Kumaha cara ngahapus akun Supercell ID?


Kumaha cara ngahapus akun Supercell ID?  Dinten ieu kami hoyong nunjukkeun anjeun cara anu paling gampang sareng saderhana pikeun ngahontal éta. Mékanisme ieu tiasa ngabantosan anjeun pisan dina kasus-kasus anu mana anjeun hoyong pegatkeun sambungan akun anjeun tina kaulinan anu dikembangkeun ku Supercell.

Nyuhungkeun mupus akun idéntifikasi Supercell dimungkinkeun, sanaos kanggo seueur éta tugas sesah dilakukeun. Sanaos prosedur na panginten henteu gampang, anu leres na nuturkeun sababaraha léngkah urang bakal ngahontal pegatkeun sambungan akun kami.

Naon anu kalebet dina ngahapus akun Supercell ID

Sateuacan ngajelaskeun léngkah-léngkah anjeun kedah nuturkeun pikeun ngaleupaskeun akun idéntifikasi Supercell anjeun, penting pikeun ngajelaskeun naon sababna balukarna éta tiasa lumangsung saatos mupus akun.

Upami anjeun aya di dieu éta sabab anjeun resep diajar kumaha ngahapus akun idéntifikasi Supercell, tapi kami hoyong nyaritakeun ngeunaan sababaraha implikasi anu bakal gaduh hapusan akun anjeun.

Upami anjeun teraskeun ngahapus akun idéntifikasi Supercell anjeun Anjeun kedah waspada yén kamajuan permainan sadaya judul anu numbu ka akun anjeun bakal leungit salamina.

Nya kitu ogé anjeun bakal kaleungitan pameseran anu anjeun parantos laksanakeun di buruan, contona alat tukeur nyata, permata, koin, batang, tulisan, sareng alat-alat permainan anu sanés.

Léngkah pikeun mupus akun Supercell

Ngahapus akun Supercell tiasa Sareng ieu kami masihan anjeun sababaraha léngkah anu anjeun kedah nuturkeun pikeun mupus akun anjeun dina platform ieu salamina.

Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha kéngingkeun Playstation Plus gratis?

Mimitian salah sahiji gim didamel ku perusahaan Swédia terkenal.

Sakali anjeun parantos aksés kana salah sahiji gim anu dikembangkeun ku Supercell, contona Clash Royale, anjeun kedah lebetkeun layanan dukungan otomatis ti Supercell sareng nyungkeun bantosan ngalangkungan obrolan.

Émut yén saatos ngahapus akun idéntifikasi Supercell anjeun éta moal tiasa deui dimeunangkeun deuiKusabab kitu, penting pikeun mastikeun léngkah anu kudu dilakukeun.

Upami anjeun parantos ngintun pamundut panyabutan tapi anjeun masih ragu ngeunaan prosedur na, anjeun tiasa nyobian ngahubungi Supercell Support. Upami pamundut teu acan diprosés, bakal aya kamungkinan pulih akun anjeun.

Kumaha mupus Supercell ID

Platform Supercell ayeuna mangrupikeun salah sahiji anu pangsaéna anu aya nalika ngakses kaulinan anu béda tina alat sélulér kami. Upami ku alesan naon waé anjeun parantos mutuskeun mupus akun anjeun salamina sareng anjeun henteu terang kumaha ngalaksanakeunana ieu sababaraha léngkah anu anjeun kedah nuturkeun:

  1. Hal kahiji anu kedah anjeun lakukeun nyaéta kakait akun anjeun
  2. Ayeuna buka bagian "setélan"Sareng pencét tombol" Online "
  3. Pilih pilihan "ID Supercell"
  4. Pegatkeun sambungan akun anjeun

Anjeun kedah lirénkeun ngagunakeun akun anjeun sahenteuna 30 dinten kontinyu. Saatos waktos éta, akun bakal teras-terasan dihapus sacara otomatis kusabab teu aktip.

Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes