Kumaha ngabongkar hiji PS4 controller


Kumaha ngabongkar hiji PS4 controller

Penting! Sadaya tindakan anu didadarkeun di handap aya résiko anjeun nyalira.

Léngkah 1: Persiapan

Sateuacan ngamimitian prosedur, ruang kerja sareng alat-alatna kedah disiapkeun. Pilihan anu pangsaéna nyaéta méja datar ageung sareng mat antistatik pikeun damel sareng éléktronika.

Sét minimum alat anu diperyogikeun diwangun ku:

  • Obeng Phillips PH0 (6mm);
  • spatula pikeun damel nganggo éléktronika (logam atanapi plastik) atanapi gaganti na dina bentuk kartu bank anu lami sareng teu dipikahoyong atanapi pick gitar palastik kaku;
  • pinset;
  • Pelat ipis tina bahan anu kuat (contona, garpu anu henteu kabuka).

Saatos nyiapkeun tempat damel sareng alatna, anjeun tiasa ngalih kana léngkah salajengna.

Léngkah 2: ngabongkar

Prosedur pembongkaran Dualshock 4 henteu sesah, tapi anjeun kedah ati-ati: pengikat utama nyaéta klip plastik, anu cukup rapuh.

  1. Balikkeun tombol na buka konci opat sekrup; lokasina ditingalikeun dina gambar di handap ieu.
  2. Ayeuna urang badé ngabongkar kasus ieu.

    Ati-ati pisan! Bagéan perumahan disambungkeun ku ranté anu, upami rusak, bakal nyababkeun panel LED gagal.

    Aya dua padika. Anu pangpayunna nyaéta ngarobih lembut unggal klip dina bunderan: nempatkeun peso dempul dina celah antara kotak sareng port anu dieusi, teras ngalih sapanjang kotak, unhooking klip. Arah gerakan henteu relevan.

    Cara anu kadua sami sareng anu mimitina, tapi ngan ukur lumaku pikeun spatula. Pikeun ngalakukeun ieu, lebetkeun alat dina tempat anu sami dina sudut sakitar 70 derajat teras turunkeun dugi ka muka.

  3. Nalika ngaleupaskeun pengendali tina révisi PS4 anu munggaran, sababaraha pangguna sesah pikeun nyoplokkeun konci luhurna. Anjeun tiasa nyederhanakeun tugasna ku nganggo pelat logam ipis: lebetkeun kana rohangan di antawisna L1 sareng awak, teras pencét lemah lembut. Nalika kancing dileupaskeun, balikeun operasi terakhir di sisi tombol R1.
  4. Pikeun pegatkeun sambungan bagian pangawas, peret pemicu sareng mimitian ngageser panel tukang ka hareup sareng ka luhur.

    Perhatosan. Waspada gelung! Anjeun ogé kedah ati-ati sareng pemicuana, éta tiasa dimuat sareng tiasa turun.

    Pikeun révisi kadua Dualshock 4, teu kedah pencét pemicu.

  5. Pegatkeun sambungan loop tina LED, éta kedah gampang dipiceun tina konektor.
  6. Ayeuna pegatkeun sambungan batréna - éta dipasang sareng konektor dua-pin Sony biasana, anu gampang dipegatkeun ku sapasang pinset atanapi ngan saukur ku panangan anjeun.

    Ogé cabut kompartemen batréna, anu sapertos kitu, diamankeun nganggo latches.

  7. Ayeuna pegatkeun sambungan kabel tina panel toél. Nalungtik sambunganna sacara saksama (anjeun tiasa ngalakukeun ieu dina handapeun kaca pembesar) - gumantung kana révisi alat, panyambungna tiasa diamankeun ku tali palastik atanapi kabel fléksibel kantun dilebetkeun. Dina kasus anu pertama perlu muka kancing: taliti nempatkeun spatula handapeun konektor sareng angkat deui.
  8. Pikeun miceun piring, buka konci sekrup ngalereskeun tengah - ati-ati pikeun henteu nyabak kontak vibrator.
  9. Ayeuna candak alat vibrator sareng ati-ati miceun piring casing na.
  10. Maka éta tetep nyéépkeun lapisan silikon tina tombol sareng tombolna nyalira.

Ieu ngalengkepan pembongkaran Dualshock 4. Pikeun ngahijikeun deui unit, turutan pitunjuk di luhur dina urutan anu terbalik, tapi perhatoskeun kabel sareng kabel alat vibrator.

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?

Bagikeun tulisan ieu dina Média sosial:

Anjeun bisa jadi kabetot:  Format pidéo anu dirojong ku PSP
Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes