Kumaha ngahapus tinjauan di Google? Google mangrupikeun halaman anu paling sering dianggo ayeuna pikeun jalma terang sagala rupa anu aya di dunya, saé atanapi goréng. Nanging, anjeun panginten tiasa ngagaduhan kasempetan pikeun teu gaduh sababaraha masalah atanapi anu anjeun henteu kersa deui inpormasi anu teu tiasa dipungkir nembongan dina panganteur.

Tinjauan dina Google tiasa janten bagian subyektif inpormasi sacara umum, nyatana inpormasi parantos diakar kana situs sareng upami jalma henteu satuju aranjeunna tiasa masihan koméntar kana éta situs. Bisi wae, kanyataanna tiasa dibalikkeun sareng cara éta ngajantenkeunana sampurna ku ngaleungitkeun hal-hal anu ngan saukur teu ngahargaan titik awal anjeun.

Ayeuna, di handap anjeun tiasa diajar sakedik tentang kumaha ngalereskeun atanapi ngahapus sacara permanen ulasan di Google. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun kedah tumut kana sababaraha jinis pilihan anu masihan kahirupan sareng kasempetan pikeun halaman wéb pikeun milarian cara anu langkung saé pikeun ngagunakeunana.

Naon ulasan Google?

Sakabéh dunya digital nawiskeun pangguna sababaraha pangalaman dina kisaran tina rapat produk sareng / atanapi jasa pikeun ningkatkeun dinten anjeun ka dinten. Nyaéta, upami anjeun hoyong mendakan réstoran tuang kalayan harga anu paling saé, anjeun tiasa kéngingkeunana dina antar muka.

Éta lumrah pikeun ngasupkeun platform komunikasi sareng murag asih ka hiji tempat kusabab seueurna pangguna nyeratna. Upami sanésna éta kajantenan henteu seueur jalan dina jinis inpormasi ieu sareng éta leres-leres kaayaan anu matak pikasieuneun pikeun situs anu dimaksud.

Nalika jalma nyerat pendapat dumasar kana pangalamanana kalayan perawatan, perawatan atanapi  malah nampi jasa disebat: tingalian. Jelas upami éta dilakukeun dina kontéks Google, éta bakal kalebet platform sareng ku sabab éta namina.

Kumaha urang tiasa nyerat tinjauan di Google?

Nalika anjeun milari jasa atanapi toko naon waé di Google, anjeun ngagaduhan kasempetan terbuka naha éta resep atanapi henteu. Tapi hal anu saé dijaga jaringan komunikasi sareng platform nyaéta dina nami atanapi inpormasi situs anjeun tiasa nyerat pesen.

  • Buka situs anu parantos ditangtoskeun dina Google
  • Pilih laci tina: "koméntar"
  • Tulis hormat ngeunaan kumaha kagiatan anjeun atanapi nguruskeun jinis jasa ieu

Akhirna nalika anjeun yakin, anjeun kedah pencét pikeun ngirim koméntar sareng ngantosan halaman pikeun nyatujuan éta.

Kumaha kuring mupus ulasan Google?

Di sisi anu sanésna, éta tiasa janten rada rumit pikeun mupus ulasan di Google kusabab pentingna platform éta sorangan masihan ka jalma. Dina pengertian ieu, anjeun gaduh kasempetan pikeun nuturkeun léngkah ieu.

  • Laporkeun koméntar tina akun Google: Ku ngalakukeun ieu, anjeun bakal masihan dukungan Google kasempetan pikeun mariksa naha éta mangrupikeun koméntar anu karasa. Saatos panilitian parantos réngsé, sadayana tiasa dihapus.
  • Kirim email ka Google Business: Upami anjeun gaduh perusahaan, anjeun tiasa ngadaptar nganggo aksés bisnis platform sareng éta bakal langkung gampang pikeun aranjeunna pikeun verifikasi naon anu lumangsung. Upami anjeun leres, koméntarna bakal langsung dihapus.

Ieu mangrupikeun dua cara pikeun mupus pesen kalayan sagala kabutuhan supaya eusi goréng ngaleungit dina jaringan sosial.