Kumaha kéngingkeun Konci Badge Kampung Jahat Kampung. Nalika anjeun kamajuan ngalangkungan kaulinan ieu anjeun anjeun bakal mendakan panto anu dikonci anu meryogikeun konci khusus pikeun muka konci. Pikeun ngabantosan anjeun dina kamajuan anjeun kami nyiapkeun pituduh lengkep ieu ngeunaan Kumaha kéngingkeun Konci Badge Kampung Jahat Kampung.

Anjeun panginten peryogi bantosan, kami nyarankeun maca tulisan anu sanés kumaha kéngingkeun amunisi anu teu aya watesna di Désa Jahat Warga.

Kumaha kéngingkeun Konci Badge Kampung Jahat Kampung

ieu Konci Badge Kampung Jahat Kampung penting pisan pikeun kamajuan kaulinan, anjeun peryogi pikeun tiasa ngantunkeun ruang Opera HallSalaku tambahan pikeun muka konci panto dina peta anu nyandak anjeun kana harta karun di bui. Éta sababna kami nyiapkeun pituduh pondok ieu anu bakal ngabantuan pisan anjeun.

Lokasi konci Badge Kampung Jahat Kampung

Nalika anjeun kana tahap anu khusus sareng langkung maju di Kampung Jahat Resident, bakal aya kaayaan dimana anjeun panginten henteu terang kumaha neraskeun dina midangkeun pidéo ieu.

Dina waktos éta perlu dipulangkeun konci sisindiran beusi, alat anu peryogi pisan pikeun tiasa ngalengkepan RE Désa.

Kituna, dina panduan kami kami bakal ngajelaskeun dimana ayana Penduduk Jahat Kampung Badge Key, ogé ngungkabkeun iraha waktuna pikeun nyokot éta.

Nalika anjeun ngéléhkeun putri kadua Lady Dimitrescu, Daniela, anjeun bakal sadar éta pikeun neraskeun anjeun kedah kéngingkeun koncina, hatur nuhun anjeun tiasa muka konci kamar énggal di kastil Resident Evil Village, sabab anjeun bakal tiasa muka panto anu bakal nganterkeun anjeun ka loteng sareng lanté luhur bénténg.

  1. Konci pikeun insignia beusi nyaéta di Aula Opera, anu anjeun ngan tiasa muka konci saatos muka panto patio.
  2. Di jero rohangan ieu anjeun kedah nganggo piano sareng maénkeun catetan anu dituduhkeun dina skor: sakali ieu parantos anjeun bakal kéngingkeun konci anu berharga ieu.

Larutan piano Désa Jahat Désa

Ayeuna anjeun moal ngan ukur tiasa muka panto anu diperyogikeun pikeun ngalengkepan istana, tapi anjeun ogé tiasa muka konci kamar énggal bahkan di jero kampung. Ieu bakal ngan ukur henteu neraskeun sareng carita gim, tapi ogé pikeun tiasa pulih amunisi sareng senjata anu penting pisan.

Di dieu réngsé pituduh ieu pikeun Kumaha kéngingkeun Konci Badge Kampung Jahat Kampung mudah-mudahan éta bakal ngabantosan anjeun pikeun ngajawab tatarucingan anu anjeun mendakan dina petualangan ieu. Anjeun tiasa ningali langkung seueur tip di handap ieu Penduduk Jahat 8 Désa: Dimana mendakan sadaya jamban.