Kumaha némbongan offline dina Facebook Messenger

Kumaha némbongan offline dina Facebook Messenger. Facebook Messenger mangrupikeun aplikasi anu seueur urang laksanakeun. Urang tiasa ngobrol jeung babaturan urang bari urang pariksa jaringan sosial urang.

Sateuacan urang ngan ukur tiasa ningali saha waé anu online, anu saé, tapi upami babaturan dihubungkeun engké urang moal sadar. Nya, ayeuna urang moal aya deui masalah ieu, saprak Messenger nembongkeun bewara lamun kontak tangtu nyambung kana aplikasi.

Éta mangrupikeun paningkatan dina fungsi Facebook Messenger, tapi éta ogé tiasa janten hal anu dibenci ku jalma anu langkung ditangtayungan, sabab éta lumangsung dina status "online" WhatsApp. Kalayan fungsina diaktipkeun, éta harder kabur paguneman nu teu dihoyongkeun.

Upami anjeun hoyong terang kumaha nganonaktipkeun kasadiaan online sareng ningkatkeun privasi anjeun dina Messenger, tuturkeun tutorial léngkah-léngkah salajengna.

Kumaha némbongan offline dina Facebook Messenger step by stepnembongan offline dina Facebook Messenger

Ieu mangrupakeun léngkah naon anu anjeun kedah laksanakeun lamun hayang jadi siluman pikeun kontak anjeun sareng teu dipikanyaho sabaraha menit anjeun online dina aplikasi Messenger:

  1. Buka Facebook Rasul.
  2. Pikeun nganonaktipkeun fitur, ketok heula dina menu profil anjeun, diwakilan ku bunderan sareng gambar leutik poto anjeun di pojok katuhu layar. Tingali di bagian tina "Kasadiaan".
  3. Pariksa yén switch "Kasadiaan" alat aya dina posisi diaktipkeun
  4. Toél konci sareng pesen «Nonaktipkeun". Aplikasi bakal ngingetkeun anjeun yén "anjeun moal tiasa ningali nalika babaturan anjeun online".
  5. Saklar bakal dirobah jadi posisi ditumpurkeun. Ti ayeuna, teu aya kontak anjeun anu bakal nampi béwara nalika anjeun nyambung.

Ayeuna anjeun terang kumaha muncul offline dina Facebook Messenger unggal waktos anjeun nyambung. Upami anjeun hoyong mendakan langkung seueur trik, tutorial sareng tip sanés, teraskeun browsing ik4.es


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online