Kumaha ngédit tulisan Instagram? Aplikasi Instagram parantos janten salah sahiji platform anu pangsaéna pikeun unggah poto sareng video. Upami ku sababaraha alesan anjeun parantos ngabagi publikasi sareng hoyong ngédit éta, ayeuna anjeun tiasa ngalaksanakeunana ku cara anu gampang pisan sareng gancang.

Naha anjeun gaduh postingan anu badé diédit? Kami ngajak anjeun nuturkeun masing-masing léngkah anu bakal kami ngajelaskeun di handap ieu sareng anu bakal ngabantosan anjeun ngabenerkeun naon waé kasalahan anu anjeun atos tingali dina publikasi anu parantos diunggah kana platform Instagram. Kami tiasa nyaritakeun yén prosedur na saderhana pisan.

Léngkah pikeun ngédit tulisan Instagram

Pangguna jaringan sosial Instagram parantos gaduh kamungkinan edit tulisan naon waé yén aranjeunna parantos ngalangkungan platform anu luar biasa ieu. Henteu janten masalah upami anjeun damel kasalahan nalika nyerat tulisanana, ayeuna anjeun tiasa ngarobih éta dina sababaraha léngkah.

Henteu kedah mupus postingan na sareng ngalakukeun deui. Aplikasi Instagram ngagabungkeun pilihan anu ngamungkinkeun para pangguna ngédit publikasi naon waé tanpa kedah mupus. Upami anjeun hoyong diajar kumaha ngalaksanakeunana, perhatoskeun pisan langkah-langkah anu anjeun kedah nuturkeun:

Léngkah 1: Buka Instagram

Léngkah munggaran pikeun nuturkeun nyaéta muka aplikasi Instagram tina alat sélulér urang atanapi komputer. Ngan pencét dina ikon aplikasi atanapi buka halaman wéb resmi www.instagram.com

Léngkah 2: Asup kana rekening anjeun

Dina raraga ngédit tulisan dina Instagram urang kedah heula aksés kana rekening kami dina platform ieu. Pikeun ieu urang kedah nunjukkeun data pendaptaran, sapertos nami pangguna atanapi alamat email sareng kecap akses.

Léngkah 3: Milarian tulisan anu anjeun badé edit

Sakali di jero akun Instagram kami, naon anu teras-terasan milarian publikasi anu urang hoyong edit. Anjeun kedah pencét poto profil anjeun anu nembongan di pojok kanan handap layar. Anjeun bakal otomatis ngakses sadaya publikasi anjeun.

Pilih publikasi anjeun hoyong ngédit kanggo neraskeun prosedur na. Anjeun tiasa ngédit katerangan poto atanapi bahkan ngalakukeun éta nganggo pidéo naon waé.

Léngkah 4: Pencét kana tilu poin

Saatos gaduh publikasi anu dipilih anjeun kedah pencét ngalangkungan tilu titik-titik nangtung anu némbongan di katuhu luhur gambar. Sababaraha pilihan bakal ditayangkeun dina layar.

Léngkah 5: Pilih "Édit"

Diantara sadaya pilihan anu nembongan dina layar, anjeun kedah milih anu nyebatkeun "édit".

Léngkah 6: Édit inpormasi tulisan anjeun

Ku ngaklik tombol "Édit" anjeun bakal tiasa milih ngarobih sagala rupa aspék tina tulisan anjeun. Anjeun tiasa ngédit caption, jalma-jalma anu ditandaan dina gambar atanapi bahkan nambihan lokasi upami anjeun hoyong.

Saatos ngarobih saluyu, anjeun kedah pencét dina ikon tanggal anu aya di belah katuhu luhur ka ngahémat parobihan.

Upami hoyong ngahapus kiriman Anjeun ngan saukur kedah ngulang léngkah anu sami anu kami sebutkan di luhur teras pencét dina "Hapus" pilihan sareng éta waé.