Kumaha ngahapus akun SHEIN anjeun

Kumaha ngahapus akun SHEIN anjeun

Diantara toko online anu henteu kaetung didaptarkeun pikeun pakean sareng asesoris, SHEIN pasti diragakeun, platform anu tiasa nawiskeun sajumlah besar produk dina harga anu sangat terjangkau. Éta pisan kusabab ciri-ciri ieu anu anjeun pasihkeun masihan sareng nyiptakeun akun gratis pikeun nguji jasa.

Sanaos nyiptakeunana pasti gancang sareng saderhana pisan, pikeun ngaleungitkeunana, hanjakalna, anjeun kedah ngalakukeun sababaraha léngkah tambahan .... Dina pituduh ieu kami bakal fokus kana pilihan éta sareng ningali sadaya cara pikeun mupus akun SHEIN anjeun.

daptar eusi

Cabut akun SHEIN tina setélan anjeun

Cara anu paling gancang pikeun ngahapus akun SHEIN anjeun dumasarkeun kana setélan dina halaman wéb SHEIN. Prosedur na bakal otomatis, tapi hanjakalna ayeuna henteu aya dina situs Italia. Kusabab kitu, hal anu mimiti dilakukeun nyaéta mindahkeun ka AS.

  • Ngaksés wéb SHEIN ku ngaklik link ieu
  • Gulung ka handap ka handapeun halaman teras pencét "Itali" kénca kénca
  • Pilih éntri "AS" sareng dicindekkeun ku "CONFIRM"

Dina titik ieu anjeun tiasa lebet kana akun anjeun sareng neraskeun ngahapus.

  • Pencét dina ikon profil di sudut katuhu luhur.
  • Teruskeun sareng «Login / ngadaptar» sareng lebetkeun kredensial aksés anjeun di daérah anu khusus kanggo "Lebet"
  • Pencét deui dina ikon profil di sudut katuhu luhur
  • Pilih éntri «profil mah« sareng engké dina «Keamanan akun«
  • Dina sidebar kénca, pencét «Hapus akun«
  • Konpirmasi hapusan ku "Nyungkeun hapusan"
  • Pariksa tulisan "Nampi katerangan hapusan akun SHEIN." teras klik "Teraskeun"
  • Pilih alesan pikeun ngahapus akun teras pencét "Teras"
  • Lebetkeun kode verifikasi anu ditampi dina kotak email
  • Mastikeun sadayana ku «Mastikeun pamundut»

Jelas, sadayana tiasa dilakukeun malah ngalangkungan telepon sélulér sahingga ngagunakeun halaman wéb sélulér. Kami ogé ngingetan yén tindakan éta henteu tiasa dibalikkeun sareng upami anjeun hoyong nganggo layanan deui, anjeun kedah nyiptakeun akun énggal.

Hapus akun SHEIN tina layanan palanggan

Metode anu sami anu sami épéktip nyaéta langsung hubungan sareng salah sahiji operator SHEIN. Pikeun ngalengkepan prosedur, anjeun kedah ngahubungi palayanan liwat ngobrol terpadu kana halaman wéb (atanapi ngalangkungan telepon atanapi tikét email).

  • Ngaksés wéb SHEIN ku ngaklik link ieu
  • Pencét dina ikon profil di sudut katuhu luhur
  • Teruskeun sareng "Lebet" sareng lebetkeun kredensial aksés anjeun di area aksés
  • Pencét ikon headphone di belah katuhu luhur teras pencét "Palayanan palanggan"
  • Milih barang "Masalah akun"
  • Teruskeun sareng "Masalah kaamanan" tur pilih «Layanan manual»
  • Pilih upami anjeun hoyong nyungkeun bantosan ngalangkungan obrolan, telepon atanapi email nganggo tikét
  • Tungguan operator pikeun némbalan, nyungkeun hapé akun sareng nuturkeun pitunjuk anu disayogikeun

Sateuacan disimpulkeun, kami hoyong nunjukkeun yén, pikeun hasil méréskeun hapusan akun, anjeun kedah "berurutan" kalayan data anu dilebetkeun dina profil anjeun sareng khususna kalayan pesen anu dipénta. Khususna: sadaya pesenan kedahna réngsé, rekening éta henteu kedah ngagaduhan kecap akses anu dipaling sareng teu kedah aya sésana dina dompét virtual.

Mamang atanapi masalah? Kami ngabantosan anjeun

Inget pikeun ngalanggan kami Saluran YouTube pikeun ningali pidéo sareng ulasan sanésna. Upami anjeun hoyong teras-terasan, langganan kami Saluran telegram y tuturkeun kami dina instagram. Upami anjeun hoyong nampi dukungan kanggo patalékan atanapi masalah, langganan kami Komunitas Facebook o ngahubungan kami on Instagram. Entong hilap yén kami ogé parantos nyiptakeun mesin pencari nawaran anu pinuh ku kupon éksklusif sareng promosi pangsaéna dina wéb!


Kreatif Stop Sadaya Ngeunaan Téhnologi
A Kumaha.