Kumaha Milarian Gambar Google


Kumaha milarian Google pikeun Gambar

Gambar Google mangrupakeun alat mangpaat pikeun manggihan gambar pangalusna dina subjek nu Anjeun keur pilari euweuh urusan sabaraha husus anjeun. Ieu sababaraha tip pikeun ngagunakeunana.

Tip pikeun ngagunakeun Gambar Google

  • Paké kecap konci husus. Langkung spésifik milarian anjeun, hasil anu langkung saé anjeun bakal kéngingkeun.
  • Paké tanda petik ganda ("") ku narrowing pilarian Anjeun pikeun hasil nu leuwih husus.
  • Ngalakukeun pilarian patali. Upami anjeun milarian gambar khusus dina topik, anjeun ogé tiasa milarian istilah anu aya hubunganana pikeun kéngingkeun hasil anu béda.
  • Ngalakukeun pilarian sabalikna. Upami anjeun parantos gaduh gambar anu anjeun hoyong milarian, anjeun tiasa nganggo pamilarian sabalikna pikeun nyobian milarianana via Gambar Google.
  • Nyaring hasil anjeun. Pencét item naon waé dina daptar saringan di kénca pikeun ngabantosan anjeun museurkeun milarian anjeun.

Sakali anjeun ngartos kumaha ngagunakeun alat sareng saringan Gambar Google, anjeun bakal tiasa mendakan gambar anu kualitas luhur pikeun nyumponan seueurna, upami henteu sadayana kabutuhan pamilarian anjeun.

Kumaha carana nempatkeun gambar pikeun milarian dina Google?

Kumaha milarian gambar dina situs wéb Dina komputer anjeun, angkat ka browser Chrome, Buka halaman wéb dimana gambar anu anjeun hoyong dianggo, Klik-katuhu gambar, Klik Pilarian gambar nganggo Google Lens pikeun nunjukkeun hasil dina sidebar a. Anjeun oge gaduh pilihan ngaklik Google Search pikeun muka hasil dina tab anyar.

Kumaha milarian dina Google nganggo gambar dina telepon sélulér?

Pilarian nganggo gambar anu disimpen dina telepon anjeun Dina telepon Android anjeun, buka aplikasi Google, Di handap, ketok Panggihan, Dina bar teang, ketok Google Lens, Candak atanapi unggah poto kanggo dianggo pikeun milarian anjeun:, Pilih bagian anu anjeun pikahoyong. hayang dipaké dina pilarian: , Toél pikeun nempo hasil patali, pikeun nempo hasil nu leuwih spésifik, toél gambar pikeun mimitian ti telepon Anjeun.

Kumaha milarian dina Gambar Google?

Mesin pencari gambar Google mangrupikeun salah sahiji anu paling lengkep sareng kuat di dunya. Éta gampang dianggo sareng ngamungkinkeun anjeun mendakan naon anu anjeun milarian. Di dieu kami ngajelaskeun kumaha carana milarian gambar nganggo mesin pencari Google.

Lengkah 1: Buka google.com dina panyungsi anjeun.

Arahkeun ka Google.com dina browser wéb anjeun. Ieu mangrupikeun halaman utama mesin pencari Google.

Lengkah 2: Pencét "Gambar" di luhur halaman.

Anjeun bakal mendakan ménu di luhur halaman anu ngandung sababaraha pilihan anu béda. Pencét kana pilihan "Gambar".

Lengkah 3: Ketik kecap konci dina widang teang.

Anjeun ayeuna kedah ngalebetkeun istilah pamilarian, sapertos nami jalma, tempat, atanapi obyék, pikeun ngamimitian milarian gambar.

Lengkah 4: Lajeng klik dina "Milarian".

Saatos Anjeun ngetik istilah pilarian Anjeun, klik dina tombol "Milarian" pikeun ngamimitian pilarian. Éta bakal nunjukkeun anjeun hasil anu aya hubunganana sareng pamilarian anjeun.

Lengkah 5: Paké saringan pikeun nyaring pilarian Anjeun.

Google boga sababaraha saringan pikeun mantuan Anjeun manggihan kahayang nu ditéang. Saringan ieu kalebet sumber daya sapertos:

  • Jenis file: Ieu ngamungkinkeun anjeun milih antara format file sapertos JPG, PNG, jsb.
  • warna: Ieu ngamungkinkeun anjeun milih gambar anu anjeun hoyong milarian ku warna.
  • ukuran: Ieu ngidinan Anjeun pikeun nyaring ku ukuran gambar.
  • lokasi: Ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun nyaring pilarian Anjeun dumasar lokasi geografis.

Ngagunakeun saringan ieu leres bakal mantuan Anjeun manggihan kahayang nu Anjeun keur pilari.

Lengkah 6: Pencét gambar pikeun ningali inpormasi langkung seueur.

Saatos nerapkeun saringan, anjeun bakal tiasa ningali sababaraha gambar anu aya hubunganana sareng pamilarian anjeun. Pencét salah sahiji aranjeunna pikeun ningali inpormasi langkung seueur ngeunaan gambar éta.

Kami ngarepkeun pituduh ieu ngabantosan anjeun ngartos kumaha ngagunakeun mesin pencari gambar Google. Wilujeng milarian!

Kumaha Milarian Gambar Google

Milarian Gambar Ngagunakeun Gambar Google

Gambar Google mangrupikeun cara anu gampang pikeun milarian gambar online. Tina pamilarian Google, anjeun tiasa mendakan gambar nganggo salah sahiji kriteria ieu:

  • Palabras clave: Lebetkeun kecap konci atanapi kecap anu ngajelaskeun gambar anu anjeun milarian.
  • lokasi: Pilih lokasi, kota atanapi nagara, pikeun ngawatesan hasil kana gambar anu relevan pikeun daérah éta.
  • Saringan: Sesuaikeun hasil sareng saringan dumasar kana pamakean, pormat, ukuran, sareng seueur deui.
  • Canggih: Anggo Advanced pikeun nyaring hasil pamilarian dumasar kana waktos, ukuran, sareng lokasi.

Pilarian Gambar Nganggo Gambar anu Diunggah

Salian milarian ku kecap konci, anjeun ogé tiasa milarian ku gambar anu diunggah. Fitur ieu ngamungkinkeun anjeun mendakan gambar anu sami sareng gambar anu anjeun gaduh. Pikeun ngagunakeun fitur ieu, tuturkeun léngkah-léngkah ieu:

  • Klik tombol pilarian gambar dina kaca Google.
  • Klik "Milarian ku Gambar".
  • Unggah gambar komputer anjeun dina bar teang.
  • Google bakal milarian gambar anu sami dina wéb.

Pilarian Gambar Google mangrupikeun alat anu mangpaat pikeun milarian gambar anu pasti atanapi sami sareng kabutuhan anjeun. Fitur ieu tiasa dianggo pikeun alat naon waé, ti komputer ka smartphone anjeun. Mimiti milarian ku gambar ayeuna pikeun milarian gambar anu sampurna.

Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha konsultasi Kahirupan Gawé