Kumaha nambihan babaturan dina Discord.  Nambahkeun babaturan dina Discord mangrupikeun tugas anu gampang. Platform olahtalatah téks sareng sora parantos janten viral di dunya kaulinan ku ngamungkinkeun Sababaraha kontak ngagabung ka grup pikeun ngabagi inpormasi dina saluran khusus atanapi ngamimitian paguneman sora. Program, anu sayogi pikeun PC sareng alat Android sareng iPhone (ios), parantos janten program sarana primér nyadiakeun komunikasi salila kaulinan atawa malah keur pesen sapopoé.

Sanaos platform anu sederhana, biasana seueur jalma anu mimitina sesah ngirim sareng nampi uleman réréncangan sareng langkung saé ngatur daptar kontakna. Kusabab éta, ti ik4, kami geus diatur a pitunjuk step by step pikeun nembongkeun anjeun kumaha carana nambahkeun babaturan dina platform nu. Naha urang ngamimitian.

Kumaha carana nambahkeun babaturan dina Discord pstep by step

Kumaha cara nambihan réréncangan dina Discord léngkah-léngkah

Kumaha cara nambihan réréncangan dina Discord léngkah-léngkah

  1. Buka Discord y klik "mimitian" dina ménu di belah kénca juru luhur.
  2. Klik dina «tambahkeun sobat«, Nu boga pangaruh tukang héjo, pikeun ngakses kaca dedicated.
  3. Di Discord, sadaya nami pangguna diwangun ku awalan sareng sufiks hashtag (xxxx # xxxx). Ku alatan éta, anjeun kedah naroskeun ka réréncangan anjeun pikeun nami pangguna lengkep, ayana di belah kénca juru handap program, teras klik dina «Kirim pamundut babaturan".
  4. Dina tungtungna, pamundut sobat dikirim muncul dina «subang". Ngaliwatan bagian ieu, anjeun ogé tiasa aksés narima requests sobat.

Ieu geus éta! Kami ngarepkeun anjeun parantos diajar tambahkeun babaturan dina Discord gancang jeung gampang. Upami anjeun hoyong neraskeun diajar trik discord pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun, dina ik4 kami ngagaduhan seueur deui sapertos: kumaha numbu akun Spotify ka Discord.