Kumaha melak tebu di Minecraft

Kumaha melak tebu di Minecraft. Kaulinan gaduh tutuwuhan béda nu bisa tumuwuh pikeun béda tujuan jeung tangkal gula Ieu salah sahiji nu pang gunana dina kaulinan. Salian ti ngahasilkeun gula pikeun nyieun kadaharan mangpaat tur potions, ieu mangrupa item nu ogé bisa dipaké pikeun nyieun kertas.

Kertas di Minecraft mangrupikeun barang anu berharga pikeun dagang jeung warga kampung sarta ogé dipaké pikeun nyieun buku y kembang api. Ti ik4.es kumaha melak tebu di Minecraft pikeun Xbox One, PlayStation 4 (PS4), PlayStation 5 (PS5), Nintendo Pindah, Android, ios (iPhone) jeung PC (Windows, macOS jeung Linux).

Pikeun melak tebu, pamaén kedah mendakanana di dunyana. Tumuwuh sacara alami caket walungan sareng langkung umum di biomes gurun. Ieu oge mungkin dibeuli on Nomad Merchant.

Tebu tiasa dipelak dina opat jinis blok: taneuh, taneuh jukut, pasir jeung podzol. Aya ogé sarat anu sanés: blok tempat penanaman Tebu kedah aya katuhu gigireun blok cai, nu bisa disadiakeun ku ember.

Kumaha melak tebu dina Minecraft step by step

Kumaha melak tebu dina Minecraft step by step

  1. Jelajahi dunya Minecraft anjeun milarian tebu anu tumuwuh sacara alami di deukeut walungan.
  2. Pegatna pikeun acquire eta.
  3. Pilih salah sahiji blok anu cocog melak tebu anjeun.
  4. Teundeun blok cai gigireun blok dipilih kalayan ember na melak tebu.
  5. Antosan dugi tebu parantos ageung sareng anjeun tiasa panén. Salawasna megatkeun eta ti blok kadua supados anu munggaran dipelakan sareng ngahasilkeun deui tebu ka hareup.

Anjeun ningali kumaha gampang? Kami ngarepkeun tulisan ieu mangpaat pikeun anjeun. Lamun hayang terus diajar deui cheats on Minecraft, kami nyarankeun anjeun nuluykeun ngotéktak ik4.es. Dugi ka waktos salajengna!.


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online