Kumaha mendakan folder ProgramData dina Windows 10

Di kulawarga sistem operasi Windows, aplikasi nyimpen inpormasi jasa dina folder anu misah anu disebat ProgramData dina "sapuluh." Kusabab éta folder sistem, aksés pangguna kana éta diwatesan. Dinten ieu kami badé nyarioskeun kumaha anjeun tiasa memotong watesan ieu sareng mendakan diréktori ieu.

Metode 1: "Explorer".

Pilihan anu paling gampang pikeun muka diréktori anu dipikahoyong nyaéta ngagunakeun pangatur file anu diwangun kana sistem operasi.

Pilihan 1: Milarian manual

Cara anu kahiji diwangun ku pangguna nganapigasi nyalira ka tempat anu dipikahoyong.

  1. Sacara standar, diréktori anu anjeun milari disumputkeun, janten anjeun kedah ningalikeun éta. Jang ngalampahkeun ieu, muka "Penjelajah" sareng ngagunakeun unsur na "Témbong". dina tulbar.

    Pencét tombol «Tembongkeun atanapi nyumput» sareng cirian jabatanana "Unsur disumputkeun"..

  2. Buka akar drive sistem - diréktori sareng nami anu anjeun milari kedah aya di dinya.
  3. Rengse: Data ProgramData sayogi pikeun ditingali sareng diédit.

Pilihan 2: Bar alamat

Pilihan alternatip nyaéta pikeun nganapigasi nganggo palang alamat.

  1. Nelepon jandéla mana waé "Penjelajah". sareng kénca-klik dina kolom input alamat.
  2. Hapus anu parantos aya teras lebetkeun jalur salajengna, teras pencét tombol panah atanapi konci na. «Asup».

    C:UsersAll Users

  3. Diréktori bakal kabuka pikeun ditingali sareng diédit.
  4. Pilihan sareng. "Kondéktor orkestra". éta pikaresep dina kaseueuran kasus.

Cara 2: "Ngajalankeun"

Upami cara anu anjeun anggo "Supir". pikeun sababaraha alesan éta henteu cocog, alatna tiasa dianggo pikeun ngahontal tujuan urang ayeuna "Lumpat"..

  1. Pencét kombinasi konci Win + Urang Sundapikeun muka jandéla. Tulis pamundut di dinya:

    %ProgramData%

    Pariksa naha éta leres teras pencét "SATUJU"..

  2. Jandéla file manager dibuka ku eusi folder anu anjeun milari.

Ngabéréskeun masalah anu mungkin

Henteu salawasna dimungkinkeun pikeun mendakan atanapi muka diréktori anu dipikahoyong - dina sababaraha kasus anjeun tiasa mendakan hiji atanapi langkung masalah tambahan. Hayu urang tingali anu paling umum.

Teu aya ProgramData dina akar drive sistem

Diréktori anu anjeun milari tiasa waé leungit kusabab sababaraha alesan.

  1. Anu kahiji nyaéta anjeun parantos masang Windows nembé sareng program anu nganggo ProgramData nembé teu acan dipasang.
  2. Folderna tiasa janten salah sahiji file anu dijagaan dina sistem sareng perlu aktipkeun tampilan kategori data ieu pikeun ngaksésna. Anggo barang tulbar "Lalajo". - "Paraméter". - "Ganti folder sareng setélan milarian".

    Pencét kana tab "Témbong"., gulung kana daptar. "Parameter tambahan" sareng pupus centang pilihanna "Sumputkeun file sistem anu dilindungi"terus pencét "Larapkeun". и "SATUJU".. Balikan deui salah sahiji petunjuk pikeun ngakses diréktori anu dipikahoyong.

  3. Diréktori ProgramData sering janten udagan pikeun malware, janten leungitna tiasa aya hubunganana sareng kagiatan virus. Upami disangka inféksi, disarankeun pikeun mariksa sistemna nganggo salah sahiji cara anu dijelaskeun dina pituduh di handap ieu.

    Pangajaran: Ngalawan Virus Komputer

Nalika nyobian ngédit eusi ProgramData aya kasalahan

Data dina folder anu dimaksud mangrupikeun sababaraha program, anu dina gilirannana tiasa ngahalangan aksés ka pangguna. Upami anjeun kedah pisan ngarobih inpormasi ieu, anjeun panginten kedah ngarobih anu gaduhna.

Baca deui: Ganti pamilik polder atanapi file dina Windows 10

Ayeuna anjeun terang kumaha anjeun tiasa mendakan folder ProgramData dina Windows 10 sareng kumaha anjeun tiasa ngungkulan masalah tambahan.

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?