Kumaha mupus hiji email


Kumaha mupus hiji email

Kadang hese mutuskeun email mana anu kedah disimpen sareng mana anu kedah dihapus. Ieu hususna leres pikeun pangguna akun Gmail, dimana email tiasa nambihan dina waktos anu pondok. Pikeun ngahindarkeun koropak akun Gmail anjeun teu pabalatak ku barang-barang anu teu aya hubunganana, penting pikeun terang kumaha mupus surelek sacara efektif anu henteu diperyogikeun deui. Ieu sababaraha tip pikeun mupus email:

Paké setélan Filter

Nyetél saringan pikeun pesen anu asup mangrupikeun cara anu saé pikeun ngahémat waktos ngahapus email. Ku netepkeun preferensi sareng kawijakan, anjeun tiasa labél email anu penting pikeun akun Gmail anjeun sareng anu anjeun kedah jaga. Surélék anu teu ditandaan tiasa gampang dipupus ku hiji tindakan.

Paké fungsi 'ngahapus'

Fungsi 'hapus' mangrupikeun fitur anu saé pikeun dianggo upami anjeun badé ngahapus email salamina. Sanajan pilihan ieu mupus pesen langsung, aranjeunna tetep disimpen dina folder 'Item Dihapus'. Upami anjeun badé ngahapus email salamina, anjeun kedah angkat ka folder ieu sareng ngahapus email ti dinya.

Paké fungsi 'arsip'

Fitur ieu mangpaat upami anjeun resep nyimpen pesen tapi hoyong aranjeunna ngaleungit tina koropak anjeun. Talatah nu diarsipkeun bakal tetep aya dina akun, tapi moal meakeun rohangan dina koropak anjeun. Pesen ieu tiasa dipendakan ku milarian 'Sadaya Surat' atanapi arsip. Tinjauan arsip sacara rutin pikeun mastikeun yén anjeun ngahapus email anu relevan.

Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha Nyalin sareng Témpél dina Mac

Paké potong kompas

Aya sababaraha potong kompas konci anu ngabantosan ngahapus email gancang. Potong kompas ieu nyaéta:

  • “” – Pilih talatah ayeuna
  • "JEUNG" - Pilih sadaya tulisan dina halaman
  • "#" - Pupus pesen anu dipilih

Ngagunakeun potong kompas ieu bisa mantuan nyepetkeun prosés ngahapus surélék. Upami anjeun ngagunakeunana leres, anjeun tiasa gancang ngahapus pesen tina koropak anjeun sareng ngajaga koropak anjeun rapih.

Paké labrets

Label mangrupikeun cara anu mangpaat pikeun ngalacak pesen anu asup. Upami anjeun nyetél labél anu leres, aranjeunna bakal ngalacak pesen sareng ngabantosan anjeun ngajaga koropak anjeun rapih. Label mangpaat pikeun nyaring surelek, ku kituna anjeun bisa leuwih gampang mupus pesen nu teu dihoyongkeun.

Kumaha mupus akun email tina telepon sélulér?

Kumaha mupus Akun Google atanapi jinis akun anu sanés tina telepon anjeun Buka aplikasi Setélan telepon, Ketok Sandi & akun, Dina "Akun kanggo", ketok akun anu anjeun hoyong cabut, Pikeun mastikeun tindakan, ketok Hapus akun .

Pikeun mupus akun surelek, aplikasi surelek dina telepon Anjeun bisa nawarkeun pilihan pikeun ngalakukeunana. Tingali dina aplikasi email anjeun, pencét ménu sareng milarian pilihan pikeun ngahapus akun.

Cara séjén pikeun ngalakukeun prosés ieu nyaéta muka aplikasi Setélan dina telepon anjeun, ketok Sandi & Akun, dina layar Sandi & Akun ketok akun nu Anjeun hoyong pupus, pikeun mastikeun ketok Hapus Akun. Ieu ogé tiasa dianggo pikeun akun sapertos Facebook, Apple, Gmail, Outlook, jsb.

Kumaha mupus email anu dikirim ku kasalahan?

Katuhu saatos ngirim email, anjeun tiasa ngabatalkeun kiriman: Di kénca handap, anjeun bakal ningali "Pesen dikirim" sareng pilihan "Batalkeun" atanapi "Témbongkeun pesen". Klik bolaykeun. Suratna moal dikirim sareng bakal dipiceun tina polder "Item Terkirim".

Upami anjeun teu tiasa ngabatalkeun kiriman, suratna parantos dikirim sareng teu aya deui jalan pikeun ngabatalkeun ngirimna. Panarima bakal tiasa ngahapus pesen tina folderna, tapi anjeun moal tiasa ngontrol deui tina akun anjeun. Upami éta penting, kirimkeun email ka panarima anu ngajelaskeun kasalahan anjeun sareng hapunten kasulitan.

Kumaha mupus email tina Gmail?

Catetan: Upami anjeun gaduh sababaraha akun Google, ngahapus hiji moal ngahapus anu sanés. Pindah ka bagian Data sareng privasi tina akun Google anjeun, Gulung ka "Pilihan data sareng privasi anjeun", Pilih Pilihan langkung. Pupus akun Google Anjeun, Turutan parentah pikeun mupus akun Gmail Anjeun. Anjeun bakal ningali peringatan yén anjeun badé mupus sadaya inpormasi anu aya hubunganana sareng akun Google anjeun, kalebet inpormasi akun Gmail anjeun. Upami anjeun satuju, klik Hapus akun. Konpirmasikeun pilihan anjeun nganggo kecap akses akun Google anjeun. Akun Gmail anjeun, email, sareng sadaya pesen anu aya hubunganana bakal dipupus. Upami anjeun hoyong ngaktifkeun deui akun anjeun, anjeun tiasa ngalakukeunana dina dua minggu ka hareup.