Kumaha kéngingkeun palanggan saluran Telegram anjeun

Métode 1: Tambihkeun tautan kana pedaran profil anjeun

Cara panggampangna pikeun ngamimitian narik palanggan ka saluran anjeun nyaéta nyelapkeun tautan anu pas dina pedaran profil utusan anjeun, sapertos «Panulis blog ngeunaan trik programming Python, saluran - * link *». Metoda nu hese nelepon efisien, tapi sadaya métode dibere, éta nu panggampangna tur teu merlukeun investasi nanaon.

Métode 2: Tanya babaturan sareng kenalan

Metodeu salajengna pikeun kéngingkeun pamiarsa dina saluran anu nembé diciptakeun nyaéta ngahubungi réréncangan sareng kenalan anjeun anu ogé nganggo Telegram. Tangtosna, ieu kedah dilakukeun sacara wijaksana sareng ngan ukur ku jalma anu tiasa resep kana pendekatan penerbit: contona, pangiklan spesialis sigana henteu resep kana seluk beluk perbaikan mobil bumi (kecuali aranjeunna parantos nyatakeun minat sapertos kitu, tangtu), kitu ogé karakteristik aplikasi SMM ka insinyur perbaikan mobil.

Métode 3: Tulisan Média Sosial

Jaringan sosial pohara kapaké pikeun narik palanggan: salaku aturan umum, seuseueurna (VK, Facebook, LinkedIn) ngagaduhan sajumlah ageung komunitas tematik anu tiasa dianggo pikeun kéngingkeun pamiarsa. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun ngan ukur kedah nyebarkeun tulisan anu pikaresepeun sareng / atanapi mangpaat kalayan tautan kana saluran anjeun dina komunitas penerbit anu saluyu. Tangtosna, ieu kedah dilakukeun dumasar kana aturan masarakat sareng saluyu sareng administrasina: dina kalolobaan kasus, postingan kalayan pariwara teu kaganggu bakal dipiceun, sareng anjeun résiko peringatan atanapi larangan.

Kategori ieu ogé ngawengku humas langsung, naha mayar atanapi gratis, tapi di tukeran publisitas timbal balik. Panungtungan ieu mungkin kalawan penerbit sarua leutik atawa karek dijieun, utamana lamun topik rada husus. Kalayan hubungan umum anu mayar, kaayaan éta langkung gampang (sahenteuna pilihan saluran langkung ageung), tapi kedah diperhatoskeun yén éta tiasa waé henteu cocog dina sababaraha kasus: contona, éta henteu masuk akal pikeun mayar iklan. tina hiji publi nu teu dimaksudkeun pikeun dipaké salaku sumber panghasilan.

Baca ogé: Kumaha kéngingkeun artos dina Telegram

Métode 4: Tambahkeun saluran kana diréktori

Métode séjén pikeun nambahan panongton nyaéta nambahkeun saluran ka diréktori husus dina sumberdaya atawa subjék agrégator. Dina kasus anu pertama, publikasi kamungkinan bakal dibayar upami topikna henteu sempit teuing, sedengkeun kalolobaan agrégator gratis. Ieu conto nambihkeun kana salah sahijina, khusus pikeun tlgrm.ru.

Buka situs wéb Telegram

    1. Anggo tautan anu disarankeun di luhur. Sakali halaman diunduh, pilih tab Saluran..
    2. Panggihan bagian dina layar salajengna "Inkubator".Mangga baca aturan publikasi taliti tur klik dina link "Ieuh".

    1. Antarbeungeut tambihan bakal muncul, lebetkeun nami téknis saluran (tina tautan uleman), subjekna (garis "Kategori".), pedaran ringkes sareng inpormasi tambahan. Taliti pariksa data anu dituduhkeun (utamana nami) sareng pencét "Ngirim"..

Saatos sababaraha waktos (maksimal - 24 jam ti waktos publikasi), publc kedah muncul dina katalog. Tapi émut yén anjeun henteu kedah ngarep-ngarep pisan tina metode ieu: statistik nunjukkeun yén paling seueur 10% pamiarsa aktip saluran asalna tina agrégator.

Métode 5: Candak interaktif

Métode anu cukup efektif pikeun narik palanggan saluran Telegram anjeun nyaéta rupa-rupa kagiatan interaktif: nyiptakeun survey, komunikasi langsung sareng pamiarsa, ngagunakeun rupa-rupa bot (kalebet bot kaulinan) sareng ngayakeun raffles pikeun sagala rupa hadiah, boh tangible (sapertos buku) sareng digital. (kursus pidéo anu dibayar dina gambar atanapi program). Interaksi konstan sareng pamiarsa anjeun pikaresepeun, janten palanggan sigana nyarioskeun ka kenalanna, sareng sawaréh tiasa ngirim uleman. Metoda ieu kedah dianggo kalayan ati-ati, sabab sering teuing ngagunakeun interaktivitas leungiteun kabaruan sareng intrik, sareng sakedik teuing bakal negate sagala kauntungan poténsial.

Métode 6: Iklan Sasaran

Salah sahiji metodeu anu paling mahal, tapi efektif pikeun narik pamiarsa anyar kana saluran anjeun nyaéta ngagunakeun iklan anu dituju. Éta tiasa ditempatkeun dina ampir sadaya platform, tapi jaringan sosial, khususna Facebook sareng Instagram, anu paling populér sareng dipercaya. Sumber daya tematik ogé cocog, khususna upami fokus saluranna rada sempit, tapi di dieu anjeun kedah ati-ati sareng ngawaskeun reputasi situs dimana anjeun badé nempatkeun iklan anjeun.

Ogé: metode anu anjeun henteu kedah dianggo

Di sisi anu sanésna, urang hoyong nyorot sababaraha metode promosi anu mimitina sigana mangpaat, tapi dina jangka panjang henteu ngabantosan atanapi malah ngarugikeun.

  1. Salah sahiji anu utama nyaéta ngagaleuh palanggan anu henteu resep. Boh dina Telegram sorangan sareng dina Internét, aya sumber anu nawiskeun artos ku ngalanggan sababaraha saluran. Panongton sapertos kitu, tangtosna, nyiptakeun penampilan kuantitas, tapi tina sadaya palanggan, ngan ukur sababaraha anu tetep aktip, anu ngarusak reputasi hiji jalma.
  2. Akuisisi palanggan. Téknologi ieu sigana pikaresepeun pikeun pamula, tapi puluhan akun kosong atanapi dihapus dina langganan goréng pikeun statistik jangka panjang, janten anjeun kedah ngahindarkeunana, khususna upami anjeun badé ngamajukeun saluran anjeun sareng ngadamel artos tina éta.
  3. Ilubiung dina nyokot. Metodeu wates anu tiasa atanapi henteu tiasa dianggo. Intina nyaéta yén pos sareng pilihan saluran dina topik anu tangtu diterbitkeun dina sumber populér atanapi Telegram-publik. Kalolobaan waktu, anjeun bisa meunang kana eta susunan pikeun fee leutik, sarta sababaraha tumuwuhna panongton sacara téoritis mungkin, tapi anjeun kudu ati pisan ulah masangkeun dina situs dubious atawa saluran, sarta eta oge wijaksana ulah susunan teuing. gede pisan, sabab palanggan poténsial ngan ukur luncat atanapi henteu dugi ka posisi anjeun.

Kami bungah parantos ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?