Kumaha nganonaktipkeun Asisten Google dina Android

Métode 1: Setélan Aplikasi Google

Cara anu paling efektif pikeun gancang nganonaktipkeun Asisten Google nyaéta nganggo setélan aplikasi. Ieu bakal permanén nganonaktifkeun Wisaya sareng ngan ukur pangguna anu tiasa ngaktipkeun deui. Pikeun nganonaktipkeun Asisten Google dina alat Android anjeun, teraskeun kieu

    1. Luncurkeun aplikasi Google tina menu. Ketok ikon avatar akun di pojok katuhu luhur.
    2. nganjang «Setélan». dina menu nu nembongan. Dina daptar, panggihan bagian "Asisten Google"..

  1. Pencét kana barangna "Pangaturan umum"dimana parameter béda tina fungsi nu dianggap. Flip saklar toggle dina garis luhur "Asisten Google". kana kaayaan dianggurkeun.

Asisten Virtual bakal ditumpurkeun lengkep sareng sadaya fungsi sareng fitur anu aya dina telepon sélulér ogé bakal ditumpurkeun.

Upami anjeun ngan ukur hoyong mareuman pangakuan frasa "Muhun, Google"anjeun tiasa ngalakukeun éta ngaliwatan bagian "Pésta Sora".. Kantun pilih éta sareng atur saklar fungsi janten teu aktip.

Metode 2: Menu sistem «Setélan»

Dina versi Android panganyarna, aya item konfigurasi jasa Google dina setélan sistem. Pikeun nganonaktifkeun Wizard ngaliwatan setélan sistem, laksanakeun ieu di handap

  1. Buka aplikasi sistem «Setélan».. Pindah ka bagian sareng konfigurasi jasa Google.
  2. Dina jandéla anu anyar, buka bagian na "Setélan Google Apps". Pencét kana barangna "Pamilarian, Asisten sareng Kontrol Sora".
  3. Dina jandela nu anyar pilih "Asisten Google" sareng mareuman éta nganggo metodeu anu dijelaskeun di luhur. Anjeun peryogi sambungan internét pikeun nganonaktipkeun Asisten, sabab sadaya operasi dilaksanakeun dina akun Google anjeun.

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu anjeun henteu acan laksanakeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?

 

 

Bagikeun tulisan ieu dina Média sosial: