Kumaha cara ngadamel Windows XP flash drive

Hatur nuhun kana sababaraha petunjuk anu lengkep dina Internét, saha waé pangguna tiasa nga-instal ulang sistem operasi na dina komputer nyalira. Tapi sateuacan ngalakukeun prosés pamasangan deui anu saleresna, anjeun kedah ngadamel flash drive bootable anu disebarkeun ku OS. Kumaha cara ngadamel flash drive sareng gambar pamasangan Windows XP.

Pikeun ngalaksanakeun prosedur latihan flash drive Windows XP, urang badé nganggo bantuan ti utilitas WinToFlash. Kanyataanna éta mangrupikeun alat anu paling merenah pikeun ngabentuk USB stick, tapi diantara anu sanésna, éta ngagaduhan versi gratis.

Unduh parangkat lunak WinToFlash

Kumaha cara ngadamel flash drive bootable nganggo Windows XP?

Punten perhatoskeun yén aplikasi ieu henteu ngan cocog pikeun ngabentuk Windows XP USB flash drive, tapi ogé pikeun vérsi sanés tina sistem operasi ieu.

1. Upami WinToFlash teu acan dipasang dina komputer anjeun, turutan prosedur instalasi. Sateuacan ngajalankeun program ieu, sambungkeun USB flash drive ka komputer anu mana distribusi sistem operasi bakal ditulis.

2. Ngajalankeun WinToFlash teras arahkeun kana tab «Modeu canggih».

3. Dina jandéla anu nembongan, pencét-hiji "Transfer Windows XP / 2003 Installer ka Drive"teras pilih tombolna "Nyiptakeun"..

4. Titik caket. "Jalur File Windows". Pencét tombol na. "Kanggo milih".. Windows Explorer bakal némbongan sareng anjeun bakal dipenta pikeun nangtoskeun folder dimana file instalasi kedah dipasang.

Catet yén upami anjeun kedah ngadamel flash drive bootable tina gambar ISO, anjeun kedah mimiti zip kana arsip naon waé, unzip kana lokasi anu cocog dina komputer anjeun. Anjeun teras tiasa nambihan folder anu dihasilkeun kana WinToFlash.

5. Titik caket. "USB drive" pastikeun anjeun gaduh flash drive USB anu leres. Upami henteu muncul, pencét tombol. "Ngaronjatkeun". sareng pilih satuan.

6. Sadayana parantos diatur pikeun prosedur, janten anu kedah anjeun lakukeun nyaéta pencét tombol "Lumpat"..

7. Program bakal ngingetan yén sadaya inpormasi sateuacana dina disk bakal musnah. Upami anjeun satuju kana ieu, pencét tombol na "Lajengkeun"..

Ieu bakal ngamimitian prosés ngabentuk USB stickable bootable, anu bakal lami. Sakali aplikasi parantos réngsé nyiptakeun USB stick, anjeun tiasa langsung ngagunakeunana pikeun tujuanana, nyaéta pikeun ngamimitian masang Windows.

Baca ogé: Program pikeun nyieun kenangan USB bootable

Sakumaha anjeun tiasa tingali, prosés ngawangun flash drive Windows XP anu bootable langsung pisan. Nuturkeun pedoman ieu, anjeun bakal gancang nyiptakeun drive sareng gambar pamasangan sistem operasi, teras anjeun tiasa neraskeun pamasanganana.

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?