Kumaha carana ngadamel profil palsu dina Instagram? Upami anjeun hoyong diajar kumaha ngadamel profil palsu dina anu dikenal Jaringan sosial Instagram tapi anjeun henteu terang kumaha ngalaksanakeunana, anjeun henteu kedah hariwang. Ngaliwatan tulisan di handap ieu kami bakal ngajarkeun anjeun masing-masing léngkah pikeun nuturkeun pikeun ngahontal kamuflase dina platform ieu.

Instagram parantos janten salah sahiji jaringan sosial pang populerna sareng dianggo ku jalma di saluruh dunya. Ngaliwatan aplikasi ieu anjeun ngagaduhan kamungkinan pikeun unggah poto, pidéo sareng terang naon anu dilakukeun ku réréncangan anjeun. Cicing sareng kami sareng milarian terang kumaha ngadamel profil palsu dina Instagram.

Léngkah-léngkah ngadamel profil palsu dina Instagram

Kabeneran aya nu ngadamel profil palsu dina Instagram éta mangrupikeun hal anu paling gampang sareng saderhana anu tiasa anjeun laksanakeun. Sateuacan mutuskeun ngadamel akun palsu dina platform ieu, anjeun kedah leres-leres mikirkeun naon anu anjeun badé lakukeun. Entong nganggo profil palsu pikeun ngalakukeun kajahatan.

Upami anjeun hoyong stalk ka jalma tanpa terang yén anjeun ningali kontén na dina Instagram, cara anu langkung saé tibatan nyiptakeun profil palsu. Janten anjeun tiasa pura-pura janten pangguna sanésna sareng ningali sadaya anu dibagikeun jalma liwat akunna dina jaringan sosial ieu.

Léngkah 1: Unduh aplikasi

Pikeun nyiptakeun profil palsu dina Instagram hal anu mimiti anu anjeun peryogikeun nyaéta parantos dipasang aplikasi ieu dina alat sélulér anjeun. Émut yén anjeun tiasa ngaunduh Instagram gratis ti toko aplikasi resmi gumantung kana sistem operasi anu anjeun anggo.

Upami anjeun Pamaké Android anu anjeun kedah lakukeun nyaéta lebetkeun Play Store sareng dina bar teang nyerat kecap "Instagram". Teras pencét dina "Pasang" sareng antosan unduhna réngsé.

Léngkah 2: Nyiptakeun akun

Saatos gaduh Instagram diunduh dina ponsel urang urang tiasa neraskeun ngadamel rekening anu leungit. Prosedur anu kedah dipilampah sami sareng nalika kami ngadamel akun resmi, ngan ayeuna urang badé nunjukkeun inpormasi palsu.

Léngkah 3: Ngadamel email palsu

Sateuacan ngadamel akun palsu anjeun dina Instagram kami mamatahan anjeun muka alamat email anyar éléktronik. Janten anjeun tiasa nganggo alamat éta sareng sanés alamat anu biasana anjeun anggo. Ku cara kieu babaturan anjeun moal tiasa ngaidentipikasi anjeun diantara pengikutna.

Léngkah 4: Pencét dina "Jantenkeun akun anyar"

Sakali dina jero platform Instagram anjeun kedah pencét dina tombol "Jantenkeun akun anyar". Lebetkeun alamat email sareng ngalengkepan sadaya inpormasi dipénta, contona ngaran hareup, ngaran tukang sareng kecap akses.

Émut diatur ngaran hareup jeung tukang anu béda ka anu asli. Ku cara ieu anjeun tiasa percanten yén rekening éta milik batur sanés milik anjeun. Anjeun ogé kedah nyetél tanggal lahir (anu salah) sareng tungtungna pencét tombol "Salajengna":

Léngkah 5: Sesuaikan akun palsu anjeun

Saatos réngsé masing-masing data anu dipénta pikeun platform éta terserah anjeun pikeun ngarobih akun anjeun. Atur poto profil anu sanés milik anjeun, sanaos anjeun ogé tiasa ngaléngkah léngkah ieu upami anjeun resep.