Kumaha cara ngagambar bentuk sareng panah nganggo iPhone

Naha anjeun sering mendakan diri anjeun kedah nempatkeun nangtung kaluar unsur khusus dina tangkepan layar atanapi kedah ngagambar hal wujud dina catetan iPhone anjeun? Kalayan pitunjuk ieu, kami bakal nunjukkeun anjeun trik anu mangpaat pisan anu tiasa anjeun anggo dina iPhone anjeun gambar bentuk sareng panah langkung akurat.

Nyatana, nalika sagala jinis digambar dina layar telepon sélulér, éta sering henteu akurat teuing sareng résiko nyababkeun lieur gambar. Nanging, hatur nuhun kana trik anu bakal kami ngungkabkeun, anjeun bakal tiasa ngagambar bentuk anu sampurna sareng pas dina sababaraha detik, naha éta tangkepan layar atanapi catetan.

Kumaha cara ngagambar bentuk sareng panah nganggo iPhone

Ngagambar bentuk sareng panah nganggo iPhone dina cara anu pang éfisiénna pas mungkin, anjeun ngan ukur kedah nerapkeun trik sakedik, anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngahontal tanda anu sampurna dina sababaraha detik. Prosedur anu bakal kami tunjuk tiasa dilarapkeun duanana dina a screenshotboh dina naon waé catetan handap.

Pikeun ngagambar bentuk sareng panah dina layar:

  • Laksanakeun screenshot anu dipikaresep dina iPhone teras ketok dina éta langsung waé némbongan di belah kénca juru handap.
  • Teras pencét tombol dina bentuk spidol luhur katuhu
  • Pilih anu alat anu dipikaresep anjeun, milih anu ieu
  • Gambar éta tanda anu dipikaresep ku anjeun (contona, ngurilingan barang dina layar)
  • Dina titik ieu, tibatan miceun langsung saatos ngadamel tandana, Tahan mencét konci pikeun sababaraha waktos di dinya tanpa nyoplokkeun ramo anjeun sareng anjeun bakal aya bewara anu bentukna otomatis dibenerkeun langkung tepat

Anjeun tiasa ngalaksanakeun operasi ieu pikeun sababaraha jinis sapertos, bunderan, sagi opat, béntang e jamparing.

Operasi anu sami tiasa dilakukeun dina aplikasi catetan:

  • Buka aplikasi catetan dina iPhone anjeun
  • Dina layar utama, ketok catetanterus dina ikon di sudut katuhu handap pikeun muka a halaman anyar
  • Teras ketuk ikon anu bentukna sapertos spidoldi pojok katuhu handap, teras pilih éta alat anjeun resep
  • Dina titik ieu, anjeun bakal siap ngagambar bentuk sareng panah anjeun dina iPhone sareng ngajantenkeunana sampurna sareng trik anu nembé ditingalikeun

Mamang atanapi masalah? Kami ngabantosan anjeun

Inget pikeun ngalanggan kami Saluran YouTube pikeun ningali pidéo sareng ulasan sanésna. Upami anjeun hoyong anu mutahir, langganan kami Saluran Telegram e tuturkeun kami dina instagram. Upami anjeun hoyong nampi dukungan kanggo patalékan atanapi masalah, langganan kami Komunitas Facebook o ngahubungan kami on Instagram. Entong hilap yén kami ogé parantos nyiptakeun mesin pencari nawaran anu pinuh ku kupon éksklusif sareng promosi pangsaéna dina wéb!