Kumaha mupus folder Windows.old dina Windows 11

Saatos ningkatkeun ka Windows 11 atanapi saatos pamasangan sistem bersih tanpa pormat partisi sistem anjeun teuas drive atawa SSD, Anjeun tiasa manggihan folder Windows.old on drive C Anjeun occupying sababaraha gigabytes. Anjeun tiasa ngahapus upami anjeun hoyong, tapi langkung saé henteu ngalakukeunana dina browser.

Ieu hambalan-demi-hambalan instruksi dina dua cara pikeun mupus folder Windows.old dina Windows 11 - dina panganteur Setélan tur ngagunakeun diwangun-di utilitas cleanup disk.

Ngahapus folder Windows.old dina Windows Preferences 11

Sateuacan bade ngajelaskeun prosés panyabutan, sababaraha nuansa ngeunaan folder Windows.old:

  • Folder Windows.old ngandung file tina pamasangan Windows saméméhna.
  • Lamun polder geus mucunghul sanggeus pamasangan bersih sistem tanpa pormat, eta bisa jadi ngandung desktop Anjeun jeung data pamaké, Anjeun bisa manggihan eta dina subfolder «Pamaké».
  • Upami polder muncul saatos ningkatkeun ka Windows 11, perhatikeun yén saatos dihapus anjeun moal tiasa ngabatalkeun pamutahiran.

Windows 11 nawarkeun dua cara pikeun aman ngahapus folder Windows.old. Anu kahiji nyaéta nganggo antarmuka Setélan. Léngkah-léngkahna bakal kieu:

  1. Pindah ka Setélan sareng dina Sistem, buka Mémori.
  2. Saatos analisa rohangan disk anu dianggo, klik "File samentawis".
  3. Saatos analisa eusi file samentawis réngsé, éta bakal muncul dina daptar "Pamasangan Windows Saméméhna". Pilih éta.
  4. Pencét tombol "Hapus file" sareng ngantosan prosés ngahapus réngsé.

Ieu bakal ngahapus folder ti drive C. Lamun ningali yén folder tetep, a ngahapus basajan dina Explorer kedah jalan.

Maca deui: Kumaha mupus $ WINDOWS ~ folder BT

Kumaha mupus folder Windows.old dina utilitas Disk Cleaner

Metodeu kadua nyaéta ngagunakeun utilitas klasik "Disk Cleaner", dimana anjeun peryogi hak administrator dina komputer anjeun:

  1. Klik-katuhu tombol Start tur pilih Run. Kuring asup ka cleanmgr dina Jalankeun jandela teras pencét Enter.
  2. Upami anjeun dipenta pikeun milih drive anu anjeun hoyong pupus, pilih drive C.
  3. Dina jandela nu nembongan, klik "Hapus System Files", Anjeun bisa jadi kudu milih drive deui.
  4. Pariksa "Pamasangan Windows Saméméhna" teras klik "OK".

Ieu bakal ngahapus folder Windows.old. Dina kasus anu jarang, éta bakal tetep dina drive (tapi ukuranana langkung alit) - lebu tiasa dipiceun nganggo alat explorer.

Pidéo pidéo