Kumaha carana mendakan karesep dina Android? Milarian paporit dina alat Android mangrupikeun hal paling gampang anu tiasa urang laksanakeun. Éta ngan bakal cukup ku aksés browser tina karesep urang sareng ti dinya ngaksés kontén anu parantos kami simpen dina daptar "favorit" kami

Anjeun tiasa milarian paporit tina panyungsi naon waé anu anjeun pasang dina alat sélulér anjeun. Dina tulisan kami dinten ieu kami bakal nunjukkeun kumaha prosedur pikeun nuturkeun Chrome, Firefox sareng Tepi. Anjeun ogé bakal diajar kumaha ngadamel sareng nyimpen halaman karesep anjeun. Janten hayu urang tong ngantosan deui sareng urang ngaléngkah.

Léngkah-léngkah milarian paporit dina Chrome tina Android

Kaseueuran alat Android disarengan Chrome diwangun-di salaku panyungsi standar. Kusabab kitu urang hoyong ngamimitian di dieu. Upami anjeun gaduh panyungsi ieu dina hapé anjeun sareng anjeun hoyong milarian halaman paporit, anjeun ngan ukur kedah nuturkeun léngkah-léngkah ieu:

Léngkah 1: Buka browser Chrome

Léngkah munggaran anu kedah dipilampah nyaéta buka browser Chrome tina alat Android kami. Sakali dina jero peramban kami bakal tiasa ngaksés unggal halaman wéb anu parantos kami simpen dina bagian ieu.

Lengkah 2: Pencét kana "Favorites"

Dina browser Chrome anjeun kedah pencét dina tilu titik nangtung anu nembongan di belah katuhu luhur layar. Sababaraha pilihan bakal ditingalikeun. Dina hal ieu, pencét dina "Favorites"

Léngkah 3: Pilih halaman karesep

Saatos klik "Favoritos”Daptar bakal nembongan dina layar unggal halaman anu anjeun simpen dina bagian ieu. Pikeun muka anu khusus, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta mencét éta sareng éta waé.

Anjeun ogé gaduh pilihan ngédit atanapi ngahapus halaman naon waé anu disimpen dina bagian "Paporit". Pikeun ngalakukeun ieu anjeun kedah mencét kana tilu titik vertikal anu nembongan di sisi katuhu halaman sareng éta waé.

Kumaha mendakan karesep dina Firefox

Upami milarian paporit dina Chrome sigana gampang pisan pikeun anjeun, maka alternatif ieu bakal narik anjeun. Seueur jalma nganggo Firefox salaku browser standar na dina alat Android. Ieu léngkah pikeun nuturkeun pikeun milari paporit tina panyungsi ieu:

  1. Buka bagian Browser Firefox tina alat Android Anjeun
  2. klik di luhur tilu titik-titik nangtung anu nembongan di pojok kanan luhur layar
  3. Pencét kana pilihan "Tandha"
  4. Dina layar anjeun bakal kéngingkeun daptar sareng sadaya halaman anu anjeun simpen salaku "paporit”Dina alat anjeun.

Upami hoyong simpen halaman Kana daptar "paporit" dina Firefox anjeun ngan ukur kedah muka halaman anu anjeun hoyong simpen, pencét kana tilu titik-titik nangtung anu aya di luhur layar teras pencét dina ikon bintang.

Milarian paporit di Edge pikeun Android

Upami anjeun nganggo Edge salaku panyungsi standar dina Android sareng anjeun hoyong diajar kumaha kumaha mendakan karesep teras turutan léngkah-léngkah praktis ieu anu kami tinggalkeun di handap:

  1. Anu mimiti bakal buka browser Edge dina ponsel Android Anjeun
  2. Pencét dina tilu belang horizontal anu nembongan di belah katuhu luhur layar
  3. Pencét dina ikon béntang
  4. Ngakses daptar paporit