Kumaha jailbreak ios 5.1.1 nganggo Redsn0w 0.9.10b8b dina iPad, iPhone 4 sareng iPhone 3GS 

Sababaraha jam ka pengker, apel parantos ngarilis pembaruan iOS 5.1.1 anu ngalereskeun sababaraha bug. Kami pisan mamatahan sadaya pangguna anu ngantosan rilis jailbreak ios 5.1 5.1.1 sanés nganyarkeun perangkatna. Tapi, upami dina kaayaan naon waé, anjeun kedah ngapdet kana ios XNUMX, maka kami resep nampilkeun pitunjuk ka anjeun,

Éta ngamungkinkeun anjeun jailbreak alat i anjeun sareng firmware pangénggalna. ! Catetan. Pitunjuk ieu ngamungkinkeun anjeun jailbreak ditarét sareng ngan ukur dina iPad, iPhone 4, iPhone 3GS, iPod Touch 4G sareng iPod Touch 3G. Anjeun peryogi Redsn0w 0.9.10b8b sareng ios 5.1 firmware kanggo alat anjeun (vérsi Redsn0w ieu teu cocog sareng ios 5.1.1, tapi sanggup jailbreak).

1. Unduh RedSn0w 0.9.10b8b sareng ios 5.1 pikeun alat anjeun.

2. Sambungkeun unit kana komputer teras lebetkeun kana modeu DFU.

3. Mimitian Redsn0w, pencét Ekstra -> Pilih IPSW> teras pilih IOS 5.1 anu saluyu sareng alat anjeun.

4. Sakali RedSn0w mendakan versi firmware, balik deui ka halaman utama RedSn0w teras pencét Jailbreak.

5. Cek kotak "Pasang Maséhi Maséhi".

6. Saatos ngalengkepan prosedur jailbreak, alat anjeun kedah dihurungkeun deui. Saatos balikan deui, lebetkeun deui alat anjeun dina modeu DFU.

7. Pikeun boot kana "mode tethered", mimitian RedSn0w teras pencét "Just Boot" handapeun Extras.

8. Saatos restart anjeun bakal kéngingkeun aplikasi Cydia anu tiasa dianggo dina Springboard (layar utama) alat anjeun.

! Catetan. Anjeun bakal kéngingkeun jailbreak anu ditambel tina IOS 5.1.1, tiasa dianggo dugi alatna pareum. Saatos unggal reboot (pareuman), anjeun kedah ngulang poin 7 sareng 8 tina pitunjuk ieu pikeun ngahontal alat anu lengkep operasional. Pitunjuk ieu TEU jalan dina iPad 2, iPhone 4S, atanapi iPad 3.