Kumaha ngalereskeun kasalahan "Sanés aplikasi win32" dina Windows XP

Kasalahan mangrupikeun fenomena normal anu dibarengan dianggo dina sistem operasi kulawarga Windows. Éta lumangsung ku sababaraha alesan, ti kagagalan dina sistem operasi éta sorangan dugi ka tindakan pangguna anu lepat. Dinten ieu kami bakal nyarios sareng anjeun ngeunaan faktor anu nyababkeun "Henteu win32 aplikasi" jandela dialog.

Éror "Sanés aplikasi win32" dina Windows XP

Aya sababaraha sababara anu mangaruhan jinis tingkah laku sistem ieu. Hayu urang mimitian ku mutuskeun kaluar bug "win32" sepele, anu tiasa "diubaran" ku ngabalikan PC. Upami pesenna teras-terasan muncul, hayu urang ngalih kana metode sanés pikeun ngarengsekeun masalah.

Alesan 1: Pertandingan henteu cocog

Ieu faktor utama anu nyababkeun kasalahan. Upami aplikasi ditujukeun pikeun sistem 64-bit sareng urang nyobian ngaluncurkeunana dina x86, tangtosna, kami moal hasil. Pikeun méréskeun masalah ieu anjeun tiasa diajar persyaratan sistem program sareng terang jinis bit Windows anu dipasang dina PC anjeun. Anjeun teras kedah nganggo kit distribusi anu cocog.

Maca deui: Kumaha carana terang bittype Windows XP

Pamekar sering ngaleupaskeun installer anu kapisah pikeun x86 sareng x64. Biasana dina kasus ieu nami file kalebet indikasi jinis sakedik, sapertos: "Winrar-x64-571ru.exe", "Winrar-x86-571ru.exe". Kadang-kadang aranjeunna henteu jelas nulis jumlah bit dina nami, kacuali éta x64: "Winrar-x64-571ru.exe" (64 bit), "Winrar-571ru.exe" (32 bit). Dina halaman wéb éta sigana siga kieu:

Kusabab 2: Koropak atanapi file program anu leungit

Kasalahan anu dimaksud tiasa kajantenan upami file program dina folder instalasi rusak atanapi leungit. Ieu tiasa lumangsung kusabab pamasangan anu teu leres, virus atanapi antivirus, atanapi kusabab kalakuan pangguna nyalira. Solusina saderhana: pasang deui aplikasi, nyaéta, pasang deui deui bari henteu dicabut heula. Upami metoda ieu henteu ngabantosan, anjeun kedah nyobaan nyoplokkeun nganggo perangkat lunak khusus, contona Revo Uninstaller, teras pasang deui deui.

Baca langkung seueur: Kumaha ngagunakeun Revo Uninstaller

Alesan sanésna nyaéta installer anu korup. Dina hal ieu, anjeun kedah ngaunduh tina sumber anu sanés, atanapi langkung saé tina halaman wéb resmi.

Kusabab 3: Kerangka NET sareng Microsoft Visual C ++ Distristribusikeun

Program teu tiasa fungsina leres atanapi nolak ngajalankeun kusabab teu aya NET Framework, Microsoft Visual C ++ Redistributable Packages, atanapi pembaruan na tentang sistem. Éta khusus nunjukkeun kana produk anu dikembangkeun sareng versi anyar tina alat ieu. Solusina nyaéta masang apdet pangénggalna tina situs resmi Microsoft.

Inpormasi lengkep: Kumaha ngapdet .NET Framework
Unduh Microsoft Visual C ++ Redistributable

Alesan 4: Virus sareng Antivirus

Serangan virus tiasa nyababkeun seueur masalah, kalebet rupi-rupi program anu teu leres. Nalika aya inféksi disangka, polah langsung ku ngajajah sareng ngaleungitkeun hama. Maca kumaha ngalakukeunana dina tulisan dina tautan ieu.

Inpormasi lengkep: Ngalawan virus komputer

Program antipirus ogé tiasa nyegah palaksanaan sababaraha file anu tiasa dieksekusi (exe) sabab kalakuanana curiga atanapi henteu aya dina basis data aplikasi anu dipercaya. Coba nganonaktipkeun program antipirus anjeun sareng tingali naha éta jalan.

Baca deui: Kumaha mareuman antivirus

Upami kasalahan ngaleungit, anjeun kedah mikir ngeunaan nolak panggunaan parangkat lunak anu gaduh masalah (anu nembongan sawaktos anjeun ngamimitian atanapi ngajalankeun pesen), milarian analog atanapi, upami éta salinan bajakan, unduh versi resmi sareng mésér lisénsi.

kacindekan:

Sadaya pangobatan di luhur pikeun kasalahan "Éta sanés aplikasi win32" éta moal jalan upami éta kusabab masalah sistem operasi internal. Dina kaayaan sapertos kitu, anjeun mimitina kedah nyobian mulangkeun Windows kana kaayaan anu saencana.

Maca deui:
Cara pikeun mulangkeun Windows XP
Kumaha mulangkeun Windows XP ku flash drive

Upami rollback henteu ngabantosan, anjeun kedah masang deui "windup", bahkan panginten nganggo distribusi anu dilisensikeun anu sanés, pikaresepeun sareng bersih (sanés "ngawangun").

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?