukeun nyieun akun Epic Games nyaéta ngakses halaman resmi Fortnite. Sakali dina platform, anjeun kedah pencét dina tombol "Akses" anu nembongan di belah katuhu luhur layar.

Ayeuna pencét dina tombol "NO”Sangkan anjeun tiasa neraskeun ngadamel akun. Platform bakal nyungkeun anjeun ngeusian formulir sareng sababaraha inpormasi anu dipikaresep:

  • nami
  • Apellido
  • Alamat surélék
  • sandi

Dupi anjeun parantos ngalengkepan formulir? Saé pisan. Ayeuna anjeun kedah nampi istilah jasa sareng tungtungna pencét dina tombol "Jantenkeun akun". Anjeun ogé bakal ngagaduhan pilihan pikeun ngadaptar ngalangkungan akun Facebook atanapi Google.

Kéngingkeun akun Fortnite gratis

Hanjakalna teu mungkin pikeun kéngingkeun akun Fortnite tingkat tinggi tanpa mayar leres-leres henteu nanaon. Dugi ka ayeuna teu aya kamungkinan pikeun ngaksés akun gratis nganggo kostum sareng émotik parantos teu dikonci.

Ngalakukeunana bakal ngalawan Ketentuan Layanan Epik Kaulinan. Nyatana, nalika anjeun nyiptakeun akun Epic Games anjeun, upami anjeun maca istilah jasa, anjeun panginten parantos perhatoskeun yén pangembang game video populér ngalarang dagang sareng ngajual akun, netelakeun yén jenis tindakan ieu henteu kénging.

Léngkah pikeun ngaunduh Fortnite

Naha anjeun parantos nyiptakeun akun gratis di Epic Games? Kami siap ngaunduh video game Fortnite. Hal anu pangpayunna nyaéta pikeun ngaunduh game ti toko numutkeun platform anu kami anggo, contona Windows atanapi MacOS.

Anjeun kedah aksés kana halaman wéb resmi Epic Games teras pencét dina tombol "download”. Ku cara kieu anjeun tiasa ngaunduh "Epic Games Launcher", parangkat lunak anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngaunduh Fortnite.