Kumaha milarian saluran Telegram dina Android

Métode 1: Fungsi Pilarian

Metodeu panggampangna pikeun ngabéréskeun masalah anu dimaksud nyaéta ngagunakeun pungsi milarian anu diwangun dina aplikasi klien.

    1. Buka pamasangan anu dipikahoyong ku cara ngetok tombol di pojok katuhu luhur.
    2. Lebetkeun nami saluran anu anjeun pikahoyong, topik atanapi kecap konci anu aya hubunganana, teras pencét "Lebetkeun". Hasilna dibangkitkeun sacara dinamis: hasil anu relevan pikeun pamundut anu dilakukeun teras bakal muncul. Pencét kana anu cocog sareng anjeun.

    1. Ayeuna, pikeun nambahkeun saluran, pencét "Gabung"..

Metoda ieu pangbasajanna anu aya, tapi sesah milarian saluran khusus sareng éta.

Métode 2: agrégator tematik

Pilihan kadua pikeun meunangkeun ieu atawa saluran Telegram séjén nyaéta ngagunakeun sumberdaya agrégator, nu konsentrasi komunitas dikelompokeun dumasar topik. Salah sahiji koleksi anu paling lengkep nyaéta di tlgrm.ru.

Pindah ka tlgrm.ru

    1. Sakali kaca geus dimuat, klik dina tilu bar di kénca luhur tur pilih Saluran..
    2. Di dieu aya dua pilihan. Anu kahiji nyaéta ngagunakeun mesin pencari: di luhur aya garis dimana anjeun kedah ngalebetkeun pamundut anu sami sareng anu aya dina léngkah 2 tina metodeu sateuacana. Sapertos dina kasus ieu, hasilna ogé dikumpulkeun sacara dinamis. Saatos ngetok item anu dipikaresep, halaman bakal dibuka kalayan pedaran saluran. Pikeun pindah ka nambahkeun kana messenger, pencét "Dibuka". - aplikasi bakal langsung ngamimitian sareng anjeun tiasa gabung ka komunitas.
    3. Pilihan kadua nyaéta milih diri dina salah sahiji kategori. Pikeun ngagunakeun éta, gulung ka katalog, panggihan anu dipikaresep ku anjeun sareng toél.

      Teras pilih item anu dipikaresep tina daptar sareng ketok. Ieu bakal muka halaman anu sami sareng antarmuka tambihan sapertos dina bagian kadua léngkah sateuacana.

Pilihan milarian ieu mangpaat pikeun ngagolongkeun, tapi sapertos anu munggaran, henteu gampang pikeun mendakan komunitas khusus sareng éta.

Métode 3: SearcheeBot

Anjeun ogé tiasa nganggo bot diwangun-di anu disebut Searchee pikeun milarian saluran. Jang ngalampahkeun ieu, tuturkeun léngkah di handap ieu:

    1. Milarian bot dina mesin pencari (tingali @searchee), lajeng nganggo hasil munggaran.
    2. Saatos neraskeun ka dialog sareng bot, pencét "Mimitian". tur pilih basa nu dipikahoyong - contona, Rusia, dituduhkeun di dieu salaku "Rusia".
    3. Teras tangtukeun kategori atanapi nganggo milarian global. Dina kasus anu pertama, pencét tombol anu saluyu, lebetkeun pamundut dina garis input pesen sareng bot bakal nampilkeun hasil anu relevan. Pikeun nuluykeun pikeun nambahkeun saluran, ngan klik dina garis nu dipikahoyong.
    4. Pamilihan dumasar kategori dilakukeun ku cara anu sami. Sacara standar, ngan ukur dalapan anu dipintonkeun, sareng anjeun tiasa ngalih ka anu sanés ku mencét tombol panah di handap.Sawaktos kategori anu dipikahoyong dipilih, klik kana éta pikeun milarian. Langsung saatosna, bot bakal nampilkeun saluran anu pang populerna dina topik anu ditangtukeun - anjeun tiasa ngagulung aranjeunna sareng milarian anu cocog.

      Anjeun ogé tiasa milarian téks: lebetkeun pamundut anu dipikahoyong dina kolom pesen sareng hasil anu cocog bakal langsung muncul. Saatos milih item anu dipikaresep, bot bakal ningalikeun kasimpulan saluran anu pondok, sareng anjeun tiasa muka antarmuka login ku ngaklik Pindah ka kanal..

Ngagunakeun bot boga kaunggulan jeung kalemahan sarua salaku situs diréktori, tapi anjeun ngalakukeun hal eta ngan ku aplikasi sorangan, tanpa pamakéan parabot pihak-katilu.

Mode 4: Milarian Internét

Tungtungna, cara anu terakhir pikeun milarian saluran anu dipikaresep nyaéta ngagunakeun mesin pencari Internét dina cara anu paling umum. Jalankeun browser wéb anjeun, angkat ka halaman sistem anu anjeun resep dianggo, lebetkeun pamundut sapertos телеграм *интересующая тема* каналы teras pencét tombol pikeun ngamimitian milarian.

Teras anjeun kedah marios hasil sareng milih anu paling cocog pikeun pamundut anjeun.

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?