Kumaha kéngingkeun harta karun ti Dimitrescu Castle. Di Désa Jahat Warga anjeun tiasa mendakan sajumlah dalapan harta karun anu bakal masihan anjeun barang anu berharga pisan pikeun kamajuan petualangan anjeun, sapertos senjata atanapi barang anu engké anjeun tiasa jual ka saudagar Duque. Pikeun ngabantosan anjeun kami parantos nyiapkeun pituduh ieu kumaha kéngingkeun harta karun ti kastil Dimitrescu di Désa Jahat Warga.

Anjeun ogé tiasa ningali pituduh kami Désa Jahat Penduduk: Sadaya Kodeu Panto sareng Konci anu bakal ngahémat waktos anjeun nalika ngarengsekeun puzzles.

Kumaha kéngingkeun khasanah Kastil Dimitrescu di Désa Jahat Penduduk

Harta karun patung awéwé emas ieu aya dina tempat anu rusiah sareng ngamungkinkeun anjeun balik ka Kastil Dimitrescu. Ku alatan éta, dina panduan ieu kami bakal ngajelaskeun kumaha kéngingkeun khasanah Kastil Dimitrescu.

Léngkah-léngkah kéngingkeun patung Golden Lady di Désa Jahat Residen

    1. Léngkah - Kahiji, anjeun kedah gaduh tuas (engkol), anjeun panginten parantos ngagaduhanana, éta diala tina salah sahiji pabrik anu anjeun anggo di daérah bos Moreau. Janten, kumargi anjeun gaduh tuas, balik deui ka drawbridge kulon Altar tempat Patih aya. Anggo engkol pikeun nurunkeun sasak.

Khasanah kastil Dimitrescu

    1. Léngkah - Candak parahu leutik di tukangeun drawbridge sareng teraskeun hulu. Ngahontal basisir sareng lebet dungeons handapeun Dimitrescu Castle ti beulah katuhu.
    2. Léngkah - Sakali ieu réngsé, anjeun bakal dugi ka bumi sisi walungan. Di dieu anjeun bakal mendakan oborLeres, ngagantung di tengah rohangan. Bakal aya dua obor di gigirna: anjeun kedah némbak obor supados ayun dugi ka anjeun tiasa terang sadayana. Léngkah - Saatos réngsé Léngkah 3, dua panto bakal kabuka; siap-siap sabab musuh Moroaica bakal mimiti muncul sepanjang waktos. Anjeun kedah némbalan obor deui pikeun nyetél musuh dina seuneu sareng mamingan aranjeunna babarengan sareng obor katilu di tukang kamar. Upami Moroaica anu ngaduruk némpél obor, éta bakal hurung nalika panto terakhir imah Riverbank dibuka.Harta Istana Dimitrescu di Kampung Jahat Penduduk
    3. Buka panto jero sareng anjeun bakal mendakan barang berharga: patung emas Lady Dimitrescu, anu tiasa dijual ka Patih kalayan harga 20.000 Lei. Saatos ngalengkepan bab ieu anjeun tiasa balik ka Istana Dimitrescu.

Sajauh ieu panduan dina kumaha kéngingkeun harta karun ti kastil Dimitrescu di Kampung Jahat Penduduk; upami anjeun milari langkung seueur tip sareng solusi anjeun tiasa ningali pituduh anu sanés Kumaha carana ngajawab teka-teki piano di Désa Jahat Penduduk.