Kumaha ngahapus akun Facebook tanpa kecap akses sareng email?

Anjeun hoyong terang Kumaha ngahapus akun Facebook tanpa kecap akses sareng email? Anjeun ngan saukur teu hoyong neraskeun akun Facebook anjeun, sareng anjeun mutuskeun pikeun ngahapus lengkep. Kami badé nunjukkeun léngkah-léngkah anu kedah diturutan supados anjeun terang kumaha ngahapus akun Facebook tanpa kecap akses sareng email?

Kumaha cara ngahapus akun Facebook anjeun?

Saé kanggo netelakeun bédana anu aya antara ngalakukeun mareuman akun Facebook, sareng naon ngahapus akun Facebook.

Upami anjeun teraskeun nganonaktifkeun akun Facebook, anjeun panginten tiasa ngaktipkeun deui iraha waé anu anjeun pikahoyong.

Anjeun moal katingali ku jalma anu tiasa milarian anjeun, ogé bakal ningali bio anjeun.

Dina cara anu sami, inpormasi anu tangtu, sapertos pesen anu anjeun teras-teraskeun kirim upami tiasa teras-teras ditingali.

Ngahapus akun Facebook

Es dimungkinkeun pikeun mupus akun Facebook iraha waé. Nanging, pikeun ngalakukeunana, éta kedah disambungkeun kana sistem. Janten, nalika email anu ngaitkeun kana akun Facebook parantos teu dianggo deui, akunna kedah diaksés. Ieu salami kecap akses anu leres tiasa disayogikeun.

Upami aksés kana alamat email primér henteu mungkin, sareng kecap akses na henteu émut, anjeun mimitina kedah kéngingkeun aksés deui pikeun tiasa ngahapus akun Facebook.

Léngkah-léngkah pikeun nuturkeun pikeun ngahapus akun Facebook tanpa kecap akses sareng email.

Pikeun mupus akun anjeun anjeun kedah nuturkeun léngkah ieu:

Asup kana akun anjeun dina halaman bumi. Di dinya anjeun bakal ngalebetkeun alamat email anu henteu leres sareng nyerat kecap akses, pencét "enter"

Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha ngeusian kartrij tinta HP?

Upami anjeun henteu émut kata sandi maka anjeun kedah pencét dimana éta nyatakeun Hilap kecap akses anjeun? Sareng lebetkeun kode kaamanan anu nembongan dina gambar. Ayeuna pencét "kirim", teras pencét "Kuring henteu tiasa ngakses akun abdi". Ayeuna anjeun kedah ngalebetkeun alamat email anu anyar di lapangan anu nuju disayogikeun. Sareng pencét "Kirim".

Teras, anjeun badé pencét dina tautan anu nyebatkeun "Lebetkeun kode kaamanan." Ieu aya dina pesen anu dikirim ka alamat email anu anyar nyaéta verifikasi. Di dinya anjeun bakal ngalebetkeun kode kaamanan anu dikirim ka anjeun ku Facebook teras pencét "Kirim".

Upami anjeun henteu émut kode kaamanan anjeun, anjeun bakal mencét tautan anu nunjukkeun "Cageur akun anjeun liwat réréncangan anjeun" dina email verifikasi. Di dinya anjeun ngalebetkeun nami tilu réréncangan Facebook anu anjeun kenal sacara langsung sareng anjeun tiasa nyauran aranjeunna ku telepon.

Aranjeunna bakal nampi kode anu dikirim ku Facebook yén aranjeunna kedah ngabéjaan anjeun

Lebetkeun kode verifikasi dina tautan dina email susulan Facebook

Ayeuna antosan 24 jam sateuacan lebet. Ayeuna ngareset kata sandi dina Hilap kecap akses anjeun? E nunjukkeun yén tautan dikirim ka alamat email anu anyar.

Ayeuna anjeun tiasa ngakses Facebook angkat ka "Akun" "Setélan akun" pilih "Nonaktipkeun Akun" dina pilihan.

Nunjukkeun alesan pikeun ngahapus, sareng pilih "Milih tina email anu bakal datang tina Facebook. Ayeuna pencét "Pastikeun". A) Leres Profil Facebook anjeun sareng sadaya inpormasi anu pakait bakal langsung dipiceun tina jaringan sosial ieu.

Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha carana sangkan nomer pribadi muncul?
Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes