Kumaha cageur bewara anu dihapus tina iPhone


Kumaha cageur bewara anu dihapus tina iPhone

Kusabab gancangna muka konci dina alat Apple anyar, naha éta dilengkepan Touch ID atanapi Face ID, sareng khususna otomatisasi anu urang anggo pas urang nyandak telepon di panangan urang, sababaraha kali urang muka konci telepon bahkan sateuacan urang tiasa maca urang bewara. Anjeun nyepeng iPhone sareng tanpa mikir yén anjeun nempatkeun ramo dina Touch ID atanapi ngan saukur wajah anjeun dikenalkeun ngaliwatan Face ID sareng di dieu, anjeun aya di layar utama sareng teu daek mendakan yén sadaya bewara anjeun parantos ngaleungit. Tong hariwang, ayeuna kuring ngajelaskeun kumaha cara ngahanca bewara anu dihapus!

Untung pikeun anjeun, béwara henteu pernah dihapus sacara permanen, tapi sok sayogi paduli naha anjeun aya di iOS 10, iOS 11, atanapi iOS 12.

Cageur bewara anu dihapus dina iPhone anu dilengkepan ku Touch ID (iPhone 8 sareng anu langkung tiheula):

  • Pencét tombol Tombol TUTUP sareng konci telepon;
  • Pencét tombol mimiti nganggo ramo anu henteu didaptarkeun ku Touch ID;
  • Gesek ka luhur ti tengah layar;
  • Anjeun bakal mendakan Riwayat béwara dina bagian Béja Pusat;
  • Minangka alternatip pikeun metoda ieu, tina layar naon waé anjeun tiasa nyabak ka handap tina luhur layar.

Cageur bewara anu dihapus dina iPhone ID Wajah anu dilengkepan (iPhone X, XS, XS Max, XR, 11, 11 Pro, 11 Pro Max):

  • Pencét tombol Tombol TUTUP sareng konci telepon;
  • Pencét nganggo hiji ramo dina layar pikeun ngaktipkeunana;
  • Geser jari anjeun mimitian ti tengah layar ka luhur;
  • Anjeun bakal mendakan Riwayat béwara dina bagian Béja Pusat;
  • Minangka alternatip pikeun metode ieu, tina layar naon waé anjeun tiasa nyabak ka handap ti kénca luhur layar.

Mamang atanapi masalah? Kami ngabantosan anjeun

Upami anjeun hoyong anu mutahir, langganan kami Saluran telegram y tuturkeun kami dina instagram. Upami anjeun hoyong nampi dukungan kanggo patalékan atanapi masalah, langganan kami Komunitas Facebook.

Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha ngabagi Carita anu kapengker dina Instagram

Tulisan anu manpaat séjén


Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes