Kumaha migrasi tetengger dina Google Chrome

Mindahkeun téténggér antara panyungsi Google Chrome dina alat anu béda

Sababaraha pangguna gaduh langkung ti hiji alat, naha éta komputer, laptop, tablet, atanapi telepon sélulér. Tiap di antarana bisa boga Google Chrome dipasang salaku browser utama maranéhanana. Akibatna, pamaké nyimpen téténggér pikeun aksés gancang ka loka, tapi maranéhna teu salawasna otomatis ditransfer antara alat. Upami tujuan anjeun nyaéta pikeun téténggér tina hiji Google Chrome muncul dina anu sanés, paké alat singkronisasi standar atanapi transfer salaku file HTML, sakumaha anu diwincik dina tulisan sanés dina situs kami.

Maca deui: Kumaha Mindahkeun Tetengger ti Google Chrome kana Google Chrome

Ékspor téténggér tina panyungsi séjén

Pikeun nransferkeun tetengger anjeun ka Google Chrome, anjeun kedah ngékspor heula tina browser dimana aranjeunna asalna. Kabéh panyungsi ngalakukeun eta leuwih atawa kurang cara sarua, tapi aya quirks patali manggihan setélan menu ditangtoskeun jeung exporting. Pilih bagian anu cocog pikeun petunjuk.

Browser Yandex

Pangguna Yandex.Browser gaduh dugi ka tilu metode anu sayogi pikeun nyalin téténggér, tapi dina kasus nransferkeunana ka Google Chrome, ngan ukur hiji anu tiasa dianggo, nyaéta kéngingkeun file tina format HTML anu cocog. Panulis urang anu sanés, dina tulisan na dina tautan di handap ieu, parantos ngajelaskeun prosés ieu sacara rinci, nunjukkeun léngkah-léngkahna.

Maca deui: Salin tetengger tina Yandex.Browser

opera

Opera ayeuna gaduh pangatur téténggér anu gunana anu sacara harfiah ngamungkinkeun anjeun ngimpor atanapi ngékspor aranjeunna dina sababaraha klik. Sanajan kitu, dina sababaraha kasus metoda ieu bisa jadi teu cocog, jadi Anjeun kudu milih antara dua pilihan séjén. Sadayana dijelaskeun dina materi dina tautan di handap ieu, tapi tong hilap yén file anu hasilna kedah dina format HTML supados tiasa gampang diimpor kana Chrome.

Maca deui: Cara ngékspor téténggér Opera

Mozilla Firefox

Henteu aya pangguna anu ngagaduhan masalah sareng Mozilla Firefox, sabab ngékspor téténggér sacara harfiah mangrupikeun sababaraha klik nganggo fungsi anu diwangun. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta muka "Perpustakaan" tur pilih pilihan luyu pikeun nyalin téténggér. Éta ngan ukur netepkeun nami file sareng pilih lokasi dina komputer pikeun nyimpen éta.

Maca deui: Kumaha ngékspor téténggér Mozilla Firefox

Google Chrome

Upami metode nyingkronkeun propil antara panyungsi Google Chrome anu béda-béda henteu tiasa dianggo pikeun anjeun, tapi anjeun kedah nyalin téténggér anjeun diantara aranjeunna, paké prosedur ékspor standar, anu dilakukeun ku setélan anu diwangun. Baca leuwih seueur tentang ieu dina artikel di handap ieu, lajeng ngaléngkah ka instruksi impor salajengna.

Inpormasi langkung seueur: Kumaha ngékspor téténggér tina Google Chrome

Mindahkeun tetengger ka Google Chrome

Upami anjeun parantos ngalaksanakeun sadayana leres sateuacanna, anjeun ayeuna gaduh file HTML sareng téténggér anjeun diékspor tina browser anu sanés. Anjeun tiasa ngimpor kana Google Chrome supados aranjeunna ditambahkeun salaku polder anu misah dina panel anu aya. Jang ngalampahkeun ieu, tuturkeun léngkah di handap ieu:

  1. Buka menu browser jeung hover leuwih "Spidol".
  2. Dina daptar anu nembongan, pilih barangna "Impor tetengger sareng setelan".
  3. Ngalegaan parameter "Impor tetengger sareng setelan" jeung nangtukeun hiji pilihan "Koropak HTML sareng tetengger".
  4. Pastikeun parios kotakna "Paporit / Tetengger"teras pencét "Pilih File"..
  5. Dina jandéla anu nembongan "Muka". milarian file anu sami sareng klik dua kali.
  6. Anjeun bakal dibéjaan yén impor tetengger parantos réngsé.
  7. Perhatikeun dina panel yén polder anyar geus mucunghul "Impor réngsé".. Leupaskeun kaleuwihan sarta mindahkeun sésana pikeun betah pamakéan.

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?