Kumaha mésér Microsoft Office 2021

Dina kuartal katilu 2021, dua produk anyar ti perusahaan Redmond diluncurkeun, khususna Windows 11 sareng Microsoft Office 2021 nu mana, kawas versi na saméméhna, asalna ditéang jeung (teu salaku gaganti) suite online Office 365. Dina artikel ieu kami rék némbongkeun Anjeun. kumaha mésér Microsoft Office 2021 dina metodeu anu béda-béda aya: écés, sabab, salian ti toko resmi Microsoft, aya seueur tawaran online dina situs anu dipercaya sareng aman berkat anu anjeun tiasa meuli salinan fisik atawa digital kalayan pituduh instalasi gancang.

Inpormasi awal

Kami salawasna nyarankeun pikeun masang 100% lisénsi parangkat lunak asli sareng asli. Kami sadar yén harga di toko resmi Microsoft mahal pisan, éta sababna kami milih pikeun anjeun situs Italia, tiasa dipercaya sareng harga anu nguntungkeun: Mr Key Toko. Di toko anjeun tiasa kéngingkeun lisénsi anjeun Kantor Microsoft mésér sareng pamayaran aman sayogi sareng anjeun bakal nampi produk di detik langsung ku email. Ogé, upami anjeun peryogi nanaon, anjeun tiasa ngahubungi jasa bantuan gratis khusus di Italiaatanapi, kaunggulan unik pikeun jenis produk ieu. Anjeun tiasa ningali nyalira kaandalan situs ieu ku maca anu seueur ulasan positif anu diverifikasi. Dina halaman wéb anjeun tiasa mésér lisénsi pikeun vérsi anu béda tina Paket Microsoft Office, abdi Sistem operasi Windows jeung mérek pangalusna tina Antipirus di pasar, pikeun alat naon waé, PC, Telepon sélulér atanapi Tablet.

Office 2021 tina situs wéb Microsoft

Jelas, suite Office énggal sayogi langsung (dina harga pinuh) tina situs wéb resmi Microsoft, janten kami henteu nyarankeun mésér éta, sabab konci produk otentik tiasa didapet tina seueur situs online anu tiasa dipercaya. Leuwih husus, anjeun tiasa manggihan versi murid jeung bisnis (anu ogé kalebet Outlook, contona).

Bisi wae, kami ngantepkeun anjeun ka tautan pikeun mésér Office 2021 dina halaman wéb resmi:

Kantor Amazon 2021

Office 2021 ogé sayogi di Amazon dina sababaraha versi, sareng anjeun tiasa milih naha anjeun badé nampi kode aktivasina ku email atanapi ku pos. Pencét kana salah sahiji tautan di handap ieu sareng pilih versi anu anjeun pikaresep sareng metode pengiriman:

Kantor 2021 Bumi sareng Murid (Windows atanapi Mac) - Lisensi Seumur Hidup

Kantor 2021 Bumi sareng Bisnis (Windows atanapi Mac) - Lisensi Seumur Hidup

Punten perhatoskeun yén lisénsi ieu valid pikeun Ngan ukur 1 alat (PC atanapi Mac) kanggo dianggo pribadi dina hal anu Bumi & Murid sareng nganggo ogé komérsial dina hal anu Bumi & amp; Usahatapi ku ngagaleuh sumping teh dukungan teknis Éta kalebet instalasi sareng kalebet salami 60 dinten kalayan gratis biaya.

Kantor 2021 di Mr Key Shop

Loba sellers datang kana ngilikan Lisensi ESD hatur nuhun kana hubungan sareng Microsoft anu, numutkeun EULAs na, henteu ngijinkeun dijual deui. Nanging, di Éropa sah pikeun ngajual deui lisénsi ieu, sareng upami anjeun mendakan anu murah dina Internét, anjeun kedah terang yén lisénsi ieu tiasa dicabut ku Microsoft (Aranjeunna henteu aman 100%, anjeun henteu tiasa muka akun Microsoft anjeun nyalira).

Untungna, aya platform anu kawéntar sapertos Mr Key Toko Aranjeunna pastina teu kedah aya bubuka. Dina situs ieu anjeun tiasa mendakan mastikeun lisénsi Kantor ESDanu lengkep asli sareng, janten, éta henteu tiasa dicabut. Jelas, éta hargana sakedik langkung seueur tibatan lisénsi Windows anu disebatkeun di luhur, tapi aranjeunna ampir-ampiran tiasa dipanggihan kalayan diskon. Ieu mangrupikeun lisénsi Office 2021 anu potongan:

Naon anu anyar dina Microsoft Office 2021

Sateuacan urang angkat, kami hoyong ngingetkeun anjeun ngeunaan warta dina Microsoft Office 2021. Siga halaman anu dikhususkeun pikeun Halaman Wéb Resmi MicrosoftOffice 2021 ngenalkeun alat tinta anyar, jinis data, fungsi, alat tarjamahan sareng panyuntingan, grafik animasi, fungsi gampang dianggo, sareng seueur deui.

Fitur anyar seueur, sareng moal mungkin daptar aranjeunna sadayana. Kusabab kitu, ieu aya tautan resmi kana halaman pangrojong Microsoft dimana anjeun tiasa ningali sadaya berita ngeunaan unggal paket individu paket Office 2021:

Mamang atanapi masalah? Kami ngabantosan anjeun

Inget pikeun ngalanggan kami Saluran YouTube pikeun ningali pidéo sareng ulasan sanésna. Upami anjeun hoyong anu mutahir, langganan kami Saluran Telegram e tuturkeun kami dina instagram. Upami anjeun hoyong nampi dukungan kanggo patalékan atanapi masalah, langganan kami Komunitas Facebook o ngahubungan kami on Instagram. Entong hilap yén kami ogé parantos nyiptakeun mesin pencari nawaran anu pinuh ku kupon éksklusif sareng promosi pangsaéna dina wéb!