Kumaha ngahapus kontak dina Skype. Kumaha carana ngalakukeunana

Kadang-kadang anjeun kedah ngaganggu komunikasi sareng jalma-jalma tangtu. Salaku conto, nalika janten ngaganggu atanapi nalika anjeun parantos lami teu nyarios sareng anjeun henteu ningali intina teraskeun paguneman. Pikeun ieu, Skype, sapertos aplikasi komunikasi anu sanés, ngagaduhan pilihan pikeun ngahapus kontak.

Operasi ieu cukup gampang dilakukeun, tapi pangguna anu teu ngalaman pangalaman henteu terang kumaha ngahapus kontak dina Skype. Maca tulisan éta anjeun bakal diajar kumaha ngalaksanakeunana.

Janten anjeun heran kumaha nyabut hiji jalma tina Skype. Ieu petunjuk léngkah.

Kumaha ngahapus kontak dina Skype

Ngajalankeun aplikasi.

Tingali kana sisi jandéla aplikasi. Aya daptar pangguna anu ditambihan kana kontak. Pikeun miceun pangguna tina daptar ieu, pencét-katuhu dina éta sareng pilih pilihan anu saluyu tina ménu anu muncul.

Konpirmasi hapusan kontak dina kotak dialog anu nembongan.

Upami anjeun kedah mupus kontak tapi jaga riwayat susuratan, anjeun kedah muka sadaya susuratan anjeun dina Skype. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku mencét tombol di luhur kotak obrolan anu nunjukkeun tanggal anu khusus, contona "Dinten" atanapi "Kamari". Pencét kana tombol ieu.

Pilih tanggal pangluhurna dina daptar: nunjukkeun mimiti susuratan sareng kontak ieu.

Ngunduh riwayat pesen panginten peryogi waktos. Upami susuratan peryogi sababaraha taun, tiasa dugi ka 5-1 menit. Sakali riwayat pesen pinuh dimuat, anjeun kedah pencét CTRL + A kanggo nyorotna. Teras pencét pintasan keyboard CTRL + C.

Ayeuna anjeun kedah nyimpen riwayat pesen anu disalin kana file. Ngadamel file téks ku ngaklik katuhu dina jandéla folder atanapi daérah kosong dina desktop sareng milih

Buka file anu diciptakeun ku ngaklik dua kali sareng salin eusi susuratan di jerona ku mencét CTRL + V.

Simpen parobahanana kana file. Ieu biasana tombol CTRL + S.

Éta pisan: kontakna dihapus. Ayeuna anjeun terang kumaha anjeun tiasa nyabut rerencangan ti Skype.

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?