Kumaha carana nempatkeun ID Wajah dina Instagram?


Kumaha carana nempatkeun ID Wajah dina Instagram? Seueur bentuk kuncen ayeuna disimpen dina kecap akses sareng ogé anu maca sidik. Pikeun seueur pangguna éta tiasa janten ide anu saé pikeun matuh, sedengkeun pikeun pangguna Internét anu sanés konci konci tiasa henteu cekap cekap.

Dina pengertian ieu, perlu anjeun terang kumaha ngamankeun aplikasi anu tangtu supados pangguna anu teu aya hubunganana sareng alat anjeun henteu ngagaduhan aksés. Nanging, anjeun kedah ningali unsur-unsur anu ngawangun setting anu dimaksud.

Kedah diklarifikasi yén ngahalangan ku Face ID sanés hiji-hijina cara pikeun nutup aksés terbuka kana aplikasi. Nyatana, aya cara anu sanés pikeun sasuai sareng kagiatan ngahalangan anu saderhana tapi anu tiasa dibaca ku pangguna Internét anu sanés sareng nyababkeun kabocoran inpormasi.

Naon ID Wajah dina IOS sareng Android?

Pikeun anu masih teu terang, Face ID nyaéta kamungkinan muka konci telepon atanapi aplikasi liwat pamaca pameunteu. Kusabab pilihan ieu muncul, éta mangrupikeun salah sahiji karesep sadaya pangguna di dunya anu tiasa ngalaksanakeun kagiatanana dina waktos anu pang pondokna.

Ayeuna aya seueur hal pikeun sareng ngalawan sistem ieu, tapi urang bakal diajar ngeunaan éta engké. Numutkeun ka para ahli, éta terus janten salah sahiji setélan anu paling disimpen sareng dikokolakeun dina sistem.

Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha ningali sandi Netflix?

Kumaha cara dianggo ID Wajah?

Upami anjeun heran kumaha sistemna tiasa maju, anjeun kedah nempatkeun raray anjeun di payuneun kaméra sareng langsung telepon bakal ngajantenkeun anjeun maca fitur anjeun. Kusabab kitu, batur moal nampi aksés langsung kana naon waé anu dibatesan.

Naha pangguna sanés tiasa nganggo Face ID kuring?

Kacuali éta milik kulawarga anjeun sareng aranjeunna memang ngagaduhan fitur anu caket pisan, ampir teu mungkin pikeun pangguna maca fitur anjeun ku Face ID. Janten mangrupakeun ide anu saé pikeun ngajaga maca waspada pikeun nyegah musibah.

Kumaha kuring nempatkeun ID Wajah dina Instagram?

Di sisi anu sanésna, jenis sistem ieu pikeun nyimpen sareng ngajagi inpormasi henteu ngan ukur dianggo ku alat-alat. Éta ogé tiasa anu anjeun lebetkeun kana aplikasi sareng anu ku cara kieu ratusan kaahlian dikembangkeun dina alat.

Nyaéta, upami anjeun hoyong dina hal ieu pikeun meungpeuk aksés ka Instagram sareng éta ngan anjeun gaduh kasempetan pikeun mukakeunana ku maca raut wajah, éta mungkin.

  • Buka setélan iPhone
  • Pilih pilihan: "karusiahan sareng kaamanan"
  • Teras buka fungsina: nempatkeun Face ID ka ...
  • Milih aplikasi Instagram

Sakali anjeun parantos milih Instagram salaku pilihan anu anjeun bakal laksanakeun Pikeun platform, anjeun ngan ukur kedah nempatkeun fitur anu diaku dina raray anjeun anu bakal dipaké salaku bagian anu penting dina bacaan.

Dina sababaraha léngkah saderhana, jalma henteu gampang ngagaduhan aksés gancang sareng gampang kana platform. Nyatana, ampir teu mungkin pikeun ieu lumangsung.

Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes