Kumaha cara ngabuka blokir saluran telegram iPhone?


Kumaha cara ngabuka blokir saluran telegram iPhone? Telegram mangrupikeun jaringan sosial anu paling menarik dina pasaran, di jerona anjeun tiasa mendakan runtuyan alternatip sareng manpaat anu ditawarkeun ku seueur jaringan sosial digabungkeun janten hiji, sanaos sanés anu pang populerna di kalangan pangguna jaringan sosial, éta tiasa janten salah sahiji top 10.

Ngeunaan kagunaan telegram dina iPhone, éta kajantenan yén sababaraha saluran anu seueur pangguna nuturkeun sacara rutin diblokir, ieu katingali seuseueurna dina komputer Apple, Tapi tong hariwang, kami bakal nyaritakeun kumaha carana muka konci éta.

Muka konci

Aya dua cara pikeun ngakses saluran anu diblokir:

Nomer hiji, ngalangkungan halaman wéb:

  • Milih saluran na anjeun hoyong nuturkeun, émut nami na.
  • Punten lebetkeun nami ieu ngalangkungan browser telepon anjeun.
  • Buka telegram, lebetkeun aplikasi.
  • Pilarian teras pilih barang nunjuk ku gelas ngagedéan, ngetik nami saluran dina bar teang teras pencét pamilarian.
  • Sakali aplikasi nunjukkeun alternatif anjeun, pilih salah sahiji minat anjeun sareng éta, janten anjeun tiasa nampi kanalna.

Nomer dua, lebetkeun saluran ku cara anu disumputkeun:

  • asup Dina pikeun telegram.
  • Pilih anu alternatip paguneman dina saluran anu anjeun minat aksés, saatos saluranna diblokir anjeun kedah balik deui ka layar utama aplikasi.
  • Pilarian teras pilih setélan alternatif, sareng nganonaktipkeun metode koneksi jaringan anu anjeun anggo.
  • Lebetkeun deui telegram, sareng pilih paguneman nganggo saluran anu anjeun badé aksés.
  • Ieu bakal masihan anjeun aksés kana saluranSalami anjeun teu nyambung kana jaringan, sakali anjeun nyambung kana jaringan anjeun moal ngagaduhan aksés kana saluran.
Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha nyandak poto tina PC anjeun?

Saluran aksés kalayan Nicegram

Upami teu salah sahiji metode di luhur anu tiasa dianggo, urang tiasa nyarankeun panggunaan aplikasi luar, dina hal ieu anjeun kedah:

  • Lebetkeun toko alat-alat anjeun, didieu anjeun kedah milarian Aplikasi Nicegram.
  • Unduh sareng antosan pikeun masang leres dina komputer anjeun. Sakali prosés instalasi réngsé dina komputer, teraskeun ngalebetkeunana.
  • Lebetkeun telegram sareng buka pilihan setting tina aplikasi, pencét dina alternatip ieu. Ieu anjeun bakal kedah ngalakukeun sababaraha kali dugi ka nunjukkeun ménu anu béda.
  • Sakali ménu disumputkeun ieu ditampilkeun, pilih alternatif anu ngarujuk kana aplikasi anu diunduh "Nicegram Debug".
  • Pencét sareng éta ngalaksanakeun aktivasina éta.
  • Éta bakal nunjukkeun pesen yén anjeun kedah pencét pilihan persetujuan sareng upami parantos ieu anjeun bakal tiasa nampi saluran telegram anu diblokir.
  • Penting pikeun anjeun terang yén pikeun ningali saluran telegram anu disumputkeun anjeun kedah lebet sok tina aplikasi Nicegram.

Penting pikeun terang

Nalika anjeun henteu tiasa ngalebetkeun saluran sacara bébas, éta sabab saluran ieu swasta, Hadé pisan mun éta ngahubungi pamilik saluran sareng nyungkeun aranjeunna ngiringan kana saluran ieu.

Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes