Kumaha carana nempatkeun emojis dina Discord. Dinten ieu kami bakal ngobrol ngeunaan Discord, aplikasi panggero sora sareng pidéo anu populer di kalangan nonoman. Kami untung yén aplikasi ieu ti bébas download pikeun PC (Windows jeung MacOS), Android jeung iPhone (ios).

Salian sauran sora sareng pidéo sareng réréncangan, program ogé ngamungkinkeun anjeun nyieun server anu fungsina salaku masarakat. Ayeuna, upami anu anjeun pikahoyong nyaéta paguneman anjeun langkung pribadi, kami nyarankeun yén anjeun nempatkeun emojis di aranjeunna.

Naha anjeun henteu terang kumaha ngalakukeunana? Tong hariwang, sabab dina tutorial salajengna kami bade ngajarkeun maneh kumaha ngalakukeun eta.

  1.  Buka Discord dina komputer atawa handphone anjeun sarta aksés ka server hayang. Program éta tiasa diaksés langsung tina aplikasi atanapi ngalangkungan browser dina Internét;
  2. Pencét a ikon emoji kulawu pikeun muka pamilih emoji. Sakali rengse, ngan klik dina emoji Anjeun hoyong pake lajeng ngirim pesen. Anjeun tiasa ngirim sababaraha emojis dina hiji pesen. Jang ngalampahkeun ieu, pilih hiji-hiji;
  3. Pilihan sanésna bakal tuliskeun nami emoji dipikahoyong antara dua titik. Pikeun milarian kecap anu cocog sareng unggal emoji, anjeun tiasa milarian dina pamilih atanapi nempatkeun titik dua sareng ngamimitian ngetik. Upami anjeun milih pilihan kadua, nalika anjeun nyerat, program bakal nunjukkeun daptar sareng emojis anu saluyu.

Kumaha carana nempatkeun emojis raksasa dina Discordemojis raksasa dina Discord

  1. Discord ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun emojis raksasa anu katelah wumboji. Pikeun nyieun pesen nganggo versi anu langkung ageung tina rupa ieu, kantun kirimkeun eta tanpa karakter sejenna (nyésakeun ukur emoji). Pesen ngadukung dugi ka 27 emojis ageung. Lamun nempatkeun leuwih ti jumlah ieu, handap bakal kasampak ukuran normal.

Kumaha cara nambihan emojis khusus ka serveremojis custom on Discord

  1. Salian emojis Discord standar, anjeun ogé tiasa nambihan emojis custom ka server. Jang ngalampahkeun ieu, buka Discord sareng aksés ka server anu anjeun gaduh;
  2. Pencét nami pangladén di luhur layar sareng aksés kana pilihan "Konfigurasi sérver";
  3. Dina layar salajengna, klik tab Emoji lajeng tombol "Kirim Emoji". Dina jandela anu bakal dibuka, arahkeun ka polder dimana emoji anjeun aya sareng pilih filena. Émut yén emojis anu diunggah kedah gaduh maksimal 128 × 128 piksel sareng filena kedah kirang ti 256kb;
  4. Saatos unggah gambar, anjeun tiasa ngarobih nami emoji ku ngaklik namina dina kolom "Nami pengker". Ngaran Emoji kedah sahenteuna dua karakter, ngan ukur alfanumerik sareng garis handap anu diidinan. Kalayan akun standar, anjeun tiasa nambihan dugi ka 50 emojis khusus ka server anjeun. Palanggan Discord Nitro tiasa nambihan dugi ka 250 emojis.

Kumaha ngagunakeun réaksi dina Discordréaksi on Discord

  1. Bentuk interaksi séjén anu ditawarkeun Discord nyaéta réaksi. Pikeun ngaréspon kana pesen, klik ikon emoji kalayan tanda "+" gigireun pesen. Ieu bakal muka ménu emoji dimana anjeun tiasa milih réaksi anu dipikahoyong;
  2. Réaksi muncul di handap pesen. Anjeun tiasa meta leuwih ti sakali malikan deui léngkah saacanna sareng milih emoji anu sanés atanapi ngaklik tombolna "Tambahkeun réaksi" bareng jeung réaksi saméméhna.

Kumaha ngagunakeun streamer emojis dina Discord

  1. Upami anjeun ngalanggan streamer anu nawiskeun emojis khusus dina serverna, anjeun kedah nyingkronkeun akun Twitch anjeun sareng Discord ngagunakeun aranjeunna. Klik gear di bagean handap layar pikeun ngakses "Setélan pamaké";
  2. Dina jandéla anu muka, angkat ka tab «Sambungan» teras klik dina ikon kedutan pikeun nyingkronkeun akun. Teras angkat ka "Otorisasi" pikeun ngawenangkeun Discord ngaksés data Twitch anjeun. Daptar langganan Twitch anjeun bakal muncul dina tab ieu. Pencét tombol "Gabung ka server" pikeun ngakses emojis palanggan ekslusif.

Kumaha gampang éta? Ayeuna anjeun terang kumaha carana nempatkeun emojis on Discord sareng ngajantenkeun paguneman anjeun unik. Pikeun ngamutahirkeun sadaya apdet, pastikeun maca publikasi kami.