Kumaha carana nempatkeun akun PS4 utamina? Upami anjeun énggal nganggo konsol PlayStation 4 sareng hoyong diajar kumaha aktipkeun PS4 salaku sistem utama maka kami nyaritakeun yén anjeun parantos dugi ka tempat anu paling saé. Ngaliwatan tulisan ieu anjeun bakal diajar kumaha nempatkeun akun PS4 utama dina sababaraha léngkah.

Aktipkeun konsol kami Kaulinan vidéo salaku sistem utami penting pisan, utamina upami urang hoyong ngaaksés fungsi anu tangtu. Éta henteu rahasia pikeun saha waé yén PlayStation 4 kami bakal naros kami pikeun ngaktipkeun akun utama pikeun muka konci sababaraha pakakas. Janten lungguh sareng diajar kumaha ngalaksanakeunana.

Kaunggulan ngaktipkeun PS4 salaku sistem utama

saencan ngajelaskeun ka anjeun kumaha nempatkeun akun PS4 utami penting pikeun nyéépkeun sababaraha poin anu jelas dina méja. Hal kahiji anu anjeun kedah terang nyaéta unggal akun PlayStation Network ngan ukur tiasa dikaitkeun sareng hiji PlayStation 4 anu diaktipkeun salaku anu utama.

Kagungan konsol PS4 kami sapertos sistem utama Éta bakal ngabantosan kami nganggo sajumlah ageung manpaat sareng fungsi. Sacara praktis unggal fungsi bakal dikonci, janten pangalaman kaulinan urang bakal langkung ageung.

Kalayan PS4 utama anjeun anjeun tiasa unduhan aksés eusi sacara otomatis. Kitu ogé, konsol jenis ieu ogé tiasa nganggo téma pidéo anu diunduh ti PlayStation Store.

Pondokna urang bakal nyebutkeun yén nempatkeun akun PS4 utama nawarkeun kami kauntungan sareng kaunggulan anu teu aya tungtungna. Éta mangrupikeun hiji-hijina cara urang pikeun ngakses sadaya fungsi konsol anu leres.

Léngkah-léngkah nempatkeun akun PS4 utama

Kami gaduh datang ka titik anu leres-leres mikaresep urang sareng diajar kumaha nempatkeun akun PS4 utama kalayan gancang, aman sareng gampang. Janten perhatoskeun pisan langkah-langkah anu anjeun kedah tuturkeun upami anjeun hoyong aksés sadayana fungsi konsol anjeun leres.

Léngkah 1: Hurungkeun konsol

Léngkah munggaran anu urang kedah lakukeun pikeun nempatkeun akun PS4 utama Éta bakal ngahurungkeun konsol gim video urang. Sakali dihurungkeun, urang tiasa maju ka titik salajengna, nyaéta ngakses bilah alat.

Léngkah 2: Buka tulbar

Saatos konsol PS4 anjeun dihurungkeun anjeun bakal siap ngaktipkeun akun utama. Anu mimiti bakal buka tulbar anu aya di luhur layar. Di dinya anjeun kedah pencét tombol X tina controller dina ikon setélan.

Léngkah 3: Pencét dina "Manajemén Akun"

Léngkah pamungkas pikeun nuturkeun nyaéta buka pilihan "Manajemén akun”. Tina bagian éta kami bakal ngagaduhan kamungkinan pikeun ngaktipkeun konsol urang salaku sistem utama sareng terasrasakeun sadaya pungsi tanpa kasulitan.

Anu anjeun kedah lakukeun nyaéta pencét dina pilihan "Aktipkeun salaku PS4 utama" teras pencét dina "Ngidinan”. Prosés réngsé. Janten gampang sareng saderhana anjeun bakal nyetél konsol salaku sistem utama sareng anjeun moal ngagaduhan masalah dina aksés sadaya fungsi PS4 anjeun.