Kumaha carana nangtoskeun naha aya blok dina Instagram

Pilihan 1: Larangan akun kusabab ngalanggar aturan

Varian anu cukup umum pikeun meungpeuk akun dina Instagram nyaéta pangwatesan lengkep aksés kana akun ku sistem kaamanan kusabab sababaraha jenis ngalanggar aturan jaringan sosial. Dina hal ieu, pesen pop-up bakal muncul dina layar anjeun nalika anjeun nyobian nyambung "Akun anjeun diblokir." kalayan tombol ngan aya "Maca deui". O "Banding"..

Pikeun ngaleungitkeun larangan, gunakeun tombol anu disebatkeun sareng dina halaman anu ngajentrekeun kamungkinan alesan blok di handapeun, pencét tautan "Hayu urang terang".. Alternatipna, upami anjeun ngagaduhan aksés kana akun Instagram anu sanés, anjeun tiasa nganggo formulir koméntar umum.

Inpormasi lengkep: Hubungi dukungan Instagram

Nalika damel sareng formulir banding helpdesk, anjeun kedah ngeusian unggal bidang anu disayogikeun, nunjukkeun alamat email anjeun upami diperyogikeun sareng ngajelaskeun kaayaan dina detil anu cekap. Kaseueuran waktos, administrasi ogé kedah kéngingkeun poto anjeun, ciri anu sok dituduhkeun dina email balesan.

Pilihan 2: Batesan aksés pangguna sanés

Pendakan pamasangan larangan pikeun akun anjeun ku pangguna sanés jaringan sosial bakal langkung hésé tibatan dina hal larangan ku administrasi sumberdaya. Ngan aya sababaraha gejala dasar, anu masing-masing patali langsung sareng jinis konci, boh panghentian parsial atanapi lengkep aksés.

Daptar Palanggan

Indikator anu paling jelas tina akun Instagram anu diblokir nyaéta ilangna pangguna khusus tina daptar langganan atanapi pengikut anjeun. Disebutkeun, dina hal ieu, langkung saé ngalakukeun cek tambahan sareng cobian mendakan akunna sacara internal, sabab bakal aya alesan anu sanés sapertos ngahapus akun sadayana atanapi nganonaktifkeunana.

Ieu henteu aya hubunganana sareng pameungpeuk parsial, anu dimaksadkeun pikeun ngajaga langganan sareng palanggan, tapi pikeun ngawatesan naon anu tiasa dilakukeun sababaraha pangguna. Janten, ayana jalma dina daptar henteu negeskeun kamungkinan pangwatesan minor sanés.

Tulisan dina eupan

Nalika larangan parsial diatur, sababaraha postingan pangguna bakal ngaleungit tina newsfeed sareng storisna, anu tiasa sesah ditingali. Nanging, upami anjeun paningali jalma biasa sareng nembé mimiti ngémutan sakedik kontén tanpa alesan anu jelas, éta sigana mangrupikeun akibat tina blok éta.

Dina hal larangan halaman lengkep, pasualanna langkung saderhana, sabab postingan moal aya deui nembongan dina eupan pisan. Ogé, sadaya peringkat, koméntar sareng sebutan anu sanés anu parantos ditingalkeun ku jalma sacara otomatis bakal ngaleungit tina halaman anjeun.

Posisi langsung

Konsekuensi anu sanés tina blok éta nyaéta watesan komunikasi sareng pangguna ngalangkungan internal Instagram messenger. Janten, dina hal blok parsial, pesen bakal ditandaan teu acan kabaca dugi ka pangguna ngarobih setélan privasi tina susuratan khusus.

Hal anu sami tiasa disebatkeun pikeun daptar hideung total, tapi ku bédana yén ngirim pesen ngan ukur bakal sayogi pikeun paguneman anu diawalan sateuacanna. Upami susuratan parantos dihapus, anjeun moal tiasa mendakan pangguna dina Langsung kanggo neraskeun komunikasi.

Hasil pamilarian.

Salila total ngonci akun, sistem pamilarian internal netepkeun larangan otomatis anu moal ngijinkeun anjeun mendakan pangguna sanaos anjeun nyayogikeun ID anu leres-leres leres. Kusabab kitu, pastikeun nyobian tab milarian aplikasi jaringan sosial mobile resmi sareng mendakan jalma anu leres.

Upami anjeun henteu tiasa mendakan pangguna saatos milarian, ieu jelas nunjukkeun yén aksés diwatesan. Bewara ieu hususna aya hubunganana upami teu aya inpormasi dina halaman pangguna nalika browsing tina akunna, sakumaha anu dijelaskeun dina bagian salajengna.

Halaman pangguna

Indikator pamblokiran anu sanés sareng terakhir nyaéta henteuna inpormasi sareng, khususna, tina publikasi nalika ngadatangan rekening pangguna mana waé. Kaseueuran waktos ieu disababkeun ku larangan parsial, sabab teu mungkin pikeun ngakses halaman hiji jalma nalika éta leres-leres diblokir ku cara anu biasa, sapertos anu disebatkeun di luhur.

Dina waktos anu sasarengan, verifikasi tambahan dimungkinkeun ku nganapigasi ka halaman jalma éta tina akun anu sanés, nganggo tautan kana profil tina Langsung, atanapi sacara manual ngetik URL dina panyungsi. Pikeun genah anjeun, anjeun tiasa nganggo vérsi desktop tina halaman wéb, anu ngamungkinkeun anjeun ngaleungitkeun watesan milarian.

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?