Kumaha carana kéngingkeun kulit sareng juara gratis di Wild Rift?

Kumaha carana kéngingkeun kulit sareng juara gratis di Wild Rift? Dina tulisan kami dinten ieu kami bakal nunjukkeun naon éta léngkah pikeun nuturkeun pikeun kéngingkeun Kulit sareng juara gratis di Wild Rift, salah sahiji video game paling populér sareng populér.

Liga Legenda: Wild Rift parantos kaget langkung ti hiji ku tambahan na anu anyar. Ayeuna bakal ngamungkinkeun para pamaén ngaksés kulit sareng hadiah sanésna gratis. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan poko sareng di luhur sadayana terang kumaha kéngingkeun hadiah ieu tanpa mayar nanaon maka tetep sareng kami.

Tambahan Anyar pikeun Wild Rift

League of Legends: Wild Rift ayeuna bakal ngahijikeun pilihan kakuatan kulit aksés sareng juara gratis. Pamaén anu hoyong milih jinis hadiah ieu tiasa ngalaksanakeunana liwat versi pikeun alat sélulér sareng konsol.

Kaseueuran video game parantos ngahijikeun kaulinan na program kasatiaan sareng Wild Rift moal tiasa ditingalkeun dina hal ieu. Kusabab kitu, éta parantos mutuskeun pikeun ngaluncurkeun sistem kasatiaan anu pikaresepeun anu bakal ngamungkinkeun para pamaén ngaksés rangkéan hadiah gratis.

Cara pikeun kéngingkeun kulit sareng juara gratis di Wild Rift

Anjeun pasti heran kumaha kéngingkeun kulit gratis sareng juara di Wild Rift sareng éta naha urang moal ngajantenkeun anjeun ngantosan deui. Salajengna urang bade ngajelaskeun ka anjeun naon prosedur anu kudu dituturkeun pikeun aksés ka jinis hadiah ieu anu bakal dipasihkeun ku gim liwat versi na pikeun telepon sélulér sareng konsol.

Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha ngahapus profil Netflix

Sadayana bakal dilakukeun ngalangkungan program kasatiaan. Mangrupikeun sistem anu dirancang ku Wild Rift pikeun langkung seueur jalmi anu ngiluan pertandingan sareng lebet kana platform unggal dinten pikeun milarian hadiah ieu.

Sanaos leres yén bagian anu saé tina aspek (kulit) kahontal mayar di toko kalayan poin Riot, aya ogé alternatif pikeun ngakses hadiah ieu gratis. Di dieu urang carioskeun anjeun sababaraha alternatif anu sayogi pikeun ngahontal éta.

Metode 1: "Resep" Halaman Facebook Liga Legenda

Salah sahiji cara anu paling gampang sareng gancang pikeun meunangkeun kulit gratis sareng juara dina Wild Rift dipasihkeun "Mah kawas éta"Ka halaman Facebook Liga Legenda resmi. Turutan léngkah ieu pikeun milih salah sahiji kulit anu sayogi:

  1. login dina akun Facebook anjeun
  2. Tingali pikeun ramatloka resmi ku Liga Legenda
  3. Pencét dina "Bébas Riot Girl Tristana"
  4. Milih anu daerah dimana akun Liga Legenda anjeun kadaptar dina aplikasi
  5. Lajengkeun "Mah kawas éta”Ka halaman Facebook
  6. Anjeun bakal nampi kode pikeun tampilan anu
  7. Ayeuna ukur peryogi tukeur kode sareng voila

Saeutik saeutik anjeun bakal angkat meunang hadiah énggal gratis. Dinten kahiji anjeun tiasa nampi bonus dina pangalaman anu ditampi. Dina dinten katilu anjeun bakal ngahontal juara bébas munggaran anjeun sahingga anjeun bakal tingkat nepi dugi ka ngahontal kulit anu anjeun pilari.