Kumaha milarian gambar dina Google tina ponsel anjeun

Kumaha milarian gambar dina Google tina ponsel anjeun. Naha anjeun terang yén anjeun tiasa milarian gambar dina Google tina sélulér anjeun? Nya enya, éta tiasa dilakukeun sareng éta ogé saderhana. Pilarian gambar dina Google ku sélulér tiasa dilaksanakeun ngaliwatan aplikasi Google resmi. Persis ngaliwatan Google Lénsa.

Anjeun tiasa milarian ti a poto disimpen dina handphone, atawa ogé, candak hiji gambar dina tempat lajeng ngalakukeun pilarian. Hasilna ditampilkeun gancang sareng aplikasi malah ngamungkinkeun anjeun milarian téks anu aya dina poto.

Dina tutorial ieu kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha milarian gambar dina Google tina sélulér ngalangkungan Google Lens. Anjeun siap?

Kumaha milarian gambar dina Google tina léngkah-léngkah sélulér anjeun

Kumaha milarian gambar dina lensa Google

Salaku urang geus maju, cara pikeun manggihan gambar di Google ngaliwatan Google lénsa. Ieu mangrupikeun aplikasi anu parantos sumping sacara standar di Google, henteu kedah dipasang sareng fungsina saderhana. Naon anu dilakukeun nyaéta ngaidentipikasi naon anu muncul dina poto yén kami geus diunggah tur nembongkeun sagala hasil cocog obyék éta. Ti buku, monumen, kota, nepi ka pakean anu visually sarua jeung naon urang pilari, kalawan tumbu pikeun meuli eta langsung.

Hatur nuhun kana aplikasi ieu, éta henteu kedah ditinggalkeun ku ragu pikeun terang nami naon anu urang tingali. Ayeuna urang bakal terang kumaha ngagunakeun aplikasi ieu.

Google lénsa

  1. Hal kahiji anu kedah dilakukeun nyaéta muka aplikasi Google sareng toél ikon kaméra. Teras pilih pilihan "Buka kaméra" pikeun ngaktipkeun Google Lens;
  2. Candak hiji poto objék Anjeun hoyong atanapi ketok ikon gambar di belah kénca juru handap pikeun milih hiji gambar ti galeri. Google bakal milarian langsung;
  3. Sanggeus milih gambar, Google bakal geuwat ngaidentipikasi gambar na bakal mintonkeun hasil teangan. Geser baki ka luhur pikeun ningali langkung rinci;
  4. Upami hoyong, toél bagian gambar anu sanés pikeun milarian Google pikeun objék anu khusus éta.

Siap. Ayeuna anjeun terang kumaha milarian gambar dina Google tina mobile sahingga pernah deui ditinggalkeun ku mamang tina ngaran lukisan atawa tempat, contona. Terus ngotektak ik4.es sareng ulah sono sesa tutorial kami.


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online